fredag 18 juni 2010

Tack söta Trine!

Godmorgon!
I går kom en tjej som heterTrine förbi och hämntade skylten hon vann av mig på tradera...En go glad norsk tjej som arbetar som keramiker. Hon gör sååå fina saker! Hon säljer sin keramik hos bla  Betty`s i Borås. Hon var så söt och hade med en jättefin mugg till mig!!! Gissa om jag blev glad!! Sitter just nu o dricker mitt morgonthe i den.
Ha en underbar helg!!!
( Det var någon som undrade var loppisen låg där jag hittade hästen ..den ligger  mitt i samhället i mellerud o jag såg att det är ju dalslands kommun=)) jag hade visst kört ut ur värmland när jag hittade den på vägen hem..)

9 kommentarer:

emilias gömmor... sa...

Så vacker mugg. Jag trodde först att det var en kruka! Då smakar ditt the extra gott idag.

Kram Mimmi

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Jättefin mugg, presenter är alltid lika kul...liten som stor ;)

Ha en skön helg, kram madde!

Châtaigne sa...

For en ustrolig skjønn kopp!
Ønsker deg en herlig fredag, hilsen fra Kastanjedamen

Vardagstugg sa...

Vilken söt kopp! Önskar dig en trevlig helg!

Annelie

Behindabluedoor sa...

Det var et nydelig krus, tenker teen smakte ekstra godt i den :)
God Helg..

Erika sa...

Oj vilken gulligt fin mugg, den förstår jag att du blev lycklig över :)

Blev ju själv mycket sugen på en likadan ;)

Ha det gott!

Kram
Erika

Sussi sa...

Oj vilken fin mugg! Den skulle jag mycket väl kunna tänka mig att dricka morgonteet ur! Vilken tur du har... Trine fick din skylt och du fick en mugg!

Kram
Sussi

svensto sa...

Kara Johanna
min dotter hitta din blog och forde den fram till mig. Jag tycker att jag har just nu haft en halv timmes visit i Sverige och hos dig. Svensk inredning ar alla tiders.
manga ar sen prenumrerade jag pa Femina och varje vecka var det fest i vart hus. Jag onskar att det var mojlikt att hitta en tidning so hade inredning, mat och lite fin skrivning.
Sjalv ar jag nittio ar gammal. Kom till America fran Viken i Skane i 1938 nar jag var aderton. Har aldrig angrat mig, men alskar Sverige och allt svenskt.
Jag har en blog. svensto01@gmail.com. Den borjar med att Greta Garbo var med pa Kungsholmen och sen fortsatter den med Jattestora namn som FDR, Svenska kungen, mv. Jag har alltid kallat mig sjalv a 'namedropper' Hoppas solen skiner pa dig och din familj. Har i Port Angeles Washington skiner solen i dag. kram

tradução espanhol sa...

Nej så fin den är, underbar mugg.