fredag 17 augusti 2007

Skomakrlästar..




I förr går fick jag hem mina jättefina skomakar lästar jag beställt hos den jättemysiga nätbutiken (där vi även säljer våra saker=) ...) http://www.meandmyhome.se/ I paketen låg en jättefin liten ljusbunt med gammalt papper runt...Tack snälla sofia!!

14 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka läckra!! Var inne på meandmyhome häromdagen och beställde en sån där fin kedja...längtar*.... Läste fråga från dig i Millys blogg om Borås...blir då nyfiken på om du är från Boråstrakten själv?? Har sambons syster maed familj där så vi är däremellanåt nämligen....lite roligt att veta var i landet bloggarna är utspridda.... Kram, ha en skön helg!

johanna sa...

Den kedjan är såå fin,oxå en sån där mani sak=))
Vi bor utanför Borås,bor ni långt ifrån eller var bor ni?
kraaam

Maria sa...

Hej Johanna!
Vad skoj att du visar just denna bild idag...jag har köpt ett par likadana på min och mammas tripp..som jag igår målat kalkat vita. De är så läckra!!
Vilka fina ljus du fått.
Kram Maria

Hulda sa...

fine skomakerlester, vet vi har noen slike etter oldefaren min. Flott lysbundt du fikk også, har tenkt på å gjøre noe slikt selv, men er ikke kommet så langt enda, det har vært for godt vær. :) Har også en slik flaskeholder, de er så fine!

Lina sa...

Vilka fina skomakarlester! Ska genast kika in på deras hemsida!

Sagalisa sa...

Hej hej Johanna,såna här har jag oxå
dw är så fina som prydnad.Hittade dem i en hage med en massa annat som en bonde skulle bränna upp!!!Det som andra ser som skräp ser jag som guld..kram Anna

LantlivsAnette sa...

Vilka fina grejer !
Skomakarläster vad läckert,du måste visa sen vart du placerar dom.Ha en skön helg Kram Anette

Solsjö - Under en vind sa...

Hej igen! Det är några bloggare i dina trakter då förstår jag....Jag bor inte i närheten, har ca 1 1/2 timmes bilfärd till Borås, bor mittemellan Halmstad & Värnamno- lika långt på båda hållen! Men vi åker dit då och då....Lyckas aldrig se mycket mer av stan än Knalleland, djurparken och svägerskans hem...finns där många mysbutiker??.....Kram på dig, mysig fredagskväll!

johanna sa...

Hej
vilken smart ide att kalka dom,kan inte du visa hur det blev...
Finns inte så mycket butiker här..Det är Betty`s den är ju såå mysig sen har vi min goa kompis butik slott o koja så mycket häromkring tycker jag inte att det finns tyvärr..

Sagalisa-folk tycker nog inte att man är klok=)) men det är ju faktiskt lite bra,det blir billiga fynd=))

Anonym sa...

Hej Johanna! Vill bara säga att din sida är helt OTROLIGT fin. Kan inte låta bli att titta in varje dag. Det är lika spännande varje gång att se vad du pysslat med.

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka jättefina kottar du har, verkligen dekorativa! Och sånt gulligt litet paket med ljus som låg i, såna gillar jag verkligen!!
Ha en skön helg!! Mari.

Ina sa...

Vad läckra de är!! Ser också ditt fina hallgolv, det rä ju så snyggt med schackrutigt!! Nu är klinkersen lagd i vår tvättstuga, likadant rutigt. Såå läckert!!
Kram Ina

♥ Pia... sa...

hej..så fina saker..och dessa kottar som jag såg i förra inlägget..vad jag undrar över det..var i vita rummet i karlskoga..och där hade de oxå sådana..vad är det för nåt speciellt med kottar..är det nåt som "bara" har blivit poppis eller har det en särskild betydelse? vet du det?..ha en trevlig helg..PIA

♥ Pia... sa...

hej igen ..gick tillbaka och kikade lite mer i din blogg..och vart alldeles bestört..viketn hemsk människa som skickar ett sådant mail..förstår om du tar illa vid dej..det är en mammas snara detta med dåligt sammvet.. och något vi aldrig kommer ifrån hur mycket vi än låter "vårt egen liv stå tillbaka"nej skit i den du..den människan kan inte ha det för roligt..absolut inte så roligt som det är att blogga och träffa all dessa härliga människor bakom.) ha en trevlig helg tillsammans med dina barn och njut i fulla drag..rätt som det är så har de flugitut ur boet..som mina ..men som tur är så blir det nya små barn..barnbarn.....PIA