torsdag 12 januari 2012

Tankar.....

 AnnaLeena Karlsson fångade mig på bild när vi var på jobb i Helsingfors ...


Fångad på bild efter ett radioprogram om höstpyssel...

Inför varje nytt uppdrag jag tar på mig ställs tron på mig själv på sin spets , klarar jag detta? , kan jag? , åh vad roligt det ska bli!!, vilken utmaning! , uppnår jag deras förväntninga?, klart jag klarar det !, Jag kan ju detta !,hur hamna jag här?pirr , vad har jag gett mig in på? ..mm,mm tankarna spinner runt vilket också gör mig taggad och peppad till 1000 inför varje uppdrag.
Ni känner säkert igen det.... Det är ju så spännande och pirrigt när man kastar sig ut i nått nytt och alltid lika roligt och framför allt så lärorikt ! jag älskar dessa utmaningar och man lär sig så mycket om sig själv varje gång och man kan ju faktiskt och kan man inte så lär man sig nått nytt!
Oftast kastar jag mig in och säger ja innan jag hinner fundera vilket jag känner är en bra egenskap=) för vilka dörrar det öppnar och vilka möten som jag annars hade missat om jag funderat för länge och fegat ur=)!

Nästa vecka står jag inför en helt ny utmaning och tankarna snurrar men det är ju sååå roligt!!!
Hur reagerar ni inför utmaningar?

3 kommentarer:

Marie - Systrarna sa...

Intressanta tankar Johanna! Jag älskar utmaningar, säger nästan alltid ja. Letar också ofta upp dom själv... Tycker dock aldrig att jag förberett mig tillräckligt bra när det börjar närma sig, men vet nu att det nästan alltid BLIR bra resultat ändå! Då får man lita på det...
Blir spännande att höra vad för nytt du nu gett dig in i...
Kram!

Marie - Systrarna sa...

Glömde skriva: du är jättefin på bilderna - Annaleena är duktig!

blacknwhite.se sa...

Super godt billede af dig det överste : )
Ha en strålende lördag
Kram Vibe