fredag 14 mars 2008

Röjar anfall


Godmorgon....Igår kväll fick jag röjaranfall här hemma,gud vad grejer man har=)
Nu åkte allt bort från fönster o byråer. Mina gamla tvättfat fick flytta dit i stället o genast blev jag lugnare.Det såg mycket renare o lugnare ut när allt småplock är borta.Nu är bara problemet att resten av huset är upponer så jag vet vad jag har o göra hela helgen=)
Får ni anfall på era saker i bland?Jag ska patinera min lerkruka just nu ser den inte så rolig ut,eller sy en liten söt påse kanske ,ja,ja jag får se..
Hoppas ni alla får en riktigt mysig fredag..
kraaam

31 kommentarer:

Lina sa...

Jag får ofta för mig det när ajg egentligen borde gå och lägga mig och sova! Saker flyttas fram och tillbaka och som du säger, till sist har man en enda röra och fint på en byrå... Men frigörande är det!!

LantlivsAnette sa...

Joho..nog vet jag hur det är..man har ju grejer ta mig tusan överallt..ibland har jag också röjar anfall !!
Det blir väldigt snyggt när man röjer lite och ordnar om sakerna..du har ju alltid så fint..men nu..ojj vad fint du visar oss..vitt och vackert som alltid.
Ha en skön helg..jag ska jobba hela helgen..
Kram Anette

Nettan sa...

Visst är det befriande & röja =0), när jag kommer i dom tagen då slängs ALLT !
Hur patinerar man lerkrukor bäst ?!
Ha en Trevlig Helg..
Kram Nettan

RockAngel sa...

Hej svejs igen... Tack för din kommentar, det är alltid roligt att få kommentarer, jag är ganska ny i blogvärden så jag har inte så jätte många besökare ännu... du får jättegärna länka till min sida :-)

Ha en bra helg, och glöm inte att fredagsfika idag ;-) hihi

Kram //Sara

Solsjö - Under en vind sa...

Vad snyggt!!!! Jag har också haft lite uppröjning här hemma nu sista tiden och plockat bort lite prylar! Älskar att titta i hem med massor av oynt och saker framme, men hemma må jag bästa av att ha lite mindre framme! (Å´så blir det ju mindre att städa....fniss....)

Önskar dig en riktigt skön helg! Kram!

Anna sa...

Så snyggt du gjort. Jag är likadan, jag röjjer ibland, eller rättare sagt ofta. Och då rör jag till det totalt, med de saker som jag rensat. Min man blir så trött på mig, och jag är förvånad att jag hela tiden gör så, jag trodde att jag var den mest ordningssamma av oss. :0)

Trevlig helg!

Lilla Trollbacken sa...

Oj oj, det där känner jag igen. Jag röjer ofta. Älskar att rensa, plocka om och greja. Man blir som du säger lugnare när man får bort sånt som stör eller inte används.
Det är inte lätt med tre småbarn i huset. De har ju en tendens att samla på sig saker, men det får man ta, barn är ju barn.
Ha en skön fredag!
Kram
Gabrielle

Anonym sa...

Jaha, nog kan man få "spunk" på alla prylar ibland. Det kan kännas som att hela hemmet är super plottrigt och man bara måst plocka undan. Röjar anfallen är dock positiva företeelser. Det är ju då som de nya idéerna kommer till. Den ena prylen byter plats och vips har hela rummet fått en ny skepnad....
Tack för en trevlig blogg!
Ha en mysig helg!

Evelinas hus sa...

Åh vilka snygga fat du har! Det är verkligen skönt att röja och göra om ibland.
Har du sett mitt mail jag skickade igår?
Kram Caroline

Färjtorp sa...

Åh så fina bilder, snygga fat. Ibland är det härligt att köra en rensning, händer då och då och saker flyttas omkring ofta.
Kramar Johanna.

Tvert-om-tanten sa...

Av og til må man rydde bort og omorganisere litt. En gang for mange år siden ryddet jeg bort en hel masse saker og ting og neste gang jeg skulle tørke støv (damm)gikk det veldig mye raskere..! Men så må man ha en del framme også, det er så mange ting man har som man er glad i og syns er vakre...

Du har det så fint i huset ditt! Når jeg ser bildene dine tenker jeg på noe som en venninne av meg sa til meg en gang hun kom på besøk: "Å komme til deg er som å komme inn i en gammel film!". Slik tenker jeg når jeg "besøker" deg også!

God helg!

Klem fra Lena

hemtrevnad marie sa...

Så fint du har... blev jättebra med handfatet på skänken!!!!
Kraam

sommar-rummet sa...

Jag har haft röjar anfall en längre tid, samlar till en loppis. Gått igenom lådor o skåp och det är helt enormt hur man samlar på sig saker... Tror att när vår o sommar står för dörren så blir det en känsla av att man har så mycke framme så man vill plocka undan. Det är ju lättare att städa i alla fall. Ha en bra helg! KRAM

Rosengårdens Inredning sa...

