torsdag 9 februari 2012Här om dagen satte jag mig och läste texten i sköna hem från reportaget i vårt hem. Blev så full i skratt när det stod om min häst. Det är jag som skrivit texten men ibland kan det bli så fel..

Det stod att hästen hittade jag på en loppis på vägen till min mormors begravning. Riktigt så ytlig är jag inte att jag stoppar begravningsföljet för att shoppa=))

Visst är det sant att jag förknippar den med den dagen men historian var så här.....

Min mormor hade sin begravningscermoni här där vi bor men ville vila uppe i värmland där släkt och familj finns.

Så en vacker solig dag förra sommaren packade jag och mamma en stor picnic korg och gav oss iväg för att jordsätta min älskade mormor.
 Det blev en mysig resa med mycket minnesprat om fina minnen med mormor och mycket skratt och tårar. Det blev en fin jordsättning vid kyrkogården intill sjön och framåt eftermiddagen gav vi oss hem igen .
Då fann vi en gammal antikaffär i en liten by i värmland som vi stannade till på .
Inne i butiken hittade jag denna fina häsen och mamma två underbara dockor. Till saken hör att mormor älskade antika saker så vi bestämnde att sakerna fick bli ett minne av mormors dag , som att ta med en bit av värmland hem.

Den fina glaskupan med böcker(böcker privata) i kommer från House doctor finns i Lenas fina butik att hitta fritsla tyglager

5 kommentarer:

Tina sa...

wieder ein super foto.....ich mag all die fotos hier auf dem blog....die kissen, die sind besonders nach meinem geschmack
viele grüße

tina

Elna sa...

Fina minnen och härlig häst.

Kram

potapusha sa...

As always, photos are beautiful .... very beautiful horse)))
Nathalie)))

Casa of Mia sa...

Åh hästen är underbar kram

Fint o Fult sa...

Vacker häst och vilket fint minne den bär med sig!
Kuddarna på bilden var superfina,
Monica