torsdag 27 mars 2008


Igår kom tidningen Tove ut med bilder från mitt hem....I somras kom två jättegulliga o duktiga tjejer hit från Toves o fota. Dom var jättetrevliga på alla sätt, men när dom skulle komma så sa jag att mitt badrum,sovrum o utsidan är inte färdigt så det ville jag inte att dom skulle fota .
När dom var här gick allt så fort o jag hann inte se vad dom fotat o var....Så nu när tidningen kom ut så var de största bilderna på utsidan av huset ,sovrum o badrum.... Så jag vill bara säga att vårt hus på utsidan är inte klart så det ska inte se ut som det gör på bilden och jag har det inte så i mitt sovrum som de stylat + att jag har inga änglar på min badkars kant=)
Annars var bilderna fina...men jag har sån ångest att de tog med just dom bilderna som jag absolut inte ville.
Ja,ja nu är den ute ialla fall ,mycket händer i hemmet på ett år oxå=)
Kraaam

80 kommentarer:

Evas Paradis sa...

Tjoho ... det blir till att rusa iväg till affären på lunchen ... jippi :-))
Jo jag känner igen den där känslan när man vill att allt ska vara perfekt, men du behöver inte oroa dig ... allt ser ljuvlig ut :-)
Ha en bra dag
Kram Eva

Lillafruluva sa...

Vad kul, nu måste jag ju köpa tidningen! Trist att det inte blev riktigt som du tänkt dg, men det ser nog bra ut i andras ögon ändå!

Sara sa...

Den tidningen måste jag också köpa, bilderna ser jättefina ut!
Sara

Solsjö - Under en vind sa...

Visst händer det mycket i ett hem på ett år! Jag tycker att du ska vara jättenöjd, det ser såå fint ut! Hoppas att tidningen finns i min butik....
Ha en mysig dag! Kram!

Marie sa...

Bilderna ser jättefina ut och jag ska rusa iväg med barnen i släptåg och köpa tidningen när affären öppnar. Jag vet att jag kommer tycka det är jättevackert för jag tycker du har världens finaste hem, men jag kan förstå hur du känner. Jag skulle också irritera mig, särskilt om man faktiskt har sagt till att man inte vill att de fotar vissa saker.

Ha en härlig dag Johanna!
Kramar Marie

Vitt Hemma sa...

Wee, å jag som har gått å spanat efter den tidningen i flera dar... Den skulle ha kommit ut i butik redan den 18:e... Hittat så mycket inspiration från ditt kök som jag ska använda mig utav (och visa sambon) till vårt nya hus! Hoppas att det går bra att det "lånas" lite ideer från ert hem!?! :)
Tråkigt att det tog med sånt du inte ville. Men det ser såå jätte fint ut alltihop ändå!!
Kramar Sofi

Anonym sa...

Nej, vad trist att Tove tjejerna inte lyssnade på dig! Jag tror att jag kommer tycka att reportaget är världens finaste, men jag kan förstå din besvikelse då det finns vissa delar som man inte vill dela med sig av och så tar de ändå med dem i reportaget....Surt.
Sköt om dig!

Tvert-om-tanten sa...

Hei Johanna!
Men for et kjøkken du har, da, menneske!!! Åh, det ser jo helt vidunderlig ut! :-) Veldig gøy at du viser fra bladet, det er ikke sikkert man får tak i det her i Norge - iallfall ikke her på landet...men jeg skal holde øynene åpne, det hadde vært fint å ha hjemmet ditt utenfor dataskjermen også - man får kost seg mer med et blad enn med en dataskjerm...
Skjønner at det ergrer deg at de viser fram det du ikke ville vise fram, det ville jeg gjort også! Respektløst, men det ble vel en misforståelse. Det kan jo hende at de syntes det var for fint til ikke å bli tatt med?? Prøv å ikke tenke for mye over det, da! Tenk heller på hvor mange som ser i bladet og synes at du har et vidunderlig vakkert hjem og får masse inspirasjon :-)
Ha en fin dag!
Klem

Färjtorp sa...

Tråkigt när det inte blir som det var tänkt!! Ingen rolig känsla när man ville visa sitt bästa åsså blir det fel...
Hur som helst ser det bara jättefint ut, måste ila iväg och köpa tidningen idag =)

Kramar Johanna

Anna sa...

Åh vad kul! Måste genast köpa den tidningen!

När man ser bilderna du visar så behöver du ju verligen inte ha någon ångest! Du har ett sånt vackert och inspirerande hem så det är en ren fröjd att se:)

Kram
:)Anna

hemtrevnad marie sa...

