tisdag 18 september 2007

Hjälp!!

Hej...Behöver era bra tips.Det är något som fattas i min mini hall,hjälp mig o se vad det är...jag tycker det ser alldeles naket ut. Tror ni att det skulle vara fint med en hylla ovanför dörren kanske....nått fattas i alla fall..behöver massor av tips.
Vilken dag jag hade i lördags..vi åkte upp till butiken lustfyllt,jag finner inga ord hur mysigt det var,o Lena var ju såå mysig..Hennes hus var det finaste jag någonsin sett,jag blev inte riktigt normal på flera dagar=)) Hon hade så mycket fint i sin butik...ska visa sedan vad jag fick med mig,jag handla bara en sak men den var så fin..Min mamma köpte av Lenas helt underbara porslin.ÅHHH vilken dag=))

51 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker hallen ser fin ut som den är.
Är det en vägg med pärlspont där pallen står? eller är det en spalje? Kanske en tavla med svart ram med nåt fint ordspråk.....
eller nåt grönt...hjärtan på tråd...hihi (så heter min blogg)
Sätter du en hylla ovanför dörren så ser man ju inte den fina texten.
Kanske en hylla där och flytta den texten till väggen där pallen står..vad vet jag...
Kram "M" Hjärtan på tråd"

Solsjö - Under en vind sa...

Tycker din hall är så fin redan!! Men det är ju du som ska trivas! Hållbar vägg bakom bänken?? Då kanske du kan hänga en hylla eller knopplist där? Över fönstret skulle du kunna ha en hylla, ev med lite krokar på dens undersida för att hänga upp nån ljuslykta eller annat pynt...Tycker inte att du ska dölja ditt väggord...Vad roligt att besöket hos Lustfyllt blev lyckat...blir nyfiken på vad du köpte....Ha en skön kväll!! Själv ska jag på möte med jobbet....Kraaam!

Anonym sa...

Jag tycker att hallen är perfekt som den är nu!

kram

Marja Kristiina sa...

En spegel på väggen bakom bänken? Den skulle också reflektera (och 'duplicera') dagsljus som hallen får genom fönstrarna vid vardagsrum.

WhiteVintageDreams sa...

Åh vilken fin hall...åh vill oxå ha golv o fönster i likadan stil ;). Vet du vad, jag vet inte om jag e rätt person att ge råd...du har fler barn än mig & Jag e nog inte så praktisk. Snyggt går först ;).
Men...ok, ovanför bänken skulle jag sätta en hatthylla( ej till användning) med en gammal madonna, myrten o nåt mer i fransk stil. Hängande...kanske kedja, griffeltavla, ljus...ja, dekorera kan du bättre än mig :). Mitt emot under fönstret skulle jag sätta en gammal sliten blomlåda( med konstgjorda blommor...jaaa, jag e hopplös). På julen kanske man, om man inte hade småbarn , ha mossa o ljus i??? Det var nåt mer oxå...men minnet e fööör kort, suck ;). Men skulle nog inte sätta nåt ovanför dörren. Hade du nåt där? Annars, häng en krans.
Nu svamlar jag bara...å känner mig liite fånig, för du är bättre än mig :)!
Men snart är det ju jul( jo jag intalar mig det iaf) & då kommer de röda detaljerna lysa o göra susen i alla rum. Åh varför är julen så kort? Undrar om jag klarar att packa ner allt i kartongen efter julen e slut? Tveksamt *fniss*.
Tack för dina snälla ord...du är en gullis ;).
Kramar

Nina sa...

Jag är lite kär i House Doctors gråa stora spegel 190 cm lång den skulle passa fint i din hall. Eller en stege med massa s-krokar för väskor och annat Och när man har gäster.Längst upp på stegen kan du hänga en krans eller lykta exempelvis.
Eller massa teckningar som gossarna har gjort som du ramar in och gör ett kollage liksom .

Eller en stor anslagstavla med härlig inspiration . En ram av fina lister och en massa krokar där i.

Men en spegel a la House Doctor hade gjort susen jag lovar...

kram

johanna sa...

nää vet du vad white vintage....jag är absolut inte duktigare än dig..du har kanonbra ideer det med blomlådan lät sååå mysigt..kraam

Maria sa...

Hej Johanna!
Jag tycker att du har en sån fin hall som du har...underbar.
Jag tycker inte att du skall sätta nåt över dörren..där är så fint med texten.
Om du ändå vill ha nåt..så skulle en fin vit nött lång knoppbräda vara snyggt..som du kan hänga en lykta,...dekorera efter årstid och när du inte vill ha så mycket framme så kan den vara naken & fin.(knoppbrädan alltså).

