lördag 29 augusti 2009

Godmorgon!
Nu är jag tillbaka efter otroliga inspirerande dagar i Stockholm... Vi har vart i underbara hem och arbetat + Formexmässan där vi fick mängder av inspiration och en hög med nya roliga kontakter. Tänk så mycket otroligt duktiga människor det finns i vårt land !
Nu ska jag gå och mysa med mina goa barn som jag längtat så mycket efter.
Ha en riktigt skön helg!
( Har fått en hög av anonyma kommentarer den sista tiden med mängder av kritik... Den sista kommentaren var om att min engelska är under all kritik=) Jag håller med , det är inte min starka sida men man kan ju inte vara bra på allt=) Eller hur, men jag försöker så gott jag kan=) Och vet ni vad det bästa är med min blogg att det är helt valfritt att komma in och bara titta på bilderna och inte läsa.....Alltid bra med kritik men vore jättetrevligt om ni skrev ert namn så man vet vem man ska svara!)
Good morning!
Now I'm back after two incredible inspiring days in Stockholm ... We have been working in beatiful homes and we went to Formex Fair where we got lots of inspiration and a bunch of new contacts. Think how many incredibly talented people there are in our country!
Have a really great weekend!
(Have received a lots of anonymous comments with a lot of criticism. The last one was about how bad my englisch is=) and i know im not good at it but im doing my best...you cant be great in evereything=)) ... always good with criticism, but would be really nice if you wrote your name so i know who to respond to!)

48 kommentarer:

gustavianvintage.se sa...

Hej Johanna,

Kan inte förstå människor som skriver och kommenterar din engelska tex.
Med min erfarenhetav människor, så tror jag det handlar om ren pur avundsjuka.
SKIT i vad de säger !
Jag njuter var eviga gång jag är inne på din sida.
Kramar Marie

In my house sa...

Grrrr, usch, jag blir så irreterad på dom anonyma,,,, jag får oxå! man blir fasen helt häpen,,,, jag fick kritik att bloggen är trist när jag tjatar om möten..... herregud,,,, det är ens egna blogg å man skriver VAD OCH HUR man vill....


Jag hade oxå velat till FORMEX, det måste va super intressant....

Ha de gottit Johanna... Å en mysig helg... kram j

n o r d i n g å r d e n sa...

Underbar bild med de gamla tändsticksaskarna... men va tråkigt med såna kommentarerna. Och ofattbart. Att de orkar, det är ju tame sjutton nog jobbigt att kolla runt på bloggar fast man nästan bara är intresserad av bilderna och skiter i vad de skriver: ) Finns bara ett ord. Avundsjuka. " Du ska må lika dåligt som jag.."

Ha en fortsatt skön helg Johanna. Och du är jäkligt bra på det mesta vill jag lova! Mari.

gamla skolan sa...

Låter som du haft intressanta och givande dagar ! Tänk att folk orkar bry sig på en massa trams ! Förstår inte att dom går in på din blogg då ?! Strunta i det , för du har en fantastisk blogg , med helt underbara bilder ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad tråkigt vissa människor måste ha det och det mest tråkiga är att de inte vågar stå för det, har råkat ut för några genom åren jag bloggat....
Jag gillar din blogg!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Saga sa...

Håller med, det handlar om ren & skär avundsjuka! Kom ihåg det, borsta bort och lämna *fy på dom*

Älskar din sida!

KRAM!

Millas hem sa...

Jag tycker att du har en urfin blogg!!!!!!

Att folk har tid att lägga energi på att reta sig på andra människor innebär förmodligen att deras eget liv inte är fullt lika roligt!
Jag håller på dig!!:)

En fin och härlig lördag önskar jag dig Johanna!

Stor kram

Marie sa...

Hej!
Vet inte hur jag hamnade på din blogg men glad jag gjorde det. Underbart och inspirerande. Hit kommer jag definitivt tillbaks. Angående kritiska kommentarer. Ren och skär avundsjuka.Finns alltid folk som måste kritisera andra.

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Hej Johanna!
Verkligen trist att folk har så ont av vad vissa gör och inte gör! Är det verkligen värt något att kritisera på det sättet? Nä.
Du gör ditt bästa och folk begriper vad du skriver, om det inte är grammatiskt riktigt, så är det nog många som skulle hålla truten rent ut sagt.
Det du gör för bloggvärlden är underbart inspirerande fortsätt din stil och skit i elaka anonyma!
Trevlig helg!
kram vännen!
nina

Karolina sa...

Hej Johanna!