Hejsan! Har den kommit ut!! trodde det var i morgon!
Det ser iallafall ljuvligt ut det som syns här....men det är ju inte kul när de tar med det du inte vill....Vi andra tycker säkert att det är helt underbart!!
Ska försöka tänka på att du INTE har änglarna i badet,hihi!
Fast jag gillar ju änglar!!...men här har dom EGET badkar, har du sett det??
Ha det gott!!!

Nettan sa...

Den skulle ju komma den 18 mars, men inte hittar jag någon i NÅN affär...=0(...men NU ska jag ha en !
Måste ju titta & läsa om DIG !!
Så kul..
Kram Nettan

Anonym sa...

Tänk p att det man själv inte är så nöjd med märker andra inte utan de flesta ser helheten!
Nice / mariehill

Strömkarlen - Vitavillan sa...

Hej! Johanna
Jag tycker att bilderna ser jätte fina ut,men jag förstår din känsla helt och fullt,det är ju endel av dig som visas,och då är man ju alltid extra petig.
Ditt köksgolv är ju bara så snyggt!!!
Kram Marlene.

Lina sa...

Så spännande! Måste åka och köpa denna tidning!!!

Rosengårdens Inredning sa...

Hej!
Måste ut och köpa tidningen.....
Det ser jättefint ut, men visst händer det mycket i ett hus på ett år, både ute och inne...
Här är det innejobb, men snart kan man vara ute igen och då blir det till att klä färdigt huset med vit pärlspontpanel...mycket jobb, men kul....
Nu ska jag gotta mej och titta på ditt mysiga hem :)
Kramar Malin

Evelinas hus sa...

Vad trist att det blev så och att du inte är nöjd.
Men jag måste säga att det ser väldigt fint ut på bilderna du visar här.
Jag ska köpa tidningen idag och jag VET att det kommer vara fint.
Kram Caroline

In my house sa...

Jag prenumerar på den tidningen,, och kände igen ditt hem direkt....

Synd att dom gjorde så,juh!!!

Fint blev det ändå!
Kram josse

Anna sa...

jag kände igen ditt hem i förra tove, när de visade nästa nummer (läsning i ett väntrum). Men jag kan omöjligt hitta tidningen här omkring än. Ska leta vidare. Bilderna ser jättefina ut.

Ha det gott!

Jenny Oak Fae sa...

Ser jättefint ut, men tråkigt för dig att de ändå inte lyssnade på hur du ville ha det...

Kram, Jenny

<3

Goa sa...

Hej vännen!
Nu måste man shoppa en tidning till...Roligt..:)
Vet att du inte behöver oroa dig för något gällande ditt undebrart vackra hem!
Ett hem som jag tittar in i varje dag, det första jag gör när jag har öppnat datorn. Och jag njuter lika mycket, varje gång!
Tack!

Massa varma kramar till dig...och en tur torsdag..;)

LantlivsAnette sa...

Ohhh jag trodde att den kom imorron..jag måste ju genast rusa och köpa den..himmel vad det ser fint ut..du behöver inte oroa dig..det ser ju hur fint ut som helst,som en dröm !!!
Här håller vi på och målar och ändrar om i min äldsta dotters rum,som tur är så ville hon ha vita väggar..jiippiiee..och svarta detaljer..helt ok med mig..igår målade vi gamla fotoramar svarta,riktigt snyggt faktiskt,det är fint med lite svart till allt det vita...i helgen ska jag ge mig på trappen..puuhh..den ska målas vit.
Kram Anette

Myrrabutiken sa...

Hej hopp! Jag kände igen hemmet när jag såg det i tidningen, det är jättefint och du är välförtjänt en massa uppmärksamhet!!Jag tror att det bara är du själv som tänker på smådetaljerna, vi är nog bara såna vi tjejer:)Njut av ditt fina hem och fortsätt ha öppet för alla vänner å bekanta, det har vi med-jämt, det är det som gör hemmet till ett hem:) Kramar Jenny

Unknown sa...

Jag tycker inte du ska oroa dig! Man tycker aldrig att det blir väl ibland! Det ser jättefint ut. Du kan vara stolt över ditt hem! Jag målar o målar och inser att det tar ett tag innan saker blir åtminstone lite som man tänkt sig! Du är duktig! Kram Pia

Liten Bod sa...

Oförskämt att inte lyssna på dig tycker jag! Tänkte för mig själv att dina bilder är finare, men ville inte säga nåt :) Allt är ju fint ändå, men det är en annan stämning i din blogg än i tidningen. Strunt i det, de flesta hem ser såååå mycket värre ut :) Du är en stor källa till inspiration! Kram, Tina

Reginas Cottage sa...

