fredag 14 januari 2011

Godmorgon...
En fin sommardag i somras  åkte jag och mamma upp till värmland för att jordfästa min lilla mormor. Det var en så fin dag på alla sätt o vis.

På vägen hem stannade vi vid en loppis och där hittade mamma dessa två docker så dom blev som ett litet minne av resan ,tycker de är helt fantastiska!

 Rullarna har mormor gjort ,de använde hon till att ha dukar och annat på som inte fick bli skrynkliga....Tänk vilket jobb!! Mormor fick aldrig titta i mina skåp för då skulle hon få en chock=)))) Jag är världens slarvigaste att hålla ordning ! Så ordningen o reda har jag inte ärvt.....

12 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

er imponert over mormoren din tok seg tid til å lage slike flotte ruller:) De kunne sine saker før også ja:)
Flotte, gamle dukker:)

Ha en givende dag, Johanna:)

Klem fra Trine:)

Anonym sa...

Ha,ha sådana rullar hade min mamma med generationsgrej tror jag..=) Härliga dockor med vacker patina. Fin dag till dig/Annica

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka fina rullarna har nog inte sett dem innan och dockorna är ju också så fina!
Önskar dig en fin helg!
Kram/Lena

Unknown sa...

Gomorron vännen,ja min mormor har varit borta i 10 år snart och jag kan sakna henne än,hon hade oxå sån ordning i sina skåp och den genen försvann nog när jag föddes..haha..Jag tänker som så att ingen har i mina skåp att göra..haha..Ett fint minne fick ni med er hem iallafall,dockorna är jätte fina..Ha en bra dag nu..Kram/Annelie

Skumpa och Spaljé sa...

Vilka fina dockor!

Kram helena.

PictureBook.. mine. sa...

So pretty!

picturebook.. mine. sa...

So pretty!

marian sa...

Du har så eventyrleg vakre bilder!
Ha ein fin dag - og fin helg!

Marian

Fröken Agnes sa...

Hej!

Vilka fina dockor, jag har en nästan likadan faktiskt! Haha, känner igen mig i din beskrivning. Mina vänner brukar få en chock om de råkar titta in i mina garderober. Där är inte lika städat som utanför :))

Hoppas du får en riktigt fin helg!

Kram Jenny

Anonym sa...

Nydelige ruller så flink hun var:O)
Herlige dukker,jeg elsker dukker og har mange selv.
God helg.
Klem:)

Sussi / Sussinghurst sa...

sikke et dejlig minde om mormor....mon hun havde en finger med i spillet? ;-)

Loppan sa...

Fint att du sparar din mormors grejer och visar här i bloggen! I framtiden kommer ingen komma ihåg vad rullarna användes till, nu har du dokumenterat det!

Jag har omnämnt dig i min blogg. (var inte orolig, den mesta besökaren på min blogg är nog min egen mor och kanske någon stackars krake till kompis som jag tvingat dit;) Jag inspireras mycket av din blogg! Trevlig Helg!