tisdag 14 augusti 2007

Sol...


Nu struntar jag i den idioten o bloggar på som bara den,för det är ju sååå roligt att blogga o prata med alla er goa bloggvänner..kraam.
Vilket härligt väder det varit idag.....Gick runt o titta på alla blommor,allt är sönderregnat, det ser så tråkigt ut i alla rabatter.Men nästa år blir säkert bättre..eller hur..Då ska jag plantera lavendel i hela trädgården,tycker dom är såå fina.
Var tvungen att visa bild på min fina brevlåda..=))
Ha en jättebra kväll allihopa.
kraaam

25 kommentarer:

vildängel sa...

vilken helt underbar brevlåda!

Interiørhuset sa...

først må jeg bare si; tusen takk for at du fortsetter å blogge,uten deg hadde ikke denne bloggverden blitt den samme!
Så må jeg bare få komentere bildet under her,Så vakkert stilleben du har gjort!
Dagens innlegg var også flott,den postkassen var kjempe flott.Vi får håpe at neste sommer blir bedre både for oss mennesker og blomster. HA en flott kveld!

Camillas Drömmar sa...

Vart har du fått ta i den underbara brevlådan?
Va bra att du lagt "idioten" bakom dig, inget att slösa dyrbar tid på! Stå på dig:)
Kraam

Guldkant På Livet sa...

Vilken vacker brevlåda du har!!! Ja, blogga på, det vill jag och många, många med mej.. du har så mycket vackert att visa! Jag hoppas du innerst inne förstår att en människa som besvärar sig och tar sig tid att gå in på en blogg och skriva så, inte är seriös utan bara sjuklig & bitter... Dina barn har det bra med en mamma som har livslust, det är inte alla barn förunnat... Njutbara bilder du visar!! Ha en fortsatt bra vecka Johanna! Mari.

Uppe på vinden sa...

Va bra att du fortsätter bjuda oss på dina vackra och inspirerande bilder!! Ha en skön kväll! Kramis!!

Anonym sa...

Det gör du rätt i! Fin brevlåda och jag gillar också lavendel!

elin1976 sa...

Sånn en postkasse vil jeg også he! Den er veldig fin. Jeg olantet lavendel i år men det har regnet så mye at de har druknet. Vet du hvordan man får disse til?
Jeg har gitt opp hage og sommer nå har jeg begynt å planlegge julen. he he.
Må videre- blogges. Klem:O)

Mysiga lantliga ting sa...

Lavendel är en favorit hos mig med! Synd bara att jag fick fel iår...de vill nästan inte växa alls =(
Brevlådan var annolunda och fin.

Kram Johanna

Skrotmaja sa...

Tack det samma! Kram : )

petra sa...

Vilken fin brevlåda! Vart har du fått tag på den! Blir så grön av avund, ler.
Javisst är lavendel så vackert för att inte tala om vad gott det doftar på kvällen när man skvät lite vatten över dem, mmmm

Betty sa...

Lyllos er om ni använder den fina brevlådan som just en brevlåda. När vi satte upp en likadan hemma hos oss så fick vi en lapp från postis där vi ombads att plocka ner den då den inte var regementsenlig ! Har du hört nå´t så dumt ?
Kram på dig från lilla mig.

Sagalisa sa...

ja visst är det vackert med lavendel,jag blir så sotis när jag ser alla vackra gamla trädgårdar med stora plantor...Jag o mamma hittade vita lavendel på en plantskola o nu har jag de i hela trädgården men de visade sig vara ljuslila!!
Godnatt min skatt:)..Anna

Marie sa...

Åhh vad roligt att höra dig glad igen. Vilken otroligt mysig brevlåda ni har, så fin. Min lavendel har det bara blivit skrutt med i år p.g.a allt regnande, håller annars med dig om att lavendel är en helt underbar blomma.

Ha det bäst.
Kram Marie

Cecilia sa...

Keep up the good work och stunta i den som uppenbarligen är lite avis och inte förstår bättre. Jag såg lite av era fina saker på Slott & Koja i Borås häromdagen: så fint!!! Även den trevliga butiken upplevde jag som mer välsorterad och intressant än tidigare - kul!

Berit sa...

Ååå, vilken fin brevlåda! Jag har precis kommit hem från en tre veckor lång semester i Californien och brevlådan väcker minnen. Suck!
Ha det! Berit i Norge

smultrongården sa...

Hej svejs! Jo du, sönderregnat är det minsann. Men det blir ju bättre - eller hur! Nästa år ska inte mina tomater ruttna för att jag inte har planterat dom från krukorna... Glömde skriva Smultron Eva från sonens dator. Men du kanske förstod att det var från mig..? Jätte kul att fortsätta läsa och se dina alltid lika inspirerande inlägg!! Det tackar vi alla för! Kramar Eva

johanna sa...

Hej
brevlådan hittade vi på ett vanligt varuhus i stan,jag blev störtkär...våran brevbärare har inte sagt ett ord..konstigt så tjurig som han är...
all min lavendel har oxå blivit jätteful..
kraam

Lina sa...

Vilken fin brevlåda och träsåda! LAvendel är en av mina favoriter!

LantlivsAnette sa...

Braaa....
Vilken underbar brevlåda ni har..jag måste verkligen spana in någon ny jag med...vår är så sönderblekt och trist..
Kram Anette

Inmycarport sa...

Hej Johanna!
Jag har varit på resande fot några dagar..och såg nu om det tråkiga mail du fått. Jag säger som flera andra redan sagt..det är någon som är så avundsjuka på dig.
Ett mycket bra beslut att fortsätta blogga - det den personen vill är att du skall sluta så låt den inte få som han/hon vill.

Underbara bilder..som vanligt

Många kramar Maria

Karna sa...

Du må IKKE bry deg med slike mennesker, må jo være ren misunnelse som gjør at de bruker tid på å kritisere andre, du har det utrolig flott rundt deg, og jeg er helt sikker på at dine barn for like mye oppmerksomhet som andre barn, og i tillegg har de det såååå koselig rundt seg også!!!

Fantastisk fin postkasse, skulle gjerne hatt en slik en, flott var den!!

Karin sa...

Ja! Din brevlåda är verkligen fin. Lavendel kan liva upp vilken trädgård som hels och jag håller med dig om att nästa år MÅSTE bli bättre :)
Karin

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Det bästa med brevlådorna i USA var att man kunde lägga i brev som skulle postas, ställa flaggan rakt upp och så tog brevbäraren med sig alltihopa och postade det åt en!!
Och det gjorde jag flera grr i veckan under mitt år där;-)

Smart!
Och din var väldigt stilren också:-)

Susanne

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,色情,寄情築園小遊戲,情色電影,色情遊戲,色情網站,聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,免費A片,日本a片A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖

Anonym sa...

視訊聊天室,視訊聊天,聊天室,視訊做愛,視訊,做愛,情色視訊,情色,免費視訊聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊交友網,視訊交友,美女視訊,視訊美女,A片,AIO交友愛情館,AIO,日本A片,免費A片下載,免費A片,A片下載,AV片,AV,A,情色A片,情色,AV女優,A漫,H漫,成人漫畫,UT聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,成人聊天室,成人,愛情公寓,色情網站,寄情築園小遊戲,情色交友,一葉情貼圖片區,微風成人區,微風成人,微風論壇,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人影城,18成人,成人電影,成人影片,本土自拍,自拍