lördag 3 oktober 2009

En rörig bild från ett rörigt hem=))
Jag drunknar snart i tidningar!!! Har ni några roliga ideer hur man kan lösa tidningsproblemet=)) Jag har fyllt alla mina gamla resväskor , börjat dra ut i inspirationspärmar men vissa tidningar vill man spara hela....Ja snart är hela huset fyllt här med tidningar....
Appropå tidningar så såg jag att jag med några andra duktiga inredare är med i Allt i hemmets special 25 hem "välkommen hem till våra inredare" Kul att få vara med i inredar gänget=)
Vi skulle visa upp ett smakprov på vårt senaste renoveringsobjekt eller något annat i vårt hem. Jag valde vårt matbord=)
Nu ska vi snart iväg på innebandymatch med killarna..håll tummarna för min Kevin=)
Ha det gott
kraaam
A messy picture from a messy home =))
I soon drown in magazines! Do you have any funny ideas how to solve the magazine problem =)) I filled all my old suitcases, started to pull out of inspiration binders but some magazines i want to save hole .... Yes soon the whole house is filled with magazines here ....
This mounth i am with some other talented designers in the magazine "allt i hemmet" 25 special home "welcome home to our decorators" Glad to be involved in the decorating gang =) They wanted us to show up a taste of our latest fixer-upper or another picture from our home. I chose our dinnertable =)
Have a really nice day!

28 kommentarer:

In My House sa...

Alltså Johanna, jag tycker iallafall INTE att du ska gömma undan den högra tidningen!!!! Kan det vara ROM 123..... =)=) fniss...

puss
Josse

mysiga heestrand sa...

Hej!
Jag har också en massa inredningstidningar. Jag ställer dem i tidskriftssamlare jag har en hel garderob full. Jag gör även som du samlar fina reportage i mina egna idépärmar. Det finns ju mycket reklam och mycket man inte gillar och det behöver man ju inte spara. Jag har alla nummer av Lantliv sedan den startade och den sparar jag hela tidningen.
Hoppas det går bra för Kevin idag
Ha en skön helg
Kram Marita i Heestrand

Pia..... sa...

hej..jag läste det repotaget..jättetrevligt att få titta i9n till er alla..:)...tidningar ja..man druknar snart i alla tidningar..vet heller inte vad jag ska göra..kan iofs inte spara allla ..köper en hel del..men jag HAR SPARAT ALLA ÄNDÅ..vill på något vis ha hela tidningen ..ha en skön helg...här regnar det så de blir till att ta på sej regnkläader under vår marknadshelg...
kram..Pia

Kristin sa...

Hej Johanna! Jag såg ditt matrum i Allt i hemmets special och det ser så himla trevligt ut! :-)

Jag sparar nästan inga tidningar "hela". Jag river ut det jag vill ha coh sätter in i pärmar. Har massor med olika pärmar så att det blir sorterat. Efter ett tag så kan man sortera igenom pärmarna... man märker att man ändrar smak och tycke. Jag brukar spara tidningarna hela i ett år ungefär, sedan "river jag". När man bläddrar igenom en tidning så upptäcker man att det är inte så jättemycket man vill spara ändå. Jag har nog bara max 15 tidningar som jag har sparat "hela".

Kram på dig och ha en bra hösthelg!
/Kristin

Nordingården sa...

Inte messy alls, bara vackert!!! Och jag kan tänka mej att ni som jobbar med detta tidningsmässigt slukar varenda detalj i tidn mera än vi andra.Så en viss drukningsrisk av tidningar kan säkert uppstå: )Köp en friggebod och ställ på gården med tidnsarkiv i: )

Ha en bra helg! Mari.

( som sagt, ditt matrum i A I H Special var bara så vackert!)

Körsbärsgården sa...

Hej Johanna!

Högarna med inrednings-tidningar växte sig tidigare högre och högre här också. Jag löste det genom att gå igenom tidningarna och spara de reportage och bilder jag verkligen ville ha och dessa satte jag i pärmar. Resten, åtskilliga kartonger och kassar med tidningar, gav jag till vänner och bekanta som var intresserade. (Talade förståss om att jag tagit ur det jag var mest intresserad utav.) Jag har också lämnat kartonger med tidningar hos Folktandvården och Vårdcentralen. Det var mycket uppskattat!

Hoppas Du finner någon bra lösning på "problemet"! :)

Vänlig hälsning från Karin.

Anci sa...

Hej !
Jag känner igen det där med tidningarna. Jag har inte heller löst "problemet".

Är det en tidning som finns ute nu ??

Jag håller tummarna :)

Kram
Anci

Anci sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annas skattkammare sa...

Jag kan faktiskt tycka att det inte gör något att ha dem framme i högar, ligger de bara samlade på ett ställe, i höga högar på golvet t.ex. och har ordning på dem tycker jag att det är snyggt! Blir ett blickfång i sig, kanske med någon sten på. Men jag känner igen problemet... =)
Kram /Anna

Skatan sa...