Du har en underbar blogg!!! Bry dig inte om människor som skriver och kritiserar, det är precis som andra har skrivit, människor som är avunsjuka! Den lilla människan som kritiserar din engelska har förmodligen inget roligare för sig än att kritisara dig! Synd för henne ! Du inspirerar så många :). Fortsätt skriva godmorgon på inläggen och på engelska!!!

Önskar dig en underbar helg!

Många kramar Karolina

Lina sa...

Å formex, redan, tyckte nyss det var, och så gick ännu ett år...
Tråkigt med sådan kritik!
/Lina

Mitt skabbiga chica hus sa...

Hej Gumman!
Stort tack för senast, det var såå roligt att få ha er här och träffa er i verkligheten. Nu går jag bara omkring och njuter av alla fina blommor och det faktum att jag inte MÅSTE fixa nåt utan kan göra det bara för att jag vill. Så idag tänkte jag lägga klart kullerstenarna vid rosorna vid entren. Med Ellys hjälp såklart:o)

Vad härligt att ni hade det bra på formex, nästa år ska jag hänga på låset. Och du såna där kommentarer ska du inte bry dig om, det finns alltid människor som är avundsjuka och måste hitta nåt att klanka ner på för att själva må bättre, just därför är de anonyma...;o)

Ps. Jag är numer stolt ägare till de tre fina emaljkannorna från ikea;o) Ds

Kramar i massor!
Mia

Kristin sa...

Hej Johanna! Det låter som en härlig veckoavslutning!

Jag kan inte annat än tycka synd om dessa människor som finner någon glädje i att hacka på andra och lämna kommentarer om något som egentligen inte är deras business. Bloggen är din, och vad du gör på den är väl din ensak. Det är, som du säger, helt frivilligt att besöka den! Det är ju så enkelt att låta bli om man nu skulle störa sig på något!

Själv tycker jag alltid det är trevligt att kika in hos dig för du har alltid så fina bilder och dina inlägg är alltid så positiva.

Ha nu en bra helg och försök slå ifrån dig de otrevliga kommentarerna.

Kram från mig!/Kristin

SussiLibySweden sa...

Hej!

Men fy!!! säger jag till de anonyma människorna som kan skriva så...bara kritisera andra, men som sagt bloggen är ju valfri att titta på.

Jag tror att de är avunsjuka, bry dig inte om det. Jag tycker du är jätte duktig och engelska är ju kanon bra att kunna skriva för själva översättningen som finns att tillvara på webben går ju knappt att använda.

Ha nu en riktig mysig helg med familjen, kram Anneli...SussiLi...

Ylle by heart sa...

Hur är det ens intressant att kritisera en blog för ev.språk/stavfel???? Ja, himmel vad en del måste ha det trist!
Kör på du bara :-)

Hannasvirrvarr sa...

Jag håller med det som In my house är inne på att människor verkar glömma bort att en blogg är personens helt egna. När man skriver blogg så är man inte anställd för att leverera perfekta texter, eller för att "betjäna" läsarna. Oftast bloggar man ju för att man själv tycker det är roligt.

Såna där bittra anonymare är ju verkligen ingen humörhöjare men kom ihåg att du har oändligt många flera glada och nöjda läsare som älskar det du gör :)

Ha det bra!
Kram Hanna

Anonym sa...

Hej Johanna!
Oftast är det människor som kritiserar en som är osäkra och avundsjuka. Att man vågar göra saker är det som räknas och tänk så duktig du blir på att skriva på engelska, FORTSÄTT ATT GÖRA DET. Du är super duktig och har otroligt fin blogg som många andra skulle vilja ha men dom vågar inte starta upp och blogga.

Jag uppskattar när du berättar om era reportage när dom har kommit ut i inrednings tidningar. Då kan jag köpa den tidningen, jag tycker dom är kanon bra och får mycket inspiration av dem.

Kram annica

VITA NYANSER sa...

Hej vännen!

Men åh vad trist, snacka om avundsjuka, de har INGENTING negativt att säga om det du egentligen bloggar om, du har en otrolig känsla för inredning!!! Där kan de inte säga någonting och då måste det ju anmärkas på något. Bättre försöka på engelska än inte alls, jag har inte läst din engelska och jag har lärt mig att saker och ting oxå ska duga. FORTSÄTT som DU är, DU är DU och det tycker VI alla andra om!!!!

STOR KRAM L-L

Anonym sa...

Hej vännen!
Tänk att det finns människor som bara klagar och klagar... otroligt...
Men jag gillar dig och din blogg. Jag läser för att det är kul, inte för att hitta fel och kommentera det... Du är bäst :)
Kram Anna M

Anonym sa...

Underbart elegant 'tjoff-snyting', Din engelska är fan så mycket bättre än många andras. Din blogg är en inspirationskälla som jag är glad över att ha hittat. Det värsta med de där anonyma elakingarna är att de 'äter energi' vare sig man vill eller ej!

