tisdag 28 augusti 2007


Jag lovade ju att visa vad som hände med de saker som jag köpt...=)) Mina fina säckar jag fick av Betty ligger än o väntar på min hylla att få bli kuddar..men jag tycker att dom är riktigt fina där på hyllan.Jag skrev ut ett gammalt brev från datan på strykpapper o sen strök jag på det säcken,tycker att det blev riktigt fint.
Skomakarlästerna jag köpte på me and my home hänger i hallen på mina fina krokar...
Många undra var jag köpte mina fönster.De är köpta på ett ställe som ligger utanför Fristad som heter fönsterantiken,om ni söker det på google så hittar ni deras hemsida...Det stället är helt otroligt,han har två stora byggnader proppfulla med gamla glasverander,fönster,gamla dörrar mmmm...gå in o kika på hans sida...man blir alldeles galen för att det är så mycket fint.
Kram

21 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Verkligen jättefint !
Men hur har du gjort trycket med det gamla brevet på tyget ? Det var väldigt fint,..
Det låter som ett ställe där jag skulle trivas , man skulle nog hitta massor med fönster där !
Kram Anette

WhiteVintageDreams sa...

Tycker oxå att säcken blev jättefin...vad modigt av dig att våga göra tryck på så grovt tyg :). Men jag e ju lite feg, som du vet ;). Tack vare dig, så vet jag att det går...tack *fniss*.
Önskar att jag fick göra ett fönsteringrepp i min hyresrätt, meeen det går ej.
Tycker din tavla är så fin oxå. Som vanligt blir allt fint hos dig :).
Jag min stolle lyckades sätta dagens inlägg UNDER gårdagens...vet ej huur jag lyckades ;)???
Hoppas att "dina" mår lite bättre idag.
Kram

Ina sa...

Vad fint, som vanligt!! Fönstrena var riktigt fina också, ska bli spännande att se duschväggen, låter riktigt fint tycker jag. Säckarna är helt ljuvliga, skulle vilja ha måååånga säckar!!
Kram Ina

Solsjö - Under en vind sa...

Så fint det blev med texten på kudden och skomakarlästerna är så charmiga! Hoppas att familjen är piggare idag! Nu väntar jobbet för mig.... Kramis!

Solsjö - Under en vind sa...

Gör det, vore roligt att få se dina också!! Samlande "ekorrar" är vi nog många av oss......Det är bara prylarna som skiljer oss åt....Kram!

Sallys hus sa...

Mycket fint som vanligt!
Suck...dina fingrar skulle behöva komma och vidröra mitt hem en stund.
Jag gillade verkligen krokarna
Kram Katarina

smultrongården sa...

Oj, så himla fint! Det låter fantastiskt stället du varit på! Jag kanske är på väg till Honning & Flora i början av okt. För att hämta grejer i D-mark. Efter era bilder vore det underbart att se stället! Hoppas ni mår bättre idag. Kram Eva

MiaMaria sa...

härliga bilder som vanligt. Hoppas du får en trevlig dag.

Elzie sa...

Såg precis att du har en likadan "smörbytta" som jag har. Hittade den på en loppis i Kramfors förra sommaren. Den har stått på en hylla här i evigheter men nu har jag faktiskt börjat använda den *s*.
Kram Elzie

hemma bäst sa...

hej!! läser ofta din blogg, Tycker att du har så mycket fint!! Har sett att du har olivträd, jag blev så inspirerad att jag oxå köpte ett, Men har ingen aning om hur det ska skötas. skulle bli jätte glad för lite tipps. Ha en bra dag!! jennie

My White Cottage sa...

Fina säckar - vilken bra idé! Din sida är verkligen inspirerande!
Kram Jenny

Betty sa...

Vilka fina fönster du hittade ,ja fönsterantiken är ett riktigt drömställe. Vet att allt var till salu o att han skulle satsa på tillverkning av beslag i Indien, men vet du hur det blev med det egentligen?
Jätteroligt att du är nöjd med säckarna o vad fint det ser ut med trycket.
Kramar på dig.

Anonym sa...

du har sån otrolig känsla för det här med inredning. Borde bli inrednings arkitekt el nåt. Så impad :-) Den där gröna blad girlangen du har i fönstret o på dina fönster..har du gjort själv? El var har du fått tag på dem?

Anonym sa...

HEJ IGEN.. :-)Läste i din blogg att det var eukalyptus och att du gjort dem själv..Men hur har du gjort? Trätt bladen på en tråd el? Sorry tusen frågor :-D

johanna sa...

Hemma bäst-Mina olivträd bara växer utan att jag gör något=)Det enda jag vet att de måste ha mängder med ljus o lagom med vatten..o att de behöver klippas emellanåt.

Betty-Inte en anin men än så länge är han kvar o han verka som han skulle vara det oxå..håller tummarna på att han stannar..=))

Marit-jag har liksom bara bundit på eucalyptosen är kvistar så det är ungefär som när man gör en krans av björk...svårt att förklara,hoppas du förstår hur jag menar=)

Evelinas hus sa...

Jag blir alltid så glad när jag tittar in här. Tack för ännu mer inspiration.
Kram Caroline

Marie sa...

Vad fint det blev med det gamla brevet på säcken. Var inne på Fönsterantikens hemsida och tittade, jösses, säger jag bara. Vilket ställe!

Ha det bra. Kram Marie

Maria sa...

Hej Johanna!
Vad påhittig du är..vilken rolig idé med brevtexten.
Jag har testat att stryka på lite saker på tyg..men jag får det inte alls snyggt..det blir lite gult och ofta blankt.
Dina skobläck är jättefina och fönstret likaså.
Kram Maria

Älfgärdet sa...

Idén med stryka-på bilderna måste jag bara få sno..... Tycker det blir jättefint! När jag nu får lite ledig tid nån gång fram i höst...så ska jag sy lite kuddar!

atmosphere sa...

Tack Johanna för all inspiration. Ska försöka höra av mig till dig imorgon! Det har varit milt uttryckt stressig sista tiden. Kraaaaam

♥ Pia... sa...

Hej...det är mycket man blir galen av här...det finns såå mycket fint i webbutiker och bloggar och allt ...fina saker du fixat till..PIA