Tack för prislistan..när vill ni ha beställningen om jag önskar ha sakerna i mitten av november.
Ha en skön kväll!
Maria

LantlivsAnette sa...

Hej Johanna !
Det är alltid så svårt med hallar..dom är ju oftast små och har dörrar hit och dit..du har ju en jättefin liten hall..hmmm..kanske en vit hylla ovanför bänken,en smal som inte sticker ut för mycket,där du kan ha ljuslyktor och en blomma (en plättar i luften eller en hjärtan på tråd...)gärna små krokar under där du kan hänga strutar och annat fint...hoppas att du får många fina ideer av oss alla , du ger ju ideer till oss..Kram Anette

Anonym sa...

Tycker också att din hall är sååå fin. Men varför inte en spegel o liten hilla/knoppbräda att ha alla dina små vackra alster på/hängande. Vad vet jag men fint blir det hur eller hur!

Mvh//Goa

Sagalisa sa...

Din hall ser väldigt fräsch o lättstädad ut,vilket är bra med barn:)Men en stor spegel eller två tavlor ovanför bänken hade varit fint,gärna med en ljusslinga runtom!
Hejsvejs/Anna!!!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei Johanna

Takk for hilsen :) Det var hyggelig. Alt bare bra her,masse å gjør efør butikkåpning , og maaaaange deilige varer!!
Glder meg masse til deres også , og ja, takk for mailen i går - så noe der jeg BARE må HA!!
Så sender deg snart en mail jeg ",

Ang gangen din , så synes jeg den er kjempeflott!
Men selv ville jeg nok hatt et gammelt vindu på den veggen med benken , evt et med speil .
Et bilde eller en kanggerekke er jo også fint :))

Lykke til , uansett hva du bestemmer deg for !

Klem

Lilla Blanka sa...

Hallen är jättefin som den är tycker jag, men om du vill kanske du kan sätta upp en griffeltavla eller nåt (passar ju med svart-vit)och är praktiskt vid dörren.
Kram

Mitt hem är min borg sa...

Du har det så fint i din hall men du skulle kunna sätta upp en spegel, typ en stor rakspegel med hylla under, eller knopplist under.. Det skulle passa bra ovanför bänken.. eller göra någon fin väggmålning eller någon dikt där.. Du e ju så duktig själv.. Du kommer nog på ngt..
KRAM!!

Evelinas hus sa...

Det ser ut som att det saknas skor och ytterkläder, nej skojar bara.
Hallen ser verkligen fräsch och snygg ut.
Ska det vara något så håller jag med dom som skrivit tidigare, tavlor/knopplist ovanför bänken. Blomlåda under fönstren låter också fint.
Gullig vovve som ligger där.
Kram Caroline

Skatan sa...

HEj! Kul att få se en liten hall, i stil med vår! Jag tycker att det är jättesvårt att få till det med förvaring och stil. Jag vet inte riktigt vad jag skall råda dig till...jag skulle mest vilja se mer av din hall i dess nuvarande skick : )

Spets och snor sa...

Någon vacker sak att ha på väggen ovenför bänken. Gammla hattar? Går det att montera hyllor under dina fönster så det ger sken av fönsterbräder? Där kan man ställa roliga saker. Någon gammal vacker hattask eller koffert skulle passa på en hög hylla... kram

MiaMaria sa...

Väldans fin hall.
Ser att du redan fått massor med tips. Jag tror jag ser en spegel och en liten krans så då är väl krans uteslutet. I allafall skulle det vara dö snyggt med en grön STOR krans av något slag. Eller någon "låda" på väggen att ha post eller tidningar.
Fint har du i allafall. // Lycka till! // MAria

Sallys hus sa...

Hallå!

Jag tycker också att hallen är jätte fin som den är.
Möjligen kan du ju som flera andra skrivit ha något över bänken.
Kanske en hylla med en växt o lite pynt.
Kram Katarina

Nina sa...

jag såg nu att det fanns en spegel där..så blind man kan va ´
iallafall ha en skön vecka !

Marie sa...

Jag tycker din hall är superfin, så snyggt med det svart/vita golvet. Ser att du har fått jättemånga bra tips redan. Håller med om att det kanske vore fint med en knopplist eller hylla på väggen bakom bänken. Vad roligt att erat besök på Lustfyllt blev så lyckat, ser fram emot att få se vad du köpte.