Beautiful pictures!
Greetings Regina

Anonym sa...

tyckte att bilderna var jätte fina. såg ditt hus i tidningen o blev nyfiken på din blogg. :)

Lilla Trollbacken sa...

Men Johanna, det är ju jättefint, det där är sånt som du själ ser och inte vi andra. Jag har nyss varit och köpt tidningen. Tog ju en himla tid innan den kom ut!!!!
Nu ska jag dreggla lite till!
Kram
Gabrielle

Krusidull sa...

Säger som de andra måste köpa den direkt, ser ju jättefint ut.Gläds åt ditt hem.
Mvh
Krusidull

me and alice sa...

Hej Johanna!
Kul med reportaget. Synd att du blev missnöjd. Fast det ser hur fint ut som helst. Du har ett underbart hem. Nu måste jag skynda mig o köpa tidningen... Visst förändras det mycket hemma på ett år. Tycker det händer mycket bara på en månad i bland...*fniss*
kram Susanne

Karin i Villa Grå sa...

Jag måste till affären och köpa Tove! Gud så spännande att få se ditt hem, även om de tog med bilder som du hade bett dem att avstå från. Jag ser ju redan nu att ditt vackra golv är med..! Vill haaa..! Du vet ju att jag är hopplöst förälskad i ditt - golv. Hm. ;-)

Stor kram!

Karin

Nina sa...

Men Johanna, vad synd att du har sån ångest över bilderna för dom är jätte fina.
Allt ser jätte bra ut så ta nu och släpp det där!!!
Jag tycker jag bara hittar en massa fina detljer i reportaget om erat ljuvliga hem.
Även kaninen på badkars kanten såg urgullig ut....;)

Tröstande varma kramar Nina

vosgesparis sa...

I don't speak your lanquage bu I understand by the pictures that your hpuse was in a magazine Congratulations!! well done.

LantlivsAnette sa...

Nu har jag varit o köpt tidningen..men ojjjj såå fint reportaget var ! Vad roligt att få se huset på utsidan också,ni bor ju så vackert så det är inte klokt...och du har hund också..så söt lilla Fanny är...
Recepten måste man ju prova sen också..himmel vad du hade fått greja o jobba på till detta...du ska vara nöjd,det blev jätte bra..man bara njuter av alla fina bilder !!
Kram Anette

Anonym sa...

Hej!
Nu har jag också varit o köpt tidningen, och jag tycker inte alls att du ska ha ångest! Det var jättefint!!!Så roligt att få se mera bilder!Men det är ju tråkgt om de tog med det som du inte ville, men ångest behöver du inte ha. Det var såå kul att läsa om dig!
Slappna av nu och ha det bra.
Kram

Randi sa...

Jag kan förstå din frustration. Jag kräver alltid att få korrekturläsa texten och godkänna bilderna när ett reportage-team varit här. Men det kanske är helt onödigt - men för mig känns det skönt. Jag tror i alla fall att reportaget blir bra. Redaktionen vet ju vad deras läsare vill ha. Och det vet ju egentligen inte jag! Nu måste jag skaffa tidningen i morgon - så spännande!
Kram Randi

Anonym sa...

Hej johanna,
och vad spännande att få se ditt hem i tove!! Jag är bombsäker på att det kommer att vara helt underbart!!

Va synd att dom satt med sånt som du inte önskade ... kan förstå hur du känner, men tror [vet] att du är superduktig och bilderna från dig är alltid så stämningsfulla.

Din blogg är ett av mina favoriter, ett riktigt njutarrum!!

Ha en skön helg!
Kraam/ruffa

Lilla Blanka sa...

Hej Johanna!
Men attans vilkan opålitliga fototjejer..men bilderna ser ju jättefina ut!!! Jag måste köpa tidningen omedelbart...ert hem är såå fint!
Stor kram!!!
Mia

n o r d i n g å r d e n sa...

Va kul, äntligen, som jag har väntat: ) Men inte sjutton har jag tidningen i dag heller, hektiska sista dygn men ska köpa den i morgon, och jag ser ju redan här så snyggt det är! Du har ju ett ljuvligt hem, måste vara kul att göra repotage där! Tove är en av mina favorittidningar så jag längtar-i dubbel bemärkelse! Grattis till ett fint repotage! Mari.

spetsar och änglar sa...

Visst vill man att ens hem ska se perfekt ut! Men du behöver inte alls oroa dig.Ditt hem ser sååååååååååååå jätte fint ut!

