fredag 1 juli 2011

Snart ska jag hämta min lilla going på dagis där han är sin sista dag , till hösten väntar skola och fritids...Fy vad sorgligt det känns!! Vi har verkligen haft världens bästa dagis! Fröknarna är helt underbara!!! Man kan inte tacka dem tillräckligt för alla år de har tagit hand om mina barn!!! TACK underbara ni!! kommer att sakna er....Nu ska vi mot nya äventyr. Slut på episoden dagis i våra liv ,hmm konstigt det känns efter 12 år med dagisliv. Våra tre prinsar har växt upp....

Men ikväll ska jag fira semesterstart och ett roligt arbetsprojekt som väntar i höst med en stor tjejfest!!! Ska bli så roligt!! Så snart ska jag stänga av datorn och hämta vår lilla älskling sen börja röja här hemma för festen=))))
Kram till er alla....

7 kommentarer:

pippilotta sa...

Viggo med...börjar skola och fritids. lite läskigt är det allt fast otroligt spännande.

Va kul med tjejfest ;) ha det fint

Beas barnslikheter sa...

Jag förstår precis hur du känner dig. Jag har två barn som "gått ur" dagis och "förskoleklass" och startar "skol- och fritidsliv" till hösten. Det känns konstigt och lite vemodigt.

Johanna Stålros sa...

Alltid lite konstigt när det tar slut, särskilt då man trivs....ha en jättefin semester.Kram Johanna

polkadotpeticoat sa...

I love yesterdays post!

Linda sa...

Det känns verkligen i hjärtat när de små grynen lämnar dagis – jag har gråtit varje gång i personalens armar. Det blir väldigt tomt när man inte ska träffas mer från att ha varit en del av varandras liv nästan varje dag...

Kram Linda

Julia sa...

Jag skickar en liten sommarkram till dig! :)

Kajsa sa...

Tack goaste du och din familj.. vi har gillat mkt att ha er hos oss, tack för alla år och tack DU för all inspiration du har skänkt oss.. ni är mkt saknade kan vi säga... känns otroligt konstigt att inte din lilla familj kommer in genom tamburdörren.. ni har funnits på plats ända sen min dag 1! hoppas vi ses igen..
stoooor kram från oss på Gullvivan..