Kram Marie

Engsroom sa...

Mysig liten hall!
Jag tror på en hylla ovan bänken, om du behöver förvaring så kan du ju ha korgar uppe på den, för det brukar ju bli en del prylar i en hall. Knoppbräda underhyllan för att hänga några fina detaljer på vore fint också.
Ha det gott!
Ella

inspired and handmade sa...

Hej & tack för dina goa kommentarer på min blogg!! Din hall är jättefin! Jag hade ställt något på golvet, vid bänken eller så (i kontrast till de vita, "nakna" ytorna)Antingen en stor, rejäl Madonna eller en stor zinkhink att ställa paraplyer i.....jag bara fantiserar nu, du kommer säkert på något! Men jag undrar vad du köpte på lustfyllt???
Kram Veronica.

Jennys Vita Villervalla sa...

Hej Johanna!
Jag tycker din hall är jättefin som den är:)

Kram
Jenny

Ina sa...

TYcker din hall är såå fin precis som den är men jag vet att man ibland kan bli trött på det man har och att man vill förnya sig lite. Tycker att en knoppbräda, som många föreslagit, låter bra. Den kan du dekorera efter årstid och humör, du kan göra den mer anonym eller framträdande också efter behag. Gillade även en annan idé som en annan tjej skrev om blomlådor, gamla vackra slitna lådor gärna med text på. Jag hade kört på riktiga blommor, plättar i luften kanske... Texten ovanför dörren tycker jag inte du ska dölja, den är så fin!!
En annan sak som kan förända uttrycket lite är en annan dörrmatta och draperi. Nu tycker jag att ditt draperi är jäääättefint så det hade jag behållt men som sagt en annan dörrmatta eller varför inte måla
t ex en vit kungakrona på den existerande. Jag är ute efter en dörrmatta själv och jag har tänkt mig en svart med något tryck på som jag själv tänkt måla...
En madonna i ett hörn är aldrig fel heller, en riktigt maffig stor det hade blivit såå fint!!
Kram Ina

Eva Agnes sa...

Hej Johanna!
Eftersom du redan har en stor spegel tillhöger om bänken med kuddarna kan det bli väl mycket med en spegel till. Något enkelt bara så att du får bort den kala väggen.
Det finns väldigt söta, gammaldags svartvita korsstygnstavlor på loppisar. En enda sådan eller möjligen två.
Jag ska skicka dig bilder på mina. De kostade inte mycket.
Jag rotade fram dem bland alla ramarna på loppisen.
Kramar Eva Agnes

Interiørhuset sa...

det er en kjempe flott hall du har...jeg skulle gjerne ha hatt noen bilder på veggen til venstre...en høy plante eller ett speil hadde nok også vært kjempe flott=)

Färjtorp sa...

Hej vilken fin hall! Om det går hade jag nog försökt att hänga något på den vita pärlspont väggen! Kanske en hylla eller hängt upp någon annan fin dekoration.
Blir skoj att se vad du hittar på sen.
Ha en bra dag.
Kram Johanna.

Anonym sa...

En silvermålad spegel över bänken kanske. Såg riktigt fina i jätteformat hos Lena på Lustfyllt i söndags!

johanna sa...

Tack snälla allihopa som tagit sig tid o ge mig såå mycket tips...det är så roligt..ibland bara det står still,men nu har jag fått massor av inspiration..TACK!!

Solsjö - Under en vind sa...

Godmorgon....vet att du delar passionen för växthus..idag visar jag mina....Ha en bra dag! Kramar!

Karin Krut sa...

Hallen är jättefin!! Tråkigt att bo i hyreslägenhet annars skulle vi ha vit panel överallt ;) På väggen ovanför bänken skulle du kunna sätta en hylla eller knopplist. Mycket orginellt, ser att dom flesta har föreslagit det ;)
Kram Karin

LantlivsAnette sa...

Men du Johanna !!jag sitter här o kikar på din fina hall en gång till och vad får jag se...en liten gullig hund där bakom bänken !!så himla lustigt det såg jag inte igår,har han smugit dit i natt kanske :-)
Är det eran ? Kram Anette
P.s Du måste ju fota sen o visa hur du gjorde om ..

WhiteVintageDreams sa...

Godmorgon! TACK du e för go :) & liiiite knäpp *fniss*. Syftar på ditt mail ;).
Jag gick in på Linneagården nyss. Såg en helt enkel men fin blomlåda...som den är, eller vit slipad??? Kanske t o m text på? Menar att du kan göra en egen???
Kram

Emmas Vita Hus sa...

