måndag 13 juli 2020

Magasin 36 Höganäs


Vädret visade sig inte från sin bästa sida när vi var i Varberg under helgen , men då passar det ju fint med utflykter eller hur! Vi tog en tur genom Åkulla Bokskogar ( så fint)  sen bestämde vi oss för att åka till saluhallen på magasin 36 i Höganäs för att äta lite gott och kika i butikerna . Tyvärr hann jag inte besöka blå hallen som jag så gärna ville men det får bli en tur ner igen. Men jag kan verkligen rekommendera att äta här i saluhallen ,så god mat och superfin miljö . Man sitter vid de stora brännugnarna där de brände keramiken förr. 

Jag valde en halvspecial som var en salsiccia korv som de gjort  med jättegoda kryddor i ,hembakat bröd med en supergod lyxig räksallad över och pommes till... så gott. De har även foodtrucks i området och ett supermysigt hamburge hak som heter garaget , så mycket god mat att välja på !

Inne i saluhallen hittar man så mycket gott och blommor i mängder !

Åkulla bokskog , så mysigt ! ska absolut ta en motorcykeltur dit nån dag .

På hemvägen mot varberg såg jag på "hitta vänner "att min man och hans "hojkompisar " åkte paralellt med oss på sina motorcyklar och såg oxå att de hade detta härliga regnmoln över sig , vackert men inte kul att hamna mitt i på en motorcykel :-) men det drog över ganska fort som tur var men lite blöta hann de allt bli :-)

1 kommentar:

Theresa williams sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.