torsdag 10 juni 2010

Sommarlov !!!

Här hemma var det två glada killar som skutta iväg till skolans sista dag innan det långa härliga sommarlovet börjar! I kväll är det skolavslutning och jag vet en som står o snyftar när "den blomstertid kommer" sjungs av alla glada barn=)))Jag kan aldrig hålla mig=) Sen väntas långa lediga härliga dagar för barna!
Vi firar hemma med pizza ikväll( idetta väder går ju inte grilla som vi alltid annars gör på avslutningen.....) Ha en riktigt bra dag!

7 kommentarer:

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
så härligt med sommarlov! Min skrutta och gubbe är ledig fr o m helgen, men stackars jag får kämpa lite till.... ser fram emot en härlig sommar!

Ha det gott!!

Hälsningar Monica

Lotten sa...

Åhh vad härligt! Mina grabbar får sommarlov nästa Onsdag... Jag hoppas att vädret har vänt tills dess ;-)

Lynda sa...

we still have 6 weeks to go! but can imagine your boys are happy!!! It's a special moment!

ENJOY!

Lynda

Linda sa...

Jag är likadan... står där som en lipsill... Förra året när mina grabbarnas klass sjöng en sång som innehöll raderna "här går vi, hand i hand, jag och min kompis" var det kört. Mina tårar rann i samma strida ström som regnet.

Anonym sa...

Hej hej Johanna!

Bara ordet Sommarlov låter såå härligt! Får se om mitt "sommarlov" är slut snart el inte.. :) Jag gillar verkligen din fina sida! Ska lägga den i favoriter. Tack för en go fika stund igår kväll på Viskan´s Café!

Mvh. Carina

Anonym sa...

Ja det er godt for ungene med ferie nå,slippe lekser,sove lenge,bade og kose seg. :)))Klemmer.

johanna sa...

Hej Carina
vad roligt att du hittade mig=)))Tack själv för i går det var jätteroligt att träffa dig , hoppas vi ses vid bion! Jag håller tummarna för dig!
kram