Så fint det blev Johanna, MÅSTE komma ut snart!! Är jättefint som det är. Men en hylla är ju aldrig fel... skulle nog sätta en ovanför bänken, med lite ljus ovan...KRAM

Lina sa...

Är det spalje eller pärlspont? Är det pärlspont, så ahde jag kanske haft en liten hylla med krokar på, hänga några fina saker eller som du sa en hyll a över dörren....

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hallen är jättefin!!Ett förslag från mej är, att du fotograferar dina fina pojkar i svartvitt, ett foto på varje pojke, sätter in det i en svart ram och hänger upp det, på din vägg.
Om du vill kan du sätta en liten fin bräda under varje foto med deras namn på...
Bara ett förslag...
Kram
Marie

Anonym sa...

Your blog is very. beautiful !!!
if you want you can walk in mine. on the right you clic on Saint Ange in english or deutsch
friendly of Provence

Philippe Rissetto sa...

The hall is very beautiful and I love the colors black and white ! Un Cœur en Provence, soon in english : "A heart in provence".

linnea-maria sa...

Din hall är jättefräsh och fin. Kanske skulle du kunna ha en hylla, tavla eller en spegel ovanför pallen, på den tomma väggen? Annars tycker jag den är bra som den är. Låt hallen vara tills du hittar något som du verkligen vill ha där.
Ser fram emot lite bilder från Lustfyllt /ha en bra onsdag /linnea-maria

Anonym sa...

Visst var det underbart på Lustfyllt, var själv där i somras. (Har lite bilder i bloggen). Din hall är perfekt som den är, alldeles underbar! Älskar verkligen golvet, får verkligen fram de vita väggarna.

Karolina sa...

jag hade hängt något på väggen ovanför pallen. Så blir det mer balans. Annars tycker jag att allt är helt underbart, och något över dörren blir nog för mkt!

Än en gång, superfint verkligen!

Kram Fröken Fägring

Betty sa...

Varför inte en "fönsterbräda" under fönstret. I vilket fall som helst så är den jättefin som den är nu.
Kramisar

atmosphere sa...

Det är jättefint som det är, men jag håller med flera andra om en knoppbräda eller något, där man kan variera temat på vad som hängs upp.
Kramar från Ingrid

Skatan sa...

Hej! Nu är jag här igen... : ) Jag tänker att allting går i lite äldre stil utom din ytterdörr. Nu är ju inte dörrar någonting man går och byter i ett huj, men kanske går det att modifiera dess insida för att ge en annan känsla? Jag har egentligen ingen aning, men kan man klä den med panel eller någonting liknande för att efterapa en äldre dörr? Det är svårt med hallar som är lite mindre. Man är oerhört rädd om det lilla utrymme som finns och vill ogärna sätta upp sådant som tar alltför mycket utrymme. Det var på den linjen jag försökte tänka ut någonting...är du med? Jag menar att en förändring av dörren inte skulle stjäla av din hallyta. Nej du, det känns som om det är dags för fröken Skrot att gå och sova ;-)

Sov gott!

Lallis sa...

Jag tycker att du har en helt underbar hall!
Jaa... någon fin, stilren tavla som sagt?
Kul att du hade en sådan fin dag i lördags:)
Kram Lallis

Anna sa...

Vilken jättefin hall!
En hylla ovanför bänken skulle vara snyggt, med lite vackert pynt:)

Kram
:)Anna

Unknown sa...

Hej! Var i Jönköping ligger Lustfyllt? Är nämligen i från de trakterna...kramar Malin

Anonym sa...

Tjenare tycker du skall skaffa ny dörr med spröjs i om det går,plus liten fönsterbräda så man kan ställa lycktljus på.Snygga foder och lister.Fin gammal spegel mitt i mot fönstret.tycker det ser fint ut i almänhet,har själv problem med hall som är förliten,hoppas det löser sig lycka till

Anonym sa...

En jättemysig och inspirerande blogg du har. Första gången jag tittar in, återkommer gärna, bl a för att se om du har hittat nåt tips på din hall.
Mitt tips: Sätt upp en hylla under fönstret där kan du ställa snygga korgar för småförvaring och tuffa krukor med "plättar i luften" ex. De är så skira och dekorativa.

Lycka till!

Anonym sa...

kd 14
kd 15
golden goose sneakers
bape
pg 1
yeezy 700
golden goose
off white clothing
kobe shoes
curry 9