fredag 11 mars 2011

Min djursamling här hemma har utökats av en fin fågel från Danmark...Hittade den på en loppis i en liten by på Fyn , en gammal dam som hade en jättestor lokal proppfyllt med saker.Det var rena drömmen att komma in där! Jag och Mari fyllde bilen rejält med saker därifrån. Vi fick en liten lapp av damen med namn och adress så att vi skulle hitta tillbaka men jag kan inte hitta lappen!!!! Får panik det är ju min skattkarta!!!

Vi ska ner om två veckor igen och arbeta hoppas vi hittar tillbaka ändå . Mari har bättre lokalsinne än mig ,jag kör nästan vilse på vår lilla gata=))Tack gode gud för GPS,,,,,,,

Ha en underbar fredag!!!!

(Glöm inte vår loppis nästa vecka så roligt att höra att så många kommer!!!Titta i inlägget under så står info om var och när. Tack för era tankar till mammsen)

10 kommentarer:

Fröken Agnes sa...

Hej!

Vill bara önska dig en mysig fredag och en skön helg!

Kram Jenny

Karin sa...

You found a nice bird! Have a great weekend.

red ticking sa...

i adore your lovely blog... i know if i lived nearby... we would become great friends... your ironstone bowl is fabulous... i have many... i collect them... have a wonderful weekend... xo pam

Annette sa...

Hei Johanna

Glæder mig til I kommer til Vejle og laver boligreportage, jeg tror nok, jeg ved, hvor I har været henne (den gamle dame og de millioner af sager)
Jeg skal hitta adressen til I kommer.

Knus fra Annette Ezpace.dk

FaB Keramik sa...

Oj oj leta leta!
Såna där ställen är fantastiska. Finns en gubbe i Töreboda som har en helt fantastisk loppis/antik i sitt hus, bara smala gångar och grejjer från golv till tak!
Ha en fin fredag! KRAM frida

Lidyll sa...

Så mye fint her på bloggen din! Lekre bilder!*smil*

Jeg kommer garantert til å titte innom igjen!

God helg!*smil*
KLem fra Norge

Ida sa...

Hej! Underbart fin blogg!
Jag har en liten fråga på min blogg.. Vart tar världen vägen, vad kommer hända? Tsunami, jordbävningar osv.. Snälla ge mig ett någorlunda svar, tyck till, säg vad just du tror.. Är jag knäpp som tänker så här, är jag ensam? Kom igen gå in och säg vad just du tycker! http://idanoorling.blogg.se/.Ha en bra kväll (:

Jannike sa...

Såg ditt fina rertoage i Lantliv I Like Kram

In my house sa...

Oooohhhh. johanna så söt.... Jag vill ha en uggla :) tänk vad hemsk man är, men det är ju bättre att vi uppskattar dom små liven, som ändå ha fått stoppning i sig!!!! :)

kram j

johanna sa...

å vad roligt att du tyckte om det Jannike!!! Tack