måndag 13 juli 2009

Godmorgon!
Igår tog jag paus från tvättmaskinen och upp packandet. I stället så var jag ute o greja i vår vildvuxna trädgård...I år missade jag all blomning=(( Allt var överblommat nu när jag kom hem. Mina rabarber fanns kvar så en god rabarberpaj fick det bli i går ialla fall.
Ha en riktigt skön måndag!
Kraaam

17 kommentarer:

Körsbärsgården sa...

Godmorgon Johanna!

Rabarber är inte det sämsta, men det är ju inte riktigt det samma som blommor och buskar i full blom. Fick recept på en rabarber-snaps i går och enligt uppgift ska den vara toppengod. Kanske Du vill ha receptet?

Jag har varit med på byloppis i helgen och det var såå kul! Är så glad att sakerna uppskattades och att försäljningen översteg allt jag vågat drömma om. Ser redan fram emot nästa års loppishelg.

Vänlig hälsningar från Karin i Körsbärsgården där vi nu, äntligen, har fått min efterlängade flaggstång! Vimpeln vajar i vinden och idag är det första dagen på länge då det inte regnar på morgonen. Efter flera dagar med dagsregn och med över 100mm nederbörd den senaste veckan gläds vi åt det också, så klart! :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Ljuvlig bild, tänk att rabarberblad, egentligen stora som elefantöron, kan vara så vackra...

Ja, nu vill man helst vara ute och dona hela tiden... Mari.

Kristin sa...

Hej Johanna! Ni verkar ha haft en toppensemester, jag skulle också vilja åka till Italien och hyra hus, men det får bli när lillfian blivit större och orkar med resan bättre.

Rabarber är underbart gott och paj är ju också alltid en favorit. Det kan man behöva när man tvättar som en galning! :-)

Vi börjar få ordning på torpet (bokstavligen) så nu längtar vi till ni kommer coh gör reportaget i augusti!

Stor kram coh ha det så skönt!!!!

/Kristin

♥ Pia... sa...

Hej..inte fel med lite rabarber en måndag så där..det kan förgylla en dag det:)fin bild faktiskt..kram..Pia

Anci sa...

Tack detsamma ! Det är en vacker bild i sin enkelhet.
Mmmmm, rabarber är gott.

Kram

Elisabeth, anyhow.se sa...

Såna som mig - som bor i lägenhet mitt i storstad, kan känna att just såna bilder drar igång en lust till en stor tomt - känslan av eget odlat är ju ändå så grymt go´!!!...

Ardisia sa...

jaa i flera år har vi åkt till Finland i början av juni, kommit tillbaka augusti nån gång. Så jag vet hur det känns att missa hela blomningen! Innan hade jag inte ens aning vilka blommor som blommar vid vilken tidpunkt, vi var alltid bortresta :)

Gott med rabarberpaj!
Kram Mia

gamla skolan sa...

Välkommen hem igen ! Kramar Susanne / den gamla skolan

nytt och gammalt sa...

Va härligt ni verkar haft det! Jag känner mig lite sugen på o åka till Venedig nu...Du tar verkligen fina kort.Ha det gott!

nytt och gammalt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Johnna G sa...

Rabarberpaj är alltid gott!

FURNISH.etc sa...

Hej Johanna! Hoppas allt är bra med er! Och att ni har en fin sommar. Kikar in lite då och då här på bloggen och läser igenom dina mysiga inlägg. Ha det fint! Kram Emmy

Sanna sa...

Vad gott med rabarberpaj!Dina bilder från Venedig är helt underbara!!
Kram Sanna

Skatan sa...

Aha! Lite trist är det att missa allt det vackra hemma även om man är borta på skoj. Jag är alltid borta när det är som vackrast...ibland kan jag nästan längta hem bara för att få se vad jag har arbetat fram!

Lycka till med tvättmaskinen.

Kram,

Anna

Jessica sa...

ja rabarber kan man göra mycket gott med, hoppas du njuter av somman även om det inte är det bästa sommar vädret men man får vara glad åt dom solglimtar man ser ha det bra kram jessica

Hem och Lycka sa...

Tigger till mig rabarber från mamma och pappa med jämna mellanrum och gör lite gott på det :-D

kram Mia

J. sa...

åh vad sugen jag blev på rabarberpaj nu! Tyvärr så finns det knappt rabarber där jag bor...