onsdag 1 augusti 2007

Blandare..

Nu har vi i alla fall bestämnt oss för en blandare..men vad svårt det är..alla dessa beslut o val,man är så rädd att ångra sig,men det är såå roligt=)
I dag trotsar vi vädret o åker till Liseberg med barna det ska bli riktigt mysigt,hoppas ni får en bra dag oxå..Kram

14 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan nog vara jätte nöjd med den blandaren, den e så fin! Men jag vet hur det känns, jag har också sån beslutsångest och är rädd att jag inte ska vara nöjd med det sen...Ha en bra dag!

Anonym sa...

Önskar Er en riktigt skön dag på Liseberg!
Här skiner solen från en blå himmel och vi, jag och vår treåringe son, ska snart ut och gräva mask. Det är fiske i antågande!

Katarina sa...

Go morron Johanna :)
Va skoj att åka till Lisseberg!
Hoppas ni får en superdag där :)
Skönt när man har bestämt sig vad gäller olika saker, min man kom ner i går och sa att vi har det allra gulligaste lilla handfat med två krnar på uppe på vinden ...kanske till vår gäst toa :)

Ha en bra dag och välkommen tebax till mig
Kram Katarina

LantlivsAnette sa...

Du..den kranen är ju super snygg..bra val..det kommer att bli så fint där, du har ju så bra smak.Vad roligt att fara till Liseberg,det är så vackert där,genomtänkt...Kram Anette

Älfgärdet sa...

Blandaren är jättefin! Ser precis ut som våra...!

Ina sa...

Hej Johanna!! Fin, fin blandare, är det Tapwell? Tapwell har vi i köket men det är en engreppsblandare i gammal stil. Toalettstolen har jag hittat på sunbeks.se, retro wc... Bra pris tycker jag för annars är sådana toalettstolar så dyra. Vilket fabrikat har ni på klinkersen? Visst är det kul att få planera och sen sätta sina planer i verket!? Just nu är det lite stiltje i tvättstugan då vi väntar på klinkersen för den sätter man ju först...
Hoppas att ni haft e härlig dg på Liseberg och att solen sken lite iallafall!!
Kram Ina

Sara sa...

Den ser ju jätte fin ut, blandaren... Kommer säkert att bli helt fantastiskt fint när allt är klart=) Allt i ditt hem är ju så=) det är jätte kul att komma hit och inspireras. Ser framemot att se det klart... Jag ska oxå göra om badrummet i höst så får väl hämta lite ideer från dej=)
lycka till

Interiørhuset sa...

den blanderen var nydelig...jeg er så utrolig glad i slike blandere.Håper dere får det flott sammen i dag.

Norah sa...

Hei, håper alt er vel meg deg :-)

Mitt drømmebad kan du i dag se på min blogg. Egentlig er det et kjøkken, men jeg skulle så gjerne ha våknet til et slikt bad med vakker utsikt, hver eneste morgen... Ha en deilig kveld

Skatan sa...

Hoppas ni får sol och mycket pirr i magarna : )

Anonym sa...

Det var verkligen en snygg blandare! Tror säkert att du blir nöjd!

Marie sa...

Blandaren var jättefin. Håller med dig om att det är både kul och jobbigt när man ska fatta många beslut. Hoppas ni haft en härlig dag på Liseberg!

Kram Marie

Färjtorp sa...

Ja den blandaren var verkligen supersnygg! Kommer säkert bli så fint i ditt nya badrum =)

Kram Johanna

Anonym sa...

De er så fine... jeg har sånn på gjestetoalettet;)
Blandebatteri kan faktisk være vakre...hihi!
Kos dere med barna på LIseberg:)