lördag 18 augusti 2007

Byst...

Var bara tvungen att visa min mors nya tillskott,visst är den hur fin som helst..Sen har hon två gamla barnskyltdockor som är så fina,har nog visat bild på den innan ligger under etiketten inspiration.Den här bysten har stått i en hatt butik i området där mamma växte upp så hon kommer i håg denna bysten sen hon var liten,o nu skulle mannen som ägde butiken stänga o då fick mamma köpa bysten...

Idag ska vi på bröllop,springer här o provar kläder.Det ska bli jätteroligt,man blir ju så sugen själv..jag vill oxå gifta mig=((
Jag har redan mitt bröllop planerat o färdigt....jag vill gifta mig ute i våran trädgård o alla ska ha med sig picnickorg...efter vigslen ska vi ha en stor trädgårdsfest.
Kanske nästa sommar vem vet=)
Ha en jättebra helg..Kraaam

16 kommentarer:

Körsbärsgården sa...

Vad kul att se en hatt-byst! Jag har en snarlik som har stått i en numera nedlagd modist-butik (tror jag det heter!) här i samhället. Det är små spår i örsnibbarna så man ska kunna sätta på örhängen också! Fint så det förslår!

Önskar Er en fin dag och hoppas Du blir nöjd med klädvalet! Tänk att det finns massor i garderoben men sällan är något riktigt, riktigt bra...

Maria sa...

Vilken härlig hattbyst.
Ditt planerade bröllop låter underbart mysigt...jag blev oxå sugen att gifta mig när jag såg ett så fint reportage i Vackre hem i år..det var oxå utomhus..och så härliga kläder. Såg du det reportaget?
Jag har lånat en bild från dig och lagt vid min länk till dig hoppas det är OK, säg till annars.
Kram maria

Anonym sa...

Önskar dig en härlig dag.Kanske du få lite inspiration till din egen bröllop.Men det låter redan så härlig mysig.Det blir
säkert nästa år, du få ser.
Hälsningar
Simone

Anonym sa...

Fin byst! Så mysigt ditt planerade bröllop låter...vi firar 10 år i år...Hoppas ni får kul på bröllopet!

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken rolig byst, och ännu mer kul att din mamma komme rihåg den från förr! Hoppas ni får ett roligt bröllop idag med alla ingredienser! Ditt drömbröllop låter nära min dröm, jag vill gärna gifta mig ute & ha fest i stora vita tält med buffé eller annan enkel mat...Men sambon vägrar om han inte blir gift i kyrkan.... Ha en underbar helg! Kram!

johanna sa...

Hej
aa jag såg repotaget såå fint..en dröm..
Ni hör ju hur jag prata har planerat MITT bröllop jag menar vårat det gäller ju att få med sig sin sambo med=))

Sagalisa sa...

Jättefin byst....ja,jag vill oxå gifta mig i min trädgård som är under uppbyggnad...fanns gräs o sockertoppar (bläää)när vi flyttade in,vallmona har jag planterat lite här o där!!Ha det så roligt på bröllopet,jag ska på ett pampigt i sep...Anna

Linneagården sa...

Vilken härlig idé att låta gästerna ha picknick i trädgården. Hoppas ni får en trevlig dag på brölloppet/festen. Du har så trevlig blogg, med mååånga fina bilder.
*kram* /madelene

LantlivsAnette sa...

Vilken fin byst,och riktigt gammal dessutom.
Vad roligt att få gå på bröllop,hoppas att du får ditt eget nästa sommar ! Allt är ju som klappat o klart..Kram Anette

Ina sa...

Vad läcker den är!! Kul med lite historik bakom tycker jag och att din mamma "haft den med sig" genom livet.
Hoppas ni får en härlig dag och att det blir er tur snart!! Vårt bröllop var en av de bästa dagarna i mitt liv, såå kul. Tyvärr tar dagen slut allt för snabbt och man känner sig nästan lite snuvad på konfekten eftersom man planerat så länge. Vi planerade i över ett år...
Kram Ina

Two sa...

Ønsker deg en fin dag på bryllupsfesten i dag,- og at din sambo kosar eg riktigt godt, for då kan det jo bli nytt bryllup neste år!!!

Hulda sa...

Så fin byste! Og så artig at moren din har sett på den i mange år. Flaks at hun fikk kjøpe den nå. Fikk kjøpt en nydelig madonna i dag, og noen gamle salmebøker. Den ene fra 1910, ble jo kjempeglad for de!!

Nygammalt sa...

Den var fin! Att den sen har en liten historia med sig gör det ju inte sämre direkt ;) Hoppas du hade det kul på bröllopet och att det blir din tur härnäst. Kram.

Marie sa...

Vilken härlig byst!
Tycker att ditt planerade bröllop låter jättemysigt. Hoppas ni har haft det trevligt på bröllopet idag.

Kram Marie

atmosphere sa...

Det är alltid lika kul att gå på bröllop. Ditt bröllop (som jag hoppas blir av inom en snar framtid) skulle jag gärna vilja komma på! Det låter helmysigt!
Kraaaam Ingrid

Familjen Brunn´s Taxar sa...

Härlig blogg du har med så många underbara bilder. Hoppas att det är OK att jag länkar till dig på min egen, alldeles nya, blogg. Välkommen att hälsa på:)
Carina