måndag 26 juli 2010

Godmorgon!
Å idag skiner solen !! Härligt! Jag älskar stenmurar skulle gärna vilja ha en som ringlade sig genom trädgården.....Denna fina hittade jag på en ödetomt. Vad det är spännande med ödetomnter. När jag var liten så åkte vi ofta ut med båten till en ö där det fanns ett stort gammalt ödehus med alla möbler och saker kvar , såg ut som om någon bara rest sig upp o lämnat allt..lite sorgligt men såå spännande.Där lekte vi runt.Huset var kompisgängets lilla hemlighet=)  Jag hade gärna åkt dit nu för tänkt så mycket fint det fanns!

9 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Man kan se många öde tomter man skulle vilja sätta sin stol på... vackert med stenmurar och fin ny enkel layout du skaffat! Och snyggt med tidningarna nedan! Mari.

Blogg by Maliin Stoor sa...

Vackert!


Du har en sak att hämta hos mig!

En sak du är värd! GrattisMaliin
ps mailar dig...

Home No.1 sa...

Hej! Ja vi hade också ett ödehus vi lekte i och vi låtsades att det spökade där! Titta in hos mig där pågår en tävling där du kan vinna en mormorspläd! Kram Annica.

Made in Persbo...Carina sa...

Heeej gumman! Å så glad jag blev när jag såg att du tipsat om min loppis! Hoppas verkligen att ni har möjlighet att komma. Vore så roligt att träffa dig igen :)

Mmmm, stenmurar är en av mina passioner med...de är så monumentalt vackra och påminner om gångna tiders hårda slit...eller ens egna för all del ;)

Vet du, just en sådan ljusslinga från Granit har jag tittat på länge och så gärna velat ha men jag har inte känt att vi har någonstans den skulle passa...men så som du hängt den där var ju urläckert. Nu blev jag jätteinspirerad att skaffa en och prova ett ställe i vardagsrummet om den kan passa där. Jag har en annan idé dit egentligen men de kanske kunde gå att kombinera :)

Ha det bäst gumman!
Varma kramar, Carina

Thilda sa...

Your blog is very beautiful! I found this today and like it so much! :)

Ett Vitare Hem sa...

Ja visst är det spännande med ödetomter samtidigt som det känns så sorgligt att de övergetts....
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Annica sa...

Stenmurar är verkligen vacker, jag har en hemma i trädgården som jag tycker om väldigt mycket.
Tycker du har en mysig blogg och brukar kika in till dig då och då.
Kram Annica

Betty sa...

Hej Goding !
Hoppas allt är bra med dig o familjen.Vad snygg den nya layouten blev! Här händer inte så mkt pga allt men det ska jag nog ta igen.

Kram på dig ! Bettan

Tierlantijn sa...

A great Blog with lovely pictures!

Best wishes, Ilona