torsdag 14 juni 2007

Honning og FloraVar inne o titta på Honning o flora på nätet..hon har ju så mycket fint http://www.honningogflora.dk/ Hon hade en så helt underbar monter på livsstilsutställningen (hos henne köpte jag mjölsäcken o klädnyporna) Jag skulle kunna handla ihjäl mig där =)

16 kommentarer:

Sagalisa sa...

Visst är det vackert!jag försöker förhandla här hemma om ett fransk-lantligt badrum men HAN vill ha ett fult badrumsskåp!!!Nåja,jag fick ett sött badkar med tassar iaf.
Längtar tills det blir färdigt!!!
Kram på dig o ha en trevlig dag/Anna

Lina sa...

HAr du varit och besökt butiken eller handlat över nätet??

EVA AGNES sa...

Både Honningoflora och familjen Kahn har verkligen smarriga saker. Förstår att du längtar efter sådana grejer.
Kramar Eva Agnes

Marie sa...

Jag har nedräkning nu. Om drygt en vecka åker vi till Danmark och då står definitivt ett besök hos Honning og Flora på listan. Dom verkar ha hur mycket fint som helst.

Ha en bra dag.
Kram Marie

johanna sa...

Godmorgon..När vi var i danmark på ledreborgsslot så var dom med o ställde ut en monter där o när vi skulle åka till butiken så var kl för mycket...men hann handla på ledreborg..

LantlivsAnette sa...

Åååhh så vackert ..alla detaljer och allt..ser en fin klocka som står däe på golvet..är på jakt efter en riktigt stor sån att hänga i vårt trapphus..det skulle väl vara fint ?Visste väl att jag sett gamla klädnypor nånstans också var det hos dig...det finns nyproducerade i gammal stil..vet du vart man får tag i det, för riktigt gamla som dina det är nog svårt att hitta..skulle vilja ha det i en stor glasburk i min tvättstuga..Kram kram

johanna sa...

A det hade varit fint..är oxåpå jakt efter fler klädnypor ska hålla ögonen öppna lovar att säga till om jag hittar..undrar om inte ib laursen har..
kram

Hulda sa...

Honning og Flora er virkelig en favoritt! Er så mye lekkert der. :) Har du vært på min blogg? http://huldals.blogspot.com

Susanne sa...

Älskar de där tvättfaten som har den där fyrkantiga formen. Finns ju även till kök. På tal om kök. Vi ska göra om vårat nu. Ska iväg till IKEA idag. En del ska köpas och en del ska vi göra själva. Bl a lite olika sorts hyllor. Ska kika på en diskho i emalj.
Må så gott!

Skrotmaja sa...

Jag kan förstå att kontokortet glödde...dessutom gillar jag många av de bilder hon har på webben. HOn arrangerar med säker känsla!

Hej så länge!

Minna sa...

Fick nya Lantliv igår.. och vad fanns inte där om inte en insändare med adresser till dig och Maries (minlillaveranda) bloggar! Härligt! Nu får ännu fler ta del av allt det fina som era sidor har att erbjuda!!! Jubel!

hulukvarn sa...

Ja man blir ju lite tokig:) Ha en fin kväll!

Anonym sa...

Nu bara måste vi åka till Danmark!!!

Ingela :D

johanna sa...

Nee nu blir jag hypernervös..var det med en insändare..vad glad jag blir,vilken komplimang..Tack snälla vem det nu var..men vad nyfiken jag blir...

Gypsy Purple sa...

Absolutely stunning!!!

LjuvligtLantligt sa...

Oj Oj OJ vad vackra bilder! Får ju fullständig renoverings-ångest här!
:)