torsdag 11 december 2008

Morgonen är min bloggtid. Sitter här med en kopp the och tända ljus och allt är tyst o stilla. Tycker det är så skönt att sitta lite för sig själv när alla sover och sen väcka dom små trollen i lugn o ro. I dag är det extra tidigt för min stora ska på lussefirande i skolan tidigt.
Nu har jag äntligen köpt qvilten som jag så länge velat ha. Jag köpte den av goa Sofia som har den fina Webb butiken http://www.meandmyhome.se/ . Jag skulle igentligen bara låna den till ett fotojobb , men jag måste ju bara behålla den ,kan inte låta bli=) Det är dyrt att låna rekvesita till jobb=) Man vill ju ha allt!
Nu måste jag gå o väcka min trötta lilla pojk....ha en jättebra dag
Kram!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Gomorron..så mysigt det lät..med the ..bloggande och lussefirande..sitter själv på jobbet och inväntar de små barnen..(dagis:)..ser alltid till att jag har en stund över ..INNAN...de kommer.. jag sitter vid datorn ..har tänt alla ljus..stjärnor..levande ljus..och dricker min första kopp kaffe..och snart ..är det full fart på huset...men nu..njuter jag..ha de så gött på lussefirandet..kram..PIA i vardagsrummet

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Visst är det härligt med bloggning på morgonen. Det är lugnt och tyst, och man kan njuta av så härliga bilder. Jag har precis väckt min dotter och snart bär det av till skolan.
Ha det fortsatt bra,
Lydias Gröna Fingrar

Unknown sa...

Hihi först förstår att du ville köpa den! Ja, förstår att det måste vara frestande när man kan låna så, när drömhem var här så fick jag låna lite av en butik i min stad, hmprf...ja jag köpte ju allt...Tur att jag inte låna så mkt hihhi¨Kram Petra

maano sa...

jettefina blog :)

Mitt hvite hus sa...

Jeg er helt enig, liker morningen veldig godt jeg også. Stille og fredlig. Håper gutten får en fin dag med luciafeiring.
Og en fin dag til deg
Klem Kerstin

Pearl Maple sa...

Found your link via Cathy and Simple things and had to stop and say how beautiful your blog is.

Happy Christmas to you and your family.

Hem och Lycka sa...

Visst är den fin, har samma! Och har också köpt min från Sofia.. kram

Hanna sa...

God Morgon!
Ja, du va uppe före tuppen, du :)

Själv har jag nyss fått mig en kopp kaffe... o satt mig framför datorn :)

Imorgon är det dags för våra kottar att lussa.

Ha d gott!
Kram Hanna

Anonym sa...

Har själv kikat på quilten flera gånger hos Sofia, så fin! Jag har just kommit hem från min sons dagis och underbar lussefirande med grötfrukost! Hoppas ni får en lika mysig morgon!

kram madde

vosgesparis sa...

your blanky is gorgeus, I really love those scandinavian stripes!

Home No.1 sa...

Hej Johanna önskar jag vore morgonpigg men min tid är kvällen då vaknar jag till liv...och sambon är tvärtemot alltså pigg på morron, det sägs att man kompletterar varann*ler*ha en fin dag!
Kramar från Annica.

Butik Östergården sa...

Ja visst är det mysigt att sitta en stund för sig själv ta en kopp te. Och det skall vara alldeles tyst. Jag förstår att du velat köpa det qviltade täcket. Ser jätte mysigt ut!
Ha en bra dag!
Kram Helen:)

annashusidingtuna sa...

Det gäller att hitta den stund på dagen då man kan sitta med bloggen, har inte fått ngn rutin på det än, men det ger sig väl till slut kan jag tänka.
Kram Anna

Anonym sa...

Jag önskar att jag var morgonpigg!!
Stiger upp med dottern c:a kl.7.15 och då är jag död!! Men i stället är jag pigg när kl. går mot midnatt..
Snygg, den där quilten, jag förstår att det är många frestelser genom ditt jobb! Va´kul att du tog dig tid till att titta in hos mig.
Kram
Helen

Skatan sa...

