lördag 17 juli 2010

Hej
Denna dagen har jag suttit hos min underbara farmor och hållt handen som nu inte mår bra! Det får en att fundera på livet och dem man har nära sig...Jag har pratat med farmor om alla underbara minnen tillsammans med henne , hoppas att hon hör mig och ler i själen=) För många skratt har vi haft tillsammans=)))..håller alla tummar o tår att det vänder och hon mår bättre , för det är ju så mycket man har kvar att säga.....

10 kommentarer:

Gilla Yoga sa...

Åh, jag känner igen mig i det här... Jag har suttit med både min gamlamormor och min farmor på slutet. Har hållt deras händer och klappat deras kinder när de tog sina sista andetag.

Imorgon ska jag faktiskt till min farfar och hälsa på, kanske det sista besöket som hinns med på den här sidan livet.
Det är så mycket som kommer i kapp en när man sitter där, så många minnen som bubblar upp, så mycket mer man vill ha sagt. Men jag tror nog att din farmor vet, att hon känner hur mycket du älskar henne, även om du inte får något mer fysiskt tillfälle att säga det.

Jag tänker på dig, kram!

Haikey love of living sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Haikey love of living sa...

I don't understand what you are writing, but I love your blog and I look almost every day!

Greets, Haikey

Lotten sa...

Usch, det är svårt när ens nära och kära försvinner! Jag tänker på dig.... styrkekraam!

Kajsa sa...

ja, det tar aldrig slut det man vill säga, man får försöka hitta orden medans man kan, sen får man fortsätta säga det man vill ha sagt i tankarna och i huvvet, tror starkt på att de hör våra tankar efteråt. det tröstar jag mej med =), hoppas din farmor hittar lite mer styrka och dröjer sig kvar än ett tag. de fattas en så mkt när de väl är borta... stor kram till dej så här på semestern.. hihi.. kram kram Dagis Anna-Carin

Kajsa sa...

självklart menar jag i hjärat.. inte i huvvet.. ;P

Anci sa...

Hej !
Jag hoppas att din farmor blir bättre och att ni har fler stunder tillsammans kvar.

Stor kram till dig
Anci

Ett Vitare Hem sa...

Åh det känns inte så länge sen jag satt där med mormors hand i min sista gången och ändå har det snart gått 8 månader, hoppas din farmor repar sig!
Ha en riktigt fin dag!
Kramis/LenaS

Galleri Hönshuset sa...

Sådana stumder är det skönt att nära och kära finns där för dem. Det är alldeles för många gamlingar vars släkt inte har tid och hälsa på hos dem.
Skönt att dem har dig...

ha det gott. Kram Pirre

T Interior sa...

Jeg ble ordentlig grepet jeg nå... Håper du får masse tid med henne og kan dele mange flere fine stunder og masse latter :) Kjenner jeg blir ordentlig glad over å høre at du holder henne i hånden og deler så mange fine minner også nå - du er heldig som har en slik farmor og hun er heldig som har deg.

Sender deg varme og gode tanker...