onsdag 13 juni 2007

Bilder från familjen Khan


Har lånat två bilder från familjen Khans hem..hon har det finaste hemmet jag vet kan titta på repotage därifrån hur länge som helst..
Hon har två saker här som jag är på jakt efter en blomstertrappa o den här ställningen (vet ej vad den heter) Så om nån har eller vet nån som vill bli av med det så säg till mig..skulle bli överlycklig::=)

16 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Go morron..jättefina bilder..den blomstertrappan skulle man gärna vilja ha..den andra ställningen är också fin..jag tror att man använde den till att förvara och torka blomkrukorna på i gamla växthus förr..har sett det i någon tidning..snygg är den i alla fall..
Kram

Skrotmaja sa...

Hej igen och puh : ) Skönt att höra!

Ja de där bilderna kan man sitta och titta på länge. Tänk att man kan sitta och glo på ett rostigt järnrangel med lite porslin på? Ja ibland förvånar jag till och med mig själv... Jag är på jakt efter en gammal stege/trappa som leder upp till loftet i en lada här intill. Någon mörk kväll skall jag smyga mig dit och ta hem den. Jag tycker liksom att den tillhör mig...

Hejdå - igen : )

johanna sa...

Man är lite skadad men det är ganska skönt att vara det..man har ialla fall inga höga krav på sakerna man hittar ju mer fallfärdigt desto bättre =)

Marie sa...

Jag älskar också bilderna från hennes hem. Helt underbara. Vet inte hur många gånger jag har haft fram den tidningen och tittat på allt det vackra.

Ha en bra dag.
Kram Marie

Inmycarport sa...

Jag håller fullständigt med dig, det är bland det vackraste hemmet..jag skulle också vilja ha dessa suck...man får ju aldrig nog.
Du får låta nyproducera dessa saker så kan vi köpa dessa av dig!!!
Kram Maria

Lina sa...

Oh så fint! I vilken tidning hittar jag detta reportage??

Interiørhuset sa...

så vakkert!! Den fattigmannsskålen var kjempe nydelig. Får håpe du finner disse tingene....
Hvor finner jeg den reportasjen som du forteller så varmt om?

johanna sa...

Hej
Jag har repotaget från ett gammalt nr av vakre hjem..men såg att det nya nr av sköna hem har ett repotage därifrån..
kram

Anonym sa...

Lone Khans hem finns med i senaste Sköna Hem! Jag håller med om att det är inspirerande.
Jag tycker även att 'Vintage by Nina's hem är dejligt!

Men ditt hem är nog minst lika vackert.
Ingela :D

Sagalisa sa...

Jättefina,jag är oxå på jakt efter just de här två sakerna,vi får gå på loppis!!!den nedersta tror jag man hängde krukor på förr.
Trevlig kväll/Sagalisa

LantlivsAnette sa...

Hej igen..vet du..jag har fått tag i en sån där kedja med nyper i..såg på Slottsstallets sida en sån skymta i bakgrunden..mailade dit och dom hade där!!!fy tusan va tokig man är va..får jag nåt på hjärnan så ger jag mig inte..fniss..Kram

Pia..... sa...

hej..jaha då ¨får man försöka få tag i sköna hem då..har inte sett det hem som du skrivewr om...men verkar väldigt spännande...trappan helt klart en favorit..stälningen skulle jag tippat på ha varit i ett ladugård..dör mjölkkannor..men det finns säkert fler användningsområden:)fina bilder visar du som vanligt..PIA

Anonym sa...

Gör som jag, håll ett öga på lågprisvaruhuset Nettos flygblad.
För en månad sedan sålde de blomstertrappor där. Jättefina, ca 85 höga och 45 breda, tunt målade i vitt med tre lådsteg. 149 kr.
Bittemie

Anonym sa...

Hej Johanna!
Vilka fina bilder! Den där ställningen tror jag från början varit till för att "torka flaskor " Men i vår PET-flask-värld är det ju inget vi använder mera!
När det gäller att ge gamla prylar nytt liv eller ny funktion är det bara ta fram fantasin...
eller hur?

Petra sa...

blomstertrappan finns på Bossons, jag är själv en drömmare av den, ler.
http://www.bossons.se/?option=com_handlaonline&Itemid=4&view=articles&var1=Smide&limitstart=15

Anonym sa...

det ör en flasktorkar ställning för buteljer som diskades innan de fylldes i gen