Åh vad härligt det låter...egen stund på morgonen...väcka någon! Suck, jag har en bit kvar innan jag är där :)

Underbar kvilt! Förstår att du vill behålla det :)

Kram!

oumberligating sa...

Hej! Söker på vintage och shabby chic, vips så är jag inne på din fina sida, härliga bilder. Min fru och jag har tre barn men de vill inte längre vara med på bild 15,16 och 20 år och dom är starka också så det går inte att hålla kvar dem i soffan(ler). Alla har olika smak, men den här sidan kommer jag att titta till på då och då om det går bra, visserligen är nätet fritt, lite nätetik är alltid trevligt, fick just ett mail från en kvinna som ville låna bilder från vår Frankrike resa (finns på min andra blogg www.jernsaxen.bloggspot.com)och det gjorde i sin tur att jag mailade över 12 bilder som hon nu använder i ett utbildningsmaterial för en studiecirkel, inga märkvärdigheter, men livet kanske inte behöver vara så märkvärdigt alla gånger, har fått några lite "sura" mail om att prylarna jag har på min blogg kostar ibland flera hundra tusen, visst men jag har inte råd heller att köpa dem, men en del av dessa har jag hållit på med under min utbildning, synat, klämt och känt, detaljfotat osv. Oj, det blev långt det här mvh från Peter Olofsson

Anneli sa...

Hej du Johanna!

Det där lät för mysigt!! Lugnet och tystnaden är oslagbara njutningar när man har huset fullt av små, vilda grabbar, eller hur...?!?

Din quilt är riktigt fin och fräsch - jag har en likadan i mina gömmor, som ska hamna i lill -killens rum så småningom...jag är visst lite enkelspårig, som håller mig till bara en sort...*fniss*

Ha det riktigt gott!!

KRAM

VINTAGELINE sa...

hei Johanna
Den quilten er bare så fin,og passer nok perfekt hos deg. Ver snill å vis et bilde av hvordan hverdagsrommet se ut med den.
Jeg nyter også å stå tidlig opp å siitte en stund alene. Det gir en god start på dagen.
Ha en fin førjulstid så lenge.
Klem Line

Karin Lindström sa...

Hej!

Vad mysigt det lät med en lugn stund själv! Här känns det som om vi var i cirkusbranchen om mornarna!

Den skulle jag också behållt, så snygg. Det är ju lika när man har butik också. Alltid när man skyltar och plockar om så blir man sugen på något nytt!

Ha en mysig Luciahelg!

Varmaste kramarna
Karin

En inredoholic sa...

Jag tycker oxå om mornarna.. en ny dag liksom, bara väntar :)

Förstår att du behöll den fina filten!!

Önskar dig en skön helg. Kram Jannice

Tulipa sa...

Det låter fridfullt!
Synd att man inte är morgonmänniska! Nu är det ju dessutom så svart ute så man vaknar verkligen inte av sig själv.
Förstår att du måste behålla qvilten!
Kram Tulipa

Interiörboden sa...

Jag håller helt och hållet med! Det är så mysigt att sitta och titta på allas underbara bloggar och sitta i det tysta och bara njuta!! *ler*
Jag förstår att du vill behålla den! Det skulle jag också velat!! Den var jätte fin!!

Ha det bra!

Kram Sandra

Corinne. sa...

Merci pour cette jolie balade sur votre blog !!
J'adore ce que vous faite !
amitié
corinne

H A N N A S - F O R M sa...

Ha, ha den har jag oxå spanat in hos henne..den är såååå fin. Bilden du tagit oxå!!!

Hoppas att du och din familj får en fin lucia!

KRAM
Hanna

Anonym sa...

Hejsan, den quiltade filten såg så fin ut, påminde om dynorna från Jysk(som jag direkt efter ha läst din blogg. gick och köpte. kunde dock inte hitta dom hos webb butiken,kanske var den slut,har du någon aning om man kan hitta den på något annat ställe?
hälsningar Susanne

vosgesparis sa...

could you tell me from what shop the blanket is??

Anonym sa...

Prøver igen og håber på at du kan fortælle mig hvilket mærke det fine Quilt er ?

Har kigget længe efter det ..

Syns det ligner et Tine K Home, men er lidt i tvivl ..

Kram.