Ha det gott
Kram Heléne

Mys liv och hem sa...

Det är ju jättefina bilder.Inget du behöver ha ångest över..

Grodmamman sa...

Hade ingen aning om att ditt hem var med i tidningen när jag köpte den. Såg bara en bild på ett kök och tänkte att "det här känner jag igen"! Du har ett underbart hem, men jag förstår att du blev besviken när du uttryckligen bett om vissa saker och de ändå inte tog hänsyn till det.
Kram

Majas mammelucker sa...

Hej Vännen!!
Du behöver inte känna så..det är sååå underbart sitter här och har snar bläddrat sönder tidningen..visade min man och han tyckte det var jätte mysigt..du kan vara helt nöjd..men jag förstår din frustration när dom tar kort och visar det man inte tycker är färdigt och det som inte känns bra..men jag tycker du har jätte fint..vill se mer...visst är det mysigt att bo vid vatten.. jag ser ut över sjön från vårt köksfönster och från altanen det är så ro givande..hade gottnjut av livet!! Kram Maria

MormorRuthsAnn sa...

Men Johanna vilket fint reportage om ditt hem!! Grattis även om du inte var riktigt så nöjd med vilka bilder de visade. Ja det var samma som jag sa till dig...det är så mycket man skall göra fram igenom...
Imorgon bär det iväg för att köpa tidning....

Stor kram från en som älskar ditt hem....Ann

H A N N A S - F O R M sa...

Å, Johanna!

Förstår precis hur du känner det...jag skulle känt likadant..MEN jag måste iallafall gå o köpa Tove..ditt hem är ju såååå fantastiskt vackert och världens underbaraste!

Hur gör du när du stylar andras hem? Det måste vara känsligt ibland..

Ha det gott vännen!
KRAM
Hanna

LOPPISLIV sa...

Ooohhh Johanna vilket härligt reportage jag suttit och läst nu i tove :-)....trodde tidningen kom imorgon men så såg jag ditt inlägg och rusade iväg och köpte tidningen direkt....förstår vad du menar...jag känner mig petig bara ang bilderna jag själv lägger ut på bloggen...kan tänka mig hur det skulle kännas inför en tidnings artikel...men du kan vara stolt och nöjd...det ser underbart ut hos dig...Kram Paula

Solstrimmor & Stjärnstrålar sa...

Köpte den tidningen på min lunchrast idag, har jagat efter den länge, stod ju 18/3.
Jag tycker bilderna är jättefina! Vilket fint hus ni har! Läget är underbart!
Ha det gott!
Kram
nina

lottens vita och gröna sa...

o just ja imorrn ska jag springa och köpa tove! kram lotten

Zizzi sa...

Måste köpa tidningen! Jag tycker att det ser fint ut, men man blir väl aldrig riktigt nöjd med sitt eget hem...det finns alltid nåt som ska målas, kläs om, flyttas på osv.
Kram cissi

smultrongården sa...

Men kära lilla Johanna, det ser ju hur underbart ut som helst! Inte ska du vara missnöjd. Jag förstår att du kan irritera dig - lite elakt att göra som man inte själv vill - o sätta en ängel där - det fattar jag att du blir galen på. Men det är ju bara små detaljer. Du har ju så vansinnigt fint att alla vi andra tänker inte ett dugg på det!
Gissa vad jag tycker om mig på bilden i Lantliv, inte skoj! Men det är bara att lägga ner, vi är alldeles för kritiska.
Ditt reportage kommer att glädja och inspirera massor av läsare, det är jag alldeles säker på!!! Och det tackar vi alla dig för.
Ha en underbar helg, kramar Eva

Tvert-om-tanten sa...

Hei Johanna!
Vet du hva, jeg hadde et ærend på Kongsvinger i går, og hva fant jeg ikke i bladhylla hos Narvesen?! Jo, nettopp Tove :-) Ble så fornøyd! Så nå koste jeg meg med reportasjen fra hjemmet ditt i går kveld! Litt annerledes, på en måte, og se det på trykk istedet for på skjermen. Du har det fint!
Klem Lena

sommar-rummet sa...

Allt som jag ser är då helt underbart vackert!!! Men tråkigt om du inte känner dig nöjd o lite "lurad". Som sagt mycket förändras på ett år... Ha en bra helg! KRAMAR

Färjtorp sa...

TACK gulliga du för ditt snabba svar!!

Har förresten läst repotaget i Tove nu och det var ju såååå bra, allt ser ju underbart fint ut =)

Kram Johanna

Marlene sa...

