söndag 16 oktober 2011

Min dag & vinnaren....


I dag har vi vart på min farmors gård hon växt upp och levt på ihop med sina syskon ... Vi har börjat en röjning som kommer att ta lång tid .

 Många minnen kommer upp till ytan vid sådana tillfällen. Man hör farmors röst o känner livet som en gång var där i varje vrå! Gården var en stor del av min uppväxt ihop med mina kusiner.
 I dag hittade vi vår lilla vrå uppe i målarstugan som vi gjort ordning när vi var små med soffa och bord mm .Allt stod orört , till o med kritor och ritpapper låg kvar på bordet som om det var igår vi var där o busa bara att allt var täckt av en tjock hinna av damm. Undra när det var vi slutade komma dit? när blev vi stora? Kalvhagen där vi matade kalvarna har vuxit igen våra träkojor rasat ,ladugården ekar tomt...

Tog en bild från målarstugan där även min pappa och hans kusiner haft sin hemliga klubb före oss=) Dom och vi har målat på väggen till trappan upp till loftet för att skrämma bort vuxna=))

Det har vart en fin dag ihop med goa släkten ,mycke skratt o kramar!!


Till den roliga delen..nämligen utlottningen!!! Vinnaren blev Anna på Annans hotell GRATTIS!!! Maila mig=) Tack alla ni för att ni vill vara med!

10 kommentarer:

Elina sa...

Det låter som en fin dag! :-)

Kram!

saga sa...

Puss!

Mys och hemtrevnad sa...

grattis till vinnaren...visst är det både härligt och ledsamt med en nostalgitripp till lyckliga barndomsminnen ibland...kramis semlan

red ticking sa...

fabulous.... xx

creando sa...

Mycket nostalgi där. Härligt men också vemodigt. Kramar Kicki

Gúa sa...

Underbart vackert inlägg...♥
Tack!

Lev Vackert sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning ;)
Under december månad (ja alla adventshelger, både lör o sön) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (ett hus på 520 kvm), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du har ju så vackra saker att du skulle sälja slut på engång!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
Vi tänkte att detta kanske skulle vara något mysigt att göra ett utflykts eller inspirations repotage om! KRAM

Fröken Eila sa...

Väldigt fint!

Sallys hus sa...

Oj vad känslosamt det måste vara...
Fast både på ett bra och på ett ledsamt sätt..
Skickar en kram
Katarina

tavelhus sa...

Vad fin du skrev om din farmors gård!
kram