tisdag 15 maj 2007

Uteplantering

Är så sugen på att plantera lite blommor i alla lådor,men alla säger att det är för tidigt än...När börjar ni plantera ut? Mina olivträd står ute o mår utmärkt..

15 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ojj vad fin bild och fint pynt..ja du mig ska du nog inte fråga när vi planterar ut blommorna..vi bor så långt norrut så här måste vi vänta till 10 juni..man längtar så tills man får börja i trädgården..ideerna har ju grott i skallen hela vintern..Kram Anette

StyggaLillaLoppan sa...

Jag har slängt ut en pellis, skyddat, thats it...har inte brytt mig ännu....och givetvis penseer
kram

Lotten sa...

Vilken fin bild! Vad är det för spaljé du har där? Finns den att köpa eller är det något du har knepat ihop? ;-)

Pia..... sa...

hej vilken fin bild...nu blir man sugen av att fixa och dona...här hos mej är det lite blandat vad som görs..en del av mina grannar har redan planterat pelargoier och andra frostkänsliga blommor...jag är lite osäker...brukar ..kolla vädret.Det är ju svinkallt ute nu, solen skiner men... runt morsdag brukar jag ..sen får man springa där med sina filtar, skynken och allt möjligt:) men du va söt den där lilla gruppen var. och spaljen mmmm var ifrån har du fått den?..PIA

Drömskåpets Hanna sa...

Förstår att du blir sugen på att plantera lite med alla fina saker du har.
Min blomtokiga svärmor har satt ut lite blommor redan och dom lever och mår bra. Annars är väl den gyllene regeln att man ska vänta tills det är plusgrader hela dygnet tror jag.

Camillas Drömmar sa...

Efter den 15 maj som är idag så säger man att det inte blir några mer frostnätter! Så det är väl bara att plantera men man kan ju vara lite vaksam med dem lite mer känsliga blommorna!
Fin spalje, vart har du hittat den?
Camilla

vildängel sa...

Ojojoj vilken fin uteplats! Jag bor i västerbotten så jag planterar nog inte ut nåt förrän i början/mitten av juni beroende på väder. Som det ser ut nu har vi ofta minusgrader på nätterna och det gillar ju inte sommarblommorna...

Anonym sa...

Vad härligt det ser ut. Om dina olivträd står ute kanske du kan plantera lite. Men här i dalarna är det absolut för tidigt. Vi har fortfarande frost vissa nätter. Lite vita penseer har jag i alla fall fått ut. Härlig spalje du har. Är det en gammal grind eller nåt ? Jättefin. Hälsningar Susanne :0)

Mollys Hus sa...

Det beror ju naturligtsvis på var man bor, men bara det inte blir någon frost mer så är det ingen fara. Skulle det vara risk för frost någon natt kan man ju lyfta in sina baljor med blommor. Så plantera på du :)

Anonym sa...

Vilken underbar blogg du har! Otroligt vackert hem har du oxå, blev sugen att göra ett fönster på oanad plats här med...ska se om min gobbe går med på det;)
Jag hoppas du inte misstycker, men jag fick tips om att adda dig inne i mitt forum i vårt länkarkiv, så där finns du nu! Om du misstycker, säg gärna till, jag tar inte illa upp!

Ha en underbar dag!

7Mari

Tonje sa...

for ett utrolig vakkert bilde=) Det fikk meg til å ønske å starte ute sesongen også=)
Her må vi nok vente litt enda før vi kan starte å plante ute...

maria sa...

Hej Johanna!
Jag har planterat Fjärilslavendel i min stora zinkbalja...det blev väldigt fint. Har oxå Lavendel på stamm ute nu. Bellis klarar med lite kyla. lycka till......maria

johanna sa...

Vad bra lavendel vill jag oxå plantera ut,då kanske jag vågar det nu.....Visst är spaljen fin den kommer från madam stoltz jag tycker jättemycket om den..
Blir bara jätteglad att ni vill länka mig så länka på
Ha en jättebrakväll allihopa o tack för alla komenterer det är såå roligt

Marie sa...

Du har lika fint ute som du har inne. Älskar dina trädgårdsmöbler.

Jag tänkte plantera ut nu till helgen. Blir det frost går det ju bara att täcka över.

Kram Marie

Eva Agnes sa...

Jag tror att om olivträden är ute kan du nog börja plantera. Det är säkert ingen fara nu.
Kramar Eva Agnes