onsdag 31 oktober 2007

Badrum

Så här fint är det i vårt badrum just nu=)Pga av mycket arbete o annat så har det stått stilla ett tag;men nästa helg har vi tagit ledigt o då ska det hända saker=)Det är så när man renoverar själv utan snickare o annat,min goa sambo är såå duktig.Så detta är min"före" bild o snart kommer efter....Det som syns på bilden är dusch hörnan o handuksskåpet...Ni ska bara se vilken toa stol jag köpt,sååå fin!!!
Ha en jättebra dag
kraam

18 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilka fina fönster...det kommer att bli sååå vackert :). Kul att ni tagit ledigt. Det är så skönt när jobbet e gjort :).
Kram

Solsjö - Under en vind sa...

Å så kul att få se lite av ditt badrum, och dina fina fönster!!! Det där kommer bli kanon! Dessa inbyggda fönster ger den där extra mysfaktorn! Visst tar det tid när man renoverar själv, men har man lagt ner sin själ så blir man desto nöjdare sen när det är klart! Ser fram emot dina EFTER bilder.....Må gott, kramar!

Granne med Selma sa...

Åh, det kommer att bli så fint! Och jag gläds med dig när det gäller jobb och styling. Det är så roligt att läsa när det går bra för någon :-)
kram

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Oj vad spännande med fönstren i badrummet . Här gäller det inte att vara blyg ;-)
Kramar / Lotta

Evelinas hus sa...

Vad kul det ska bli att se sen.
Ha det bra.
Kram Caroline

En inredoholic sa...

Vilka fina fönster!!! Grattis till jobbet :) Super roligt..!

Jag är ny i bloggvärlden.. Hittade dig på jennys villervallas blogg och läste om er på Min veranda! Besök mig gärna om du har tid.
http://eninredoholicsbekannelser.blogspot.com/
Kram

smultrongården sa...

Herreminje! Det där blir kanon!!!
Spännande! Eva

Hem och Lycka sa...

Blir ju riktigt nyfiken på toastolen nu.. ;-) kram!

LantlivsAnette sa...

Åhh äntligen som jag har längtat att få se detta !!
Det kommer att bli såå himla fint,jag väntar med spänning på mer bilder !Jag vet hur det är,vi gör all renovering själva också..en
kompis till mig bad om en offert hos en firma för en badrums renovering...70 tusen skulle dom ha bara för jobbet..alltså inget material !!snacka om att vi tjänar pengar på att göra det själv..även om det tar tid !!
Kram Anette

Marie sa...

Man ser ju redan nu att badrummet kommer att bli såå fint! Vet precis hur det är när man gör all renovering själva, det tar tid och kan vara ganska jobbigt. Som tur är glömmer man det snabbt när det är färdigt. Ser med spänning fram emot fler bilder!

Ha det bra!
Kram Marie

Anonym sa...

Alltid lika roligt att titta in på din blogg..Det där badrummet kommer att bli jättefint.. Håll ut Johanna till det är klart :)
Jag har en liten önskan/utmaning till er som har boken "Franske stämningar"..jag har den inte själv, tänkte kanske skaffa den och undrar om den givit er nya tips och inspiration???
Kan inte Johanna och/eller ni som har den lägga ut någon favvobild/tips från boken.. eller berätta lite om vad ni fått för inspiration & tips från den (eller är boken bara ögongodis?)
Idag kom julnumret av Vakre hjem, vilken underbar tidning! Köp den, den är smockfull med härliga tips!
Kram!

LantlivsAnette sa...

Hej igen !
Jag skulle så gärna vilja måla mitt köks golv rutigt..precis så som du gjort,jag har köpt böcker om hur man gör,men ingen bok förklarar på ett vettigt sätt..
Skulle du kunna tänka dig att skriva ner en förklaring till mig ?då vore jag jätteglad..men känn dig inte tvingad..och jag ska inte göra det före Jul...bäst är det om du postar den till mig..har du kvar min adress ? Jag skickar ju givetvis en present till dig för besväret,jag vet ju vad du gillar..
Hör av dig sen..Kram Anette

Kamomilla sa...

Hej! Så mycket jobb, men det blir säkert jättefint! Jag ofta läst har ibland kommenterat din blogg anonymt och nu har jag öppnat en egen sida. Hoppas det är okej att jag länkat till dig? Jag är så imponerad av allt du gör!
Ha en bra dag!
Kamomilla

Engsroom sa...

Vad spännande det ska bli att få se efter bilderna!
Glädjer mig. Ha dig en bra helg!
Ella

Eva Agnes sa...

Jag kan tänka mig att det här badrummet blir något alldeles extra när ni blir klara.
Vad du jobbar och sliter. Roligt att ni har sådant flyt med ert samarbete, du och de båda Marie.
Kramar Eva Agnes

Goa sa...

Ja du detta blir ytterligare ett rum att njuta av...inte bara för er...utan likaså för oss..:)
Det är sååå fint med fönsterna..visade det för min man, undrar om vi inte också kan få till ngt. sånt i vårt badrum..:)Han bara suckar.*thi,hi*
Kram på dig och ha en ljuvlig helg!
Kraam Goa

Sallys hus sa...

Det där ser spännande ut!!
Kommer bli helt ljuvligt...
Ett repotage man absolut inte får missa...det ser ju jag det!!

Kram Katarina

cicci sa...

Hejsan!
Först vill jag passa på att säga stort grattis till era nya jobb , ni är fantastiskt duktiga och en stor inspirationskälla. Ser att ni håller på att renovera, kämpa på det är värt allt slit! Har själv hållt på i två år med att bygga vårt sekelskift/franskinspirerade hus kika gärna in på min blogg: utivarhage.blogspot.com
Kram cicci