tisdag 5 mars 2013

vårdukning i Hus & Hem
Foto Lina Östling av mig

I detta nr av Hus & Hem har jag och Lina Östling med en vårdukning. Jag kan avslöja att dagen när plåtningen var så var det typ 15 minus och snöstorm så vi hade allt annat än vårkänslor när vi fotade i fabriken utan glas i fönstrena=))) Kallt men roligt var det , och lite vårkänsla fick vi nog fram i bilderna trots snödrivorna som låg på golvet....

9 kommentarer:

evalevabo sa...

Vackra vårliga färger precis vad vi behöver!
Härligt.
Eva

Fru Vintage sa...

Åhhhhh! PRECIS i Fru Vintage smak!! SÅ snyggt! Det syns ju inte alls att det var mitt i smällkalla vintern;) Kram till dig!

Alice sa...

WOW i love this picture, amazing
and... ilove your wonderful, inspiring blog :) thanks for the great pictures, arrangements and ideas. I have a question about your favorite colors. Can you tell me it? Please visit me on Mon Alice.
:*** alice

In my house sa...

ÅÅååååå, du är sååååå duktig..... Jag blir typ stolt över dig, för du är så bra!!!! Ser jättehärligt ut, och många saker som jag själv skulle vilja ha, grrrrrrrrrr =)

Kramiz

Gúa sa...

Åhhhh, nu fick Jag sådär ont i hjärtat, jag blev så glad av dessa FANTASTISKA bilder!
Helt underbart vackert <3

Puss...

Yvonne sa...

Jag har tittat igenom den här sidan. Det är så modernt, inspirerande, mysigt. Jag måste ta mej en titt igen. På fler detaljer.
Hälsningar Yvonne

Inramad inredning ~ Shabby chic och lantligt sa...

Åh vilket vackert porslin på 2:a bilden!

Francesca sa...

¡¡ Me encantan siempre tus post, tan vintage me identifico totalmente, fotos preciosas y ambientes maravillosos.un beso desde Barcelona.Francesca

Lisa sa...

Underbart!