Agneta

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag älskar din blogg. Strundta i kritiken, det finns många avunsjuka människor. Tur att vi bor i ett land där man har olika val t.ex att man kan läsa de bloggar man tycker om och strunta i de man inte gillar.

Kram

Gigi Thibodeau sa...

Wow! I think your English is wonderful, and I love your blog. In fact, I think it's really generous of you to include an English version of your posts. Thanks for being so inspiring.
xo Gigi

Meta sa...

Hej Johanna!
Jag förstår mig inte på människor som måste klaga på allt och alla.det måste va så att de har alldelens för lite att göra och inga intressen för nåt,annat än att klaga förstås.
Du har så rätt iatt man kan titta på bilder eller läsa det är upp till var och en, man kan till och med stänga ner om man inte känner att det är bra.Bloggen är väl till för vem som helst annars skulle den va spärrad om jag fattat det rätt. Så jobba på du för vi är så många som njuter och får goa stunder av att se eller läsa det du delar med dig till oss. Tack för det. Jag längtar efter det varje dag även om jag har hur mycket som helst att göra.
Hälsar Meta

Helen sa...

Att folk bara orkar! Ska villigt erkänna att jag inte läser den engelska delen av din text, klarar mig ju ypperligt på den svenska delen.

Om det stör dem så kan de ju låta bli att läsa, lägga energin på annat!

Anonym sa...

Kan man ej blockera anonyma?
Hille

Nina sa...

Näe men vad är det för folk som lägger ner tid på sånt?
Din engelska är ju bra. Det viktigaste är ju att kommunisera! Du kommuniserar både med bild och språk.
Jag håller med dom andra kommentarerna, det måste vara nåt med avundsjuka att göra, och att man själv mår så kasst att man bara sprider gift omkring sej.

Kram fina fina du.

Nina

IKT i min vardag sa...

Trist med tråkmånsar som måste skicka sura kommentarer om allt som de inte har med att göra...dessutom anonymt. Så fegt!

Det där reportaget i Hus och hem läste jag och tyckte dels att deras hem var underbart och sedan är det kul att läsa om folk som bor där man själv bor:).

Ha en bra lördagskväll.

Linda :)

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Kan tänka mig vilken resa du har varit på =)

Vilken häftig bild på askarna.

Avudsjuka människor vet du...jag måste säga att jag är impad på er som orkar skriva både på svenska och på engelska. Fortsätt med det, du e bra jäkla duktig på det jag har sett på din blogg iaf....sen om det finns stavfel nånstan, so what!

Ha det/ Kram Pirre

becca sa...

Hejsan,
Vill bara säga att du har en JÄTTE fin blogg, jag läser alla inlägg =).
Tycker att du är jätte duktig som skriver på engelska.

Ha det så bra, kram Rebecca.

MODERN COUNTRY sa...

God kveld Johanna!

FY jeg blir så irritert. Det er så enkelt å skrive noe anonymt, det vitner bare om feige mennnesker som ikke kan ta en konfrontasjon. Sjalu mennsker som "endelig" har fått noe å peke fingeren på. Selvsagt kan man ikke være perfekt i alt, men selv synes jeg du gjør det strålende, så det så!!

Ha en riktig mysig kveld der borte i Grannelandet!

klem, Aina

Anci sa...

Hej !
Vilken lycka att få vara på Formex-mässan ! Någon gång vill jag dit :)

Vad tråkigt ! Varför måste man skriva såna kommentarer ? Min engelska är säkert under all kritik, men jag tycker att det är kul att FÖRSÖKA skriva på engelska och alltid hjälper det väl någon.
Bry dig inte om det ! Du gör det bra !!

Kram
Anci

Ida sa...

Jag älskar din blogg... hoppas de som inte gör det(om det nu finns sådana) gör något annat med sin fritid.. Kram Ida

Made in Persbo...Carina sa...

Att folk bara orkar! Det måste handla om avundsjuka...att göra vad de kan för att göra dig ledsen. Himla tråkigt och även om jag haft turen att ännu inte fått några sådana kommentarer så vet jag att jag hade blivit väldigt ledsen om jag fått det.
Det är ju ingen som tvingas gå in på en blogg och läsa så jag kan verkligen inte förstå att man lägger tid och energi på att vräka ur sig elakheter.

Jag ÄLSKAR din blogg och besöker den med STOR glädje!

Kraaaaam, Carina

Lilla huset på prärien sa...

Hej Johanna!

Jag var också på Formex - synd att vi inte träffades. Fast för mig blev det bara en snabbis på fredagförmiddagen för att sedan hasta vidare ;)

Kram Jenny

Anonym sa...

