fredag 3 juli 2020

Magasinsgatan


Igår var vi en snabbvända i Göteborg för att titta på lite saker inför ett jobb , med mig var mamma så vi passade på att ta en inspirationsrunda och lite go lunch i Haga . Men vi startade på magasinsgatan och där  vet man alltid att man får en dos av inspiration , det är så härlig miljö att vara i.  Artilleriet har två butiker en med kökssaker och en med möbler mm , de har byggt upp fina miljöer där man bara kan gå runt och bli inspirerad och sugen på att handla hem typ allt :-)  Jag blev så kär i denna spegeln , så cool :-)
Dessa vaser har ju funnits ett bra tag men jag tröttnar aldrig på dem , de skulle passa perfekt på våran tv bänk , tyvärr lite för dyr bara men man kan ju alltid drömma eller hur ... och väggen är ju så fin !!
Den röda lampan över bordet blir man ju också så nyfiken på , vet tyvärr inte vad den heter .. är det nån av er som vet?Här kan jag sitta hur länge som helst och fika o bara titta pp folk som strosar förbi i solen , så härligt .I Artilleriets köksbutik går man ju också bara runt o blir kär i allt :-) vem skulle inte vilja ha detta fina fiskfat eller citronskålen , så himla fin !!!!! 


 En annan mysig butik som ligger på en innergård vid da matteo och artilleriet är FloraMor och krukatös så mysig med en innergård och en massa fina växter mm ..
1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Stoppa skilsmässor
4) Giftermål
5) Graviditet spell
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}