måndag 20 augusti 2007

Inspiration...Ville visa ett hem som jag tycker är sååå fint..hade jag inte haft den stil jag har hemma nu så skulle jag ha det så här.
Tycker det är så fint när det är en sån där "magasin"känsla lite kallt o rått...jättesnyggt.
Tyvärr kommer jag inte ihåg varifrån jag fått bilderna..15 kommentarer:

Mysiga lantliga ting sa...

Jag måste säga att jag tycker att du har ett MYCKET vackrare hem!!!
Du har så härlig stil =)
Kram Johanna.

Milly sa...

håller med, den råa stilen är bara för grym...såå snyggt! kram/milly

WhiteVintageDreams sa...

Jag tycker om första bilden...och vilka fönster :). Kan säga att jag inte har sådana *fniss*.
Jag är nog för romantisk för att gå över till det råa, men i små detaljer så är det skönt med rått. Det kan lätt bli för puttenutt-romantiskt. Hmm, måste nog påminna mig oftare om det bara *skratt*.
Tack sååå mycket för dina fina ord...du är verkligen go =).
Kram

Uppe på vinden sa...

Håller med om att detta är läckert! Även om det inte är den stil man själv har kan man ju tycka om det! Har en liten fråga...om du vill och kan svara...har ej bloggat länge men har lärt mig grunden snabbt...däremot så får jag inte in bilder från andras bloggar eller hemsidor. Hur gör man? Går in där man lägger in bilder, klickar på bilder från webben. Då ska man skriva en www. adress och ett URL nummer?? hur jag än försöker så gör jag fel....Annars kanske någon annan kan beskriva hur man gör? Ivrig på att lära mig mera! Hoppas jag ej besvärar! Må gott! Kram!

Simone sa...

Tycker ochså att dit hem är mycke vackrare.Det verka så mysig....Hoppas du kommer inte att ändra stilen nu, då skulle jag blir sååå ledsen och säkert många andra ochså.
Kram
Simone

Evelinas hus sa...

Fina bilder. Jag gillar Tolix stolarna, skulle gärna ha sådana själv.
Kram Caroline

Uppe på vinden sa...

Tack snälla du!! Så snabbt svar...Har inte provat än, men kommer att göra det! Är det okej om jag lånar nån bild från dig framöver? Tycker att din sida är så fylld av inspiration! Kram kram!

LantlivsAnette sa...

Visst..det är fint..men du har mycket vackrare hemma, mer ombonat och mysigt, du har en riktig Fransk Lantstil..en sån som vi andra försöker få till !Jag gillar den första bilden med spegeln,House Doctor har nåt liknande,fick föresten deras katalog idag ! En höjdpunkt,dom har läckra kläder och skor också, Kram Anette

Skrotmaja sa...

Urhäftigt, jag håller med...vackert men javisst, en aning "kallt". Jag håller med mysiga lantilga ting, ditt hem är så mycket mer hemtrevligt och personligt även om det här också är läckert att låta sig inspireras av...Angenäma bekymmer ;-) Kram.

Marie sa...

Tycker också att den stilen kan vara snygg. Skulle dock inte vilja ha så hemma hos mig. Tolixstolarna hade däremot gärna fått flytta hem till mig. De är bara såå fina.

Ha det bra. Kram Marie

petra sa...

Det är mycket finare hos dig! Men visst jag kan se charmen med det hemmet också. Jag kan till och med finna massor av inspiration som ex, less is more, som jag vanligtviss inte kan hålla, eftersom jag tycker om så mycket!
Tack för spännande bilder!

Karin sa...

Sköna hem hade den artikeln i sommar :) Känner igen bilderna, tycker också att det är så fint och en sån lugn och sakral känsla. Den vill man gärna ha hemma. Jag måste nog säga att jag tycker att det jag sett av ditt hem verkar mycket hemtrevligare och mysigare :)
Karin

WhiteVintageDreams sa...

Hej. Vet du vaaad ;)? Jag är inte så teknisk..*harkel harkel* så länken jag skickade dig igår, den går endast till gårdagens inlägg. Det är väl bra att jag inte kan min egen adress *ler generat*.
Tror att denna ska bli rätt

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.159047

Så antingen kan du radera min länk helt eller byta ut den mot den nya :)???

Längtar såå efter DITT nya inlägg ;). Jag var så lycklig förr när du var morgonpigg och la ut de på morgonen. Förlåt, jag kan inte låta bli att skoja lite.

Ditt hem är verkligen min favorit, heelt underbar. Men det vet du väl redan ;). Å sen verkar du vara så gullig dessutom. Hoppas att du ej tycker att jag är fånig nu, men länken?
Kram

WhiteVintageDreams sa...

Hoppas att du ej tycker att jag är fånig MED länken(att jag skrev ett inlägg om det),skulle det stå :)!
Kram

smultrongården sa...

Jätte fint hem - men jag tror att man måste sätta till lite mer saker eller blommor annars blir det så himla sterilt. I alla fall när man har barn - då ska det vara lite mer hemtrevligt. Det är super snyggt som "unga" människors boende... Håller med om att ditt hem är så mycket snyggare - men det är ju för att vi gillar den stilen. Vad himla kul att din mamma också är intresserad av gammalt! Läste om ditt bröllop. Vad kul att ni inte är gifta! Vi gifte oss år 2000 efter 18 år ihop. Alla fyra barnen var med o det blev precis så som vi ville. Ett trädgårdsbröllop låter väl bara hur mysigt som helst! Och ni bor väl precis vid vatten också? Kan bara tänka mig hur läcker trädgården skulle se ut då... Det kan jag lova dig att vi ser framemot! Kram Eva