Vi har just flyttat ned våra bokhyllor i källaren. Fram trillade då även några ton inredningstidningar. Jag måste helt enkelt ge bort och slänga eftersom jag inte rymmer att spara hur mycket som helst...men efter en tid är det inte så svårt när man inser att idéer känns förlegade. Således är mitt tips att ge bort eller mata återvinningsstationen ;-)

Trevlig helg,

A

här är gudagott att vara sa...

Jag älskar tidningar.
Jag tycker att de passar så bra som inredningssmycken.
Några högar tidningar på ett bord det är vackert.
Haregott!

fröken knopp sa...

Älskar ditt hem..rörigt eller ej...:) Samma problem här med tidningarna..hm...
en jag försöker med riva ut men jag är som du o vissa vill man bara spara hela...:)

Håller tummarna...hihi..

kram elin

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

jag hade flera stora kistor i rotting fyllda med tidningar (1989 och framåt) gick igenom varenda en och rev ut det viktigaste. Har inte tittat på det sen dess så nu ryker resten också, skönt.
Ha en trevlig helg!

dalen 191 sa...

JAg såg någonstans att de hade samlat ihop tidningar i prydliga högar, höga som ett soffbord ungeför och sedan lagt på en tjock glasskiva! Läckert på ett sätt... vet inte om jag skulle ha det så men... kanske? Där det passar så kan det vara urläckert.

Beatrice sa...

Jag har samma problem med tidningar som svämmar över alla bredder, men har tyvärr inga bra förslag att komma med :-).

Jag tycker inte det såg rörigt ut på bilden, bara vackert! :-)

Kramar
Beatrice

Kari sa...

I now the problem..I think we all now

Homemaker Ang sa...

I LOVE IT HERE! wonderful gut!

Galleri Hönshuset sa...

Hej

Vilket fint rum, underbart med tidningashögar tycker jag, det är ju du, inredning är ju = Johanna. =) så inte ska du gömma dem inte...Jag har också tidningshögar så man bara kan sätta sig ner eller ligga och läsa i sängen. jag vill att det ska vara lätt tillgängligt...
men i vardagsrummet har jag mer ordning på dem. På en hylla som min pappa gjorde till mig för många år sedan. En "planka", vertikalt, som är fastborrad i väggen, och på den en massa små hyllor, lika stora som en tidning, och där ligger dem fint i ordning...
ja, svårt och förklara men den finns säkert med i nåt inlägg som jag gjort tidigare från vardagsrummet =)...

Jag sparar mina i två år, och så ger jag vidare eller slänger...Förut sparade jag i många år, men insåg till slut att det är helt ohållbart i längden...Det blir ju så många tidningar man vill köpa varje månad.

Ha det gott. Kram Pirre

Anonym sa...

Jaa, jag har också detdär problemet..:) Ska ta del av dina tips här ;))

Tulipa sa...

Hej!
Såg dig och de andra i Allt i hemmet, roligt!

Tidningar på hög kan ju bli tröttsamt... (fast din bild är som vanligt vacker!!)
Jag har inga bra tips. Samlar också..men ibland tar jag mig i kragen och rensar...

Kram mariette

Antonia sa...

It's my first visit to your blog and I love it! I also know the problem of the magazines. But I have no solution, I hide them :-)
Have a nice weekend,
Anja

Myownhome sa...

Bilden såg ju superhärlig ut!! Inte alls rörig utan bara snygg! :)

Ha det fint
kram /Johanna

Home and Lifestyle sa...

I have the same problem, I keep all my magazines but I am also not sure where I should leave.

I enjoy your wonderful blog!

Kind regards, Ingrid

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej gumman!
När det är så vackert som hemma hos dig så gör det inget med tidningshögar...men jag förstår känslan av att drunkna i dem.
Jag brottas själv med detta och inte bara tidningar utan mitt värsta porblem är alla andra "viktiga-papper-högar" jag bygger upp på alla lediga ytor.

Varje vinter efter jul brukar jag i alla fall sätta mig och gå igenom alla mina tidningar. Vissa slängs, andra rivs vissa reportage ur och sparas i pärm och så blir det ett gott gäng tidningar kvar i orört skick också.

Ha det gott!
Kraaam, Carina

Drömlägenheten/Caroline sa...

Vilken otroligt vacker och härlig bild! Inspirerande!

/Caroline

jeanette sa...

hei! kjempefint hjem du har! liker det kjempe masse! kunne flyttet rett inn hos dere! ha en fin kveld! klem fra norge....jeanette-jeanetteshus.blogspot.com

vintage simple sa...

Congratulations, Johanna... I also have the same issue with magazines...! I currently keep them in numerous baskets and piles... I was thinking of getting a bunch of these at Ikea and lining them up on a tall shelf (like the people in this SF home did):

http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/50022354

http://gallery.apartmenttherapy.com/photo/sf-simple-white-home/item/70461

-maria

Rhodin sa...

Hejsan Johanna.
Mitt tips med tidningarna är att leta upp en såndär gammal reklambroschyrshållare (puh!) i metall, svårt att förklara vad jag menar, men det brukade finnas sådana på företag och sjukhus innan de moderniserades. Metall, kanske 1,5 meter hög och 7-8 fack. Hade en sådan men min make förstörde den så nu letas det igen. Trevlig helg!
Mvh Terese (Inrestil)