måndag 23 januari 2012

Ett litet tips som jag såg i family living för nått år sedan på hur ni kan lösa problemet med att inte få plats med pingisbord=)
Våra tre små killar älskar bordtennis men vi har absolut inte plats med ett pingisbord , så vi köpte ett nät ,racket och bollar ,sen vara det bara till att förvandla matbordet till pingisbord. Går snabbt att röja undan och återskapa ordningen + att det är ju såå kul med rundpingis=)

5 kommentarer:

Camilla/Rufft och Sött sa...

Vi hade ett sånt set tidigare, men det kändes lite jobbigt att sätta upp då vi aldrig har tomt på bordet.....Sen köpte vi ett mellanstort bord till tio-årige sonen som tränar pingis, och det användes flitigt tills han fick för sig att han ville byta rum och börja sova på övervåningen i stället. Nu står bordet ihopvikt i ett hörn i pysselrummet då det inte alls ryms i hans minirum!..Ganska typiskt!
Nu glömde jag ju att köpa nya Hus och Hem, måste göra det!
Ha en bra vecka!

Madicken sa...

Hej!

Jag satt nyligen och kollade vilka som lade inlägg hos mig när min blogg var alldeles ny, i maj 2007. Du var faktiskt den första, förutom min syster, att kommentera på min blogg. Startade du också bloggen samtidigt ungefär? Vi var ju ett gäng som kom från Familjeliv-sajten...

Det är kul att se att många av oss finns kvar och bloggar än idag!

Jättekramen till dig!

Ewa`s Galleri sa...

Rundpingis ,det har jag spelat många ggr på matbordet,jätteroligt
Måste rusa iväg och köpa hus&hem för att se era reportage

potapusha sa...

Bra gjort))) Barn behöver för att spela spel som de vill .. . Din idé om perfekt))) Natalie ...

CreandoPhoto sa...

Väldigt smart! Maken har en fabrik där ett pingisbord får plats. Så där spelas det emellanåt :)
Kramar Kicki