Här är också en som får röjanfall, ibland,(speciellt en viss tid i månaden), fast det är ganska bra....
Känns så rent å fint när man rensat lite...
Tack för din kommentar hos mej...
Ha en trevlig helg//Kram Malin

Nu ska jag kolla nya Vackre Hjem innan jag öppnar min lilla butik...

me and alice sa...

Hej Johana!
Visst får man röjaranfall. Alltför ofta om man frågar resten av familjen, hi, hi...
Du har det så fint!!!
Massor med kramar Susanne

Anonym sa...

Ja ibland får man små infall och börjar tokröja. Men man brukar ju bli ganska så nöjd efteråt!

Trevlig helg!

Mamma C sa...

Jo, det händer titt som tätt att man får dessa anfall. Men fint blev det efter ditt anfall i allafall
Ha en bra fredag.
Kram Mamma C

Anonym sa...

Japp röjer det gör man emellanåt och undrar hur iallsinadar man kunde ha såå mycket framme. Men när man har röjt klart på ett ställe så är det som du säger man får lite mer på ett annat ställe o göra, men sen när allt e klart då blir det mys o man kan njuta
Ha re bäst
//Lena

lottens vita och gröna sa...

underbart inlägg, känner igen mig i dig där! får infall, att göra om på ett ställe sen är allt väg nånannastans och allt står på matsalsbordet..tillslut blir det bra och man får återigen lugn. det är bra om infallen kommer men jämna mellanrum då när energin är på högtryck brukar jag våttorka överallt med, annars blåser jag bort skiten...kram och trevlig helg! lotten

LOPPISLIV sa...

Så vitt och fint på ditt skåp...Jo visst får man anfall och röjer ibland när man samlat på sig för mycket prylar och det bara känns plottrigt och rörigt i hela huset....då rensar man så det står härliga till och ändrar om och det känns så skönt och luftigt efteråt...men sen efter ett tag börjar det smyga sig in små ting lite överallt igen...*fniss*...det är en balansgång det där...men kul är det ju samtidigt...Kram Paula

Goa sa...

Hej Johanna...japp, då är jag igång igen, roligt faktiskt..:)

Röja, ja, visst...jag tror att det är bra ibland för att trimma energin lite. Tror att den lättare stagnerar bland allt bråte man har...men, det är ju så kul och mysigt!
Och hos dig...något alldeles extra...här inne flödar min tanke...så jag kanske har alldeles fel gällande stagnationen..:)
Underbara bilder av vackra saker...som alltid!!
Massa kramar till dig och jag hoppas du får den bästa helgen av alla!

Goa sa...

Alltså...nu fick jag verkligen till det fel!! Detta är självklart komplimang om alla dina små saker, som så ljuvligt fångar mitt sinne!!
Hoppas du inte trodde något annat!!
Japp, så kan det bli, när man utgår ifrån att det går att läsa ens känsla..:)
Kraaam igen!

Liten Bod sa...

Anfall... skojar du? Oftast hysterisk över röran! Jag gjorde som du och slet bort en massa pryttlar. Frågan är vart man stoppar de som blir över? Ha en skön helg, kram Tina

Majas mammelucker sa...

Hej Johanna!
Vad skönt med människor som kan röja..jag är den sorten som har så svårt med det...Jag är allt för fäst vid mina saker så det blir gärna för mycket..jag tar bort lite då och då men vill gärna ha dom kvar..därför så ser källaren ut som ett bombnedslag..hihi..jag samlar på hög..men du fick till det jätte bra..alltid så smakfullt..
Ha en underbar helg! Kram Maria

Chatarina sa...

Ja du röjar anfall det får man ganska ofta, det är så skönt när det är borta. Det varar en stund sen kommer det nya grejer där i stället.
Ha en skön fredag kväll.
Chatarina

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Härligt! Röjaranfallen brukar släppa loss en massa energi! Så uppfriskande!
Vilka underbara bilder!
Ha en skön kväll!
kram
nina

Vitt Hemma sa...

Brukar få sådanna infall till våren. Då ska det kännas rent och fint! Fint det blivit i ditt fönster!!

Kram Sofi

Sara sa...

Hejsan

Vet precis vad du menar, skönt att röja ibland. Man borde göra det oftare.
Sara

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Jag får nog ta ett litet röjande här i morgon och en sväng med dammsugaren, det blir fint när det är gjort. Du visar alltid så härliga bilder de ger inspiration.
Önskar dig en fin helg!
Helene

Marie sa...

Jag älskar att röja, det jobbiga är som sagt bara att det blir väldans stökigt medans man håller på, hihi. Dina bilder är helt ljuvliga, ger ett så lugnt och harmoniskt intryck!

Ha en härlig helg Johanna!
Kram Marie

Kamomilla sa...

Till våren brukar de komma de där anfallen.... Eller när man läst något om Feng Shui...
Brukar vara uppfriskande.
Ha en skön helg.
Kamomilla