Vilken underbar blogg. Bilderna ser underbara ut ändå. MVH Marlene ny bloggare

Anonym sa...

Hej!

Jag ska köpa tidningen för det jag ser här på nätet så tycker jag att ditt hem är alldeles alldeles underbart.
Men jag tycker nästan att det är i fräckaste laget att ta med bilder du inte vill ha eller styla så att det inte känns som du. Vi andra tycker säkert att det är underbart ändå men det är ju viktigt att DU gillar det.....oxå
Funderar på att måla rutigt golv som du har har ni gjort det själva?
Kram Lena som lövar din blogg

Helene på Rörvik sa...

Jag tycker att du har ett underbart hem, skall också köpa tidningen. Ha en fin helg!
Helene

Anonym sa...

Hej Johanna!

Vilket jätte fint reportage!!!! Vad fint ni bor!! Kanon fina bilder. Var nöjd!!

Ser framemot att träffa Dig snart!

Kraam Alexandra

My White Cottage sa...

Jag köpte tidningen igår och satt och bläddrade och fick så plötsligt se att det är ju ditt hem! Jättekul!!! Så himla fint du har det!!! Men det visste jag ju i och för sig redan, genom att ha läst och tittat här på din blogg en längre tid. Men som sagt, jättefint reportage!

Ha en skön helg!
Kram Jenny

Maria sa...

Såg det i tidningen idag, gud vad fint!!!
Precis lika fint som du visat här på bloggen.

Nina sa...

inget att ha ångest över - ditt hem är ju underbart! Ha nu en underbar helg !!
kram

hulukvarn sa...

Hej Hej!

Jag visste inte att ert hem var med i tidningen, vilken bonus!

Jättefint har ni det. Tack för all inspiration!

Kram och ha en trevlig heg!

Kicki sa...

Hej Johanna,
du - ha inte ångest! Det är ju dösnyggt. Skulle du få se mitt vardagsrum tex i Tove skulle du verkligen få ångest. Det fungerar för tillfället (inte alls) som kombinerat packrum och kontor så du kan inte ens tänka dig hur det ser ut!
Kram från Kicki
på Thyrasgård

Sanny och Helena sa...

Hej!
Jag säg ditt hem i tidningen och det stod ju även att du har en blogg så då fick du genast ett besök av mig!
Det var ett jättefint och inspirerande reportage, det tycker jag att du ska vara mycket glad och stolt över!
Hälsningar Helena

Hanna sa...

Jättefina bilder! Vill också se tidningen :)

Willewira sa...

Måste köpa TOVE!!

Jag tycker inte att du ska ha ångest.
Så mycket som jag kan se i bloggen så ser allt jättefint ut!!
Men visst är det typiskt att de inte lyssnar på vad du säger...

Som sagt, nu måste jag verkligen gå och köpa tidningen. Jag är mycket nyfiken!!

Trevlig helg!
Kram Willewira

Landstil sa...

Hei Johanna!

Så gøy at det endelig kom ut! Bare synd at jeg ikke vet om noen plass her vi får kjøpt det! HAdde jo vært så gøy å sett det. Men det så jo kjempe bra ut på bildene iallefall :) Litt dumt når det ikke blir slik en ønsker, men ikke noe å gjøre med det. Hjemmet ditt er jo aldeles vakkert uansett!!!
Stor klem Anette & Tone

hemtrevnad marie sa...

Hejsan!! Nu har jag äntligen fått tag på tidningen, 3mil härifrån... Hur underbart som helst är reportaget från ditt hem!!!
Ja, den där ängeln såg jag inte ens,hi hi!
Så vackert huset ligger där vid sjön!! Och vilket stort härligt rum minstingen har!!
Ha det så väldigt gott, och var stolt över ert vackra hem!!!

Anonym sa...

vad fint du har det! tycker att alla bilder var super fina och tycker inte att du ska vara besviken på att dom hade med dom... för jag tyckte dom var super och tror att det är fler med mig som tycker så, vi hade vårt hem med i tove Hem & trädgård i förra nummret! -*ler*

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Men sååååå kul!!
Den måste man ju köpa ju!!!!
Älskar ju ditt golv ju!!!!!!

.....♥.....♥
♥................♥
♥..........................♥......♥
♥..................♥................♥
♥.....................................♥
..♥.........TREVLIG HELG.......♥
.....♥....Önskar Millan!!.....♥
........♥.....................♥
.............♥............♥
..................♥.....♥
.....................♥

Mitt Egnahem sa...

Glöm ångesten! Du ger så mycket inspiration i allt du gör. Glömt att fråga om jag får