måndag 7 oktober 2013

Hus & Hem


Ute på hyllorna i butikerna finns nu nya nr av Hus & Hem där jag och Lina Östling har med två reportage från två fantastiska hem.

Det första reportaget är från familjen Skoglund. Catarina och Robert bor tillsammans med deras dotter Stella i den charmiga delen av Göteborg som heter Majorna. Lägenheten har tidigare vart en bokhandel och är nu smakfullt renoverad av familjen .-Vår grundtanke åtekommer alltid till den Brittiska excentriska stilen, som vi båda älskar. säger Catarina och de har verkligen lyckats att sätta den och sin stil i hemmet . Superinspirerande och snyggt!
Kika in på Catarinas blogg another side of this life oct inspireras. Tack goa familjen för att vi fick besöka er!Foto Lina Östling av mig
 Det andra reportaget är från vackra Öland där Casper och Marion bor med sina två barn i ett hus de själva byggt. Ett hus som är byggt och inrett otroligt smakfullt! Att det är duktiga och  kreativa personer som bor där lyser långa vägar. Marion driver nätbutiken www.basichus.com missa inte den sidan , massor av fint!!!!!Tack goa familjen för att vi fick komma och besöka er =)!


Foto:Lina Östling av mig

6 kommentarer:

Linnéa sa...

Vilket härligt jobb du har.

Linda - Smällkarameller & Karuseller sa...

Älskar tapeterna på första och andra bilden! Tänk vad skönt och inte bara få se alla de där "inrednings-vita-reportage"-hemmen. Fram för mönster, färg och vintage i en salig mix!

Unknown sa...

find thisright here imp sourcebrowse this site a fantastic readread this post here

Unknown sa...

more info here Continue Reading website link have a peek at this website check these guys out More about the author

theighn sa...

anonymous Loewe Dolabuy look at more info best replica bags that site YSL Dolabuy

Anonym sa...

supreme outlet
hermes bag outlet
goyard
golden goose
bape official
birkin bag
yeezy boost 350
chrome hearts online store
ggdb sneakers
air jordan