söndag 24 juni 2007Godmorgon...hittade så fina bilder från Bolig,tyckte detta hemmet var så mysigt.Vet inte hos vem repotaget är ifrån,men tyckte det var så himla mysigt..tycker lamporna över köksbordet är så fina,tror att ikea har liknande,sen skrivbordet på översta bilden är ju bara sååå fint.11 kommentarer:

Sagalisa sa...

Godmorgon på dig med.
Det är så mysigt så att man skälver i hela kroppen vilka vackra bilder!Jag satt precis o kollade på Zans hemsida o gissa om jag har lust att måla o sy!!Ja,jag får nog skicka ut gubben i trädgården en stund!Mys i solen/Anna

Inmycarport sa...

Mycket fint hem..och jag håller med dig..skrivbordet är jättecharmigt.
Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!

Kram Maria

Mia sa...

Helt underbart hem det där!!

Körsbärsgården sa...

Ser ut som ett vackert och levande hem. Ett levande hem är viktigt tycker jag.
Log igenkännande åt stegpallen. Kan det vara IKEAs, kanske? Den enda IKEA- möbel vi har i huset är en sådan pall och den smälter bra ihop med övrig inredning. Undrar hur många hem som inhyser en eller flera såna pallar? Tycker den syns i reportage och på bilder lite var stans. Tack för titten på Din fina blogg!

Anonym sa...

O ja, såå fint..

Anonym sa...

Fint - men ditt hem är finare!

Kolla vad jag pysslade med idag!
Kram
Pinglan :)

Mikkeline sa...

Inspirerende bilder, men enig, -du har det jo like fint selv!
Ha ei fin uke.

Skrotmaja sa...

Ja dessa inspirationsbilder kan man bara inte få nog av! Underbart att se...idéerna tar fart åt alla möjliga håll och kanter : ) Ha en fortsatt trevlig helg...det lilla somnu är kvar av den : )

Sextiotalsvillan sa...

Älskar också det här reportaget. Riktigt fint är det med en skön blandning av gammalt och nytt!

Hulda sa...

Enig, dette var herlige bilder!! :)

Interiørhuset sa...

åh...så vakkert=) Den skrivepulten er bare sååå nydelig=) Masse flott inspirasjon her...Jeg tror jeg har sett det hjemmet presentert i ett innredningsmagasin..