Dear Johanna,
Just to assure you : I have been following your blog already for a very long time... i was always trying to find out and trying to understand what you were writing about !! And now you started to write in English as well .... SUPER now i can understand everything !!!! And wasn't that the purpose :))
So keep on the good work !!!
And that anonymous person is a NOBODY, otherwise she would have a name !!!!!
Greetings from the Netherlands, Janneke.

H A N N A S - F O R M sa...

Kära du!

Hoppas att allt är bra...är inne här ofta även om jag inte kommenterar alltid. Du är så duktig och din blogg underbar...hm, varför skulle någon reta sig på din engelska???? Jag tycker att du är superduktig som skriver på engelska...skulle jag inte klara! Kan man inte ställa in någonsatans att det inte går att lämna anonymt?????

KRAM till dig, vore kul att ses någongång!

Hanna

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det var noen tøffe fyrstikkeseker. Så spennde med noe annet enn vakre vintagedamer som jeg bare ser her over alt.

At folk ikke kan la være å komme med negative ting. Min mor (Walla) sa altid. Har du ikke noe godt å sei, så kan du bare holde munn. Ikke altid like kjekt å få høre når jeg som jentunge kom hjem og skulle baksnakke og klage på noen. Men nå er jeg så glad for å fått lært disse ordene og skulle ønske alle hadde de bak øret;)

Ønsker deg en superduper helg
Klem:)

Cindy sa...

Johanna,
Without your English, I would only be able to look at your blog. Thank you for helping me by writing in my language as I do not know your language.

Anneli sa...

god morgon, du goa!!
jisses - så tråkigt med människor som tar död på glädjen! Hoppas att glädjen över den positiva respons du får överröstar allt det negativa...så typiskt att gömma sig bakom anonymitet med sin kritik!! Näe, du - du inspirerar och är alldeles underbar!! så de e så!!!!

Kram

Johanna sa...

Vad tråkigt att folk gnäller så (och då är anonyma). Det är ju, som sagt, valfritt att kika och läsa. Din engelska är det väl inget fel på!
Ha det bra!
MVH
Johanna, engelsklärare

Anneli sa...

Haha...liv i luckan!! Då e det bara att duka fram stooora frukosten;)) Men visst är det alldeles underbart med alla grabbar:)!!!
Jo, det blev loppis, men det var århundradets besvikelse!! Det sämsta nånsin - bara en massa skräp!! Pratade med flera och alla sa det samma...de som skulle göra inköp till sina butiker var sååå besvikna!! Åkte förbi ett annat stamloppis för att trösta oss och hittade lite smått o gott;)
Kramiz

Majas mammelucker sa...

Hej vännen!
Tänk vad tråkigt med folk som inte kan unna andra lite glädje utan måste klaga och kritisera..det handlar som sagt om ren avundsjuka att dom inte har det du har..
men låt det rinna av vi är massor som tycker din engelska är mycket bra så bry dig inte om dom som klagar.Mamma hälsar och Tackar för det fina reportaget i tidningen..hon är hel nöjd.. Min dotter var jätte stolt att få vara med i tidningen..
Vilken dag var du på mässan?? jag och Gabrielle var där i Torsdags..Hade nu sååå gott och sköt om dig DU ÄR BÄST....
Kramar Maria

basiclabelSweden sa...

Irreterad eller hur, tänk om jag kunde skriva så bra Svenska som du skriver Engelska hahaha. Jag läser dig på Svenska och tror att du förklara dig bra på alla sätt!

Kram Bellavien :)

Rabenfrau sa...

Well, I'm very glad that you write in English, good or bad! My Enlish is not good, but at least I can understand, what you mean. That is the main thing, isn't it?
Hugs
Rabenfrau

LIVS LYST sa...

Hei! Jeg syns i alle fall din blogg er super! Og om ikke engelsken er helt perfekt, gjør vel ikke det noe så lenge man forstår hva man mener! (Jeg skriver helt sikkert mange feil jeg også. Men samme det da! Her må man jo bare være glad for at vi faktisk skriver på engelsk!!)

Hilsen og klem fra Liv

Sally L. Smith sa...

The nerve of some people. Your English is wonderful and don't let such a person get you down. I love your blog so keep up the good work!--Sally

emma sa...

I love your blog - and maybe your english isn't brilliant but I think it is very charming and appreciate the effort very much! :)

Emma (from England)

hagagården sa...

Men att folk orkar ha negativa åsikter och sen dessutom inte vågar stå för det och visa vem man är, grrrrr man undrar om dom är så bra att dom kan sitta och kritisera andra utan att ha några fel o brister själv.
kram o ha det så gott
ninni