söndag 8 juli 2007

Järnsäng igen.....




Nu har jag fått dit några splälor på lilla trollets säng.Det blev så fint.La dit mormors gamla resväska oxå,bra att kunna gömma undan alla leksaker=)

Nu har det gått två veckor på min semester får snart panik det har regnat hela tiden,kommer säkert att regna två till.


20 kommentarer:

smultrongården sa...

Åh, vad fin sängen blev!!! Ska bli super kul att se ditt hem när det blir fotat. Är väl så snyggt så man bara dööör! Jag har frågat tidigare också - kan man se vad ni säljer för nåt i ert företag? Jag har en liten butik och skulle kanske vara intresserad att ha nåt från er.
Kram från Eva

johanna sa...

Hej
självklart mailar över till dig vårat produktblad..
kram

Anonym sa...

Jag är inte överraskad, det är lika smakfullt som det brukar vara! Man blir bortskämd av att titta in på Din blogg, man behöver aldrig bli besviken!
Vi håller tummarna för att vädret blir bättre och att solen snart visar sig igen. Det känns länge sedan nu...

Anonym sa...

Körsbärsgården är också intresserad av ett produktblad! Hoppas det går bra! korsbarsgarden@79300.se är mailadressen. Tackar på förhand och önskar Dig en skön söndag!

LantlivsAnette sa...

Ojj så fint det blev..med alla kuddar och den söta lilla grisen..och kaninerna...Jag har två jättegamla resväskor som vi brukar använda till skyltmaterial i butiken , tror att dom får åka hem till mig ett tag...
Ja du gör alltid så fint..Kram Anette

johanna sa...

Hej
Körsbärsgården-har skickat till dig nu
kram johanna

Anonym sa...

Hej Johanna!
Semesterhälsningar från en trogen läsare. Har väntat på att få se dina barnrum och förståss...jag blev inte besviken. Var hittade du järnsängen? Du måste gå in på Vita ranunklers blogg och se tv reportaget om Lena som har Lustfyllt i Habo. Det finns ingen finare affär. (kan konstateras efter att precis kommit hem fr. semester i Norge o Danmark.) Om du inte varit där...åk dit, det är öppet idag sönd.

johanna sa...

Ja jag titta på hennes sida o det var nog det absolutaste fina jag sett på länge...jag måste åka dit,har pratat om det länge men inte blivit av.
Järn sängen buda en god vän in till mig på en auktion för 10:-,då blir man lycklig..

LantlivsAnette sa...

Hej igen..ser att du målat trägolvet vitt..vilken slags färg har du använt ? Kram Anette

hulukvarn sa...

åh vad fint du har gjort! vilka härliga saker. kryddorna ser fantastiska ut! kram kram

Milly sa...

Åh, vilket härligt barnrum. Härlig mix av gamla möbler och söta mjukisdjur. Kappsäcken är ju så underbar, fungerar säkert oxå bra som förvaringsbox. Du inspirerar mig :)
kram/milly

Marie sa...

Så himla fint barnrum, och sängen är ju alldeles underbar. Här hos oss vräker regnet ner idag, det är så trist. Undrar om det blir någon sol i sommar?

Ha en fin söndag.
Kram Marie

Anonym sa...

Så jätte fint! Ser att du har dendär grisen, den har jag också...

Anonym sa...

Sängen är jättefin!

Underbara kaniner1

Kram
Ingela :)

Sagalisa sa...

Vad fint det blev..det lilla skrivbordet är så gulligt!Oj vad billig sängen var,jätteroligt m fynd...har du sytt bamsen själv:)...
Kram/Anna

smultrongården sa...

Min mail adress är:
estilio.design@hotmail.com

Sol sa...

Så fint! Jeg har sett litt på bilene dine, og det er så mye fint å se. Du er flink med innredning. Lykke til videre.Jeg håper du får en fin sommer.

Jordgubbar med mjölk sa...

Åh så fint, jag blir så sugen på en mer sliten inredning när jag kikar in hos dig! Åh vad jag älskar kaninerna, vet du om de finns att köpa på nätet någonstan?

Vintage living sa...

Barnrummet är så fint!!Jag hittade blogget just, men kollade barnrummet genast...

Kajsa sa...

mmm. jag anade allt att du skulle ha det så här fint hemma Johanna..
och så fint trollet sover. bara drägglar av alla ideer.. nu har jag fått reda på hur JAG vill ha det.. tack för inspirationen =)
kram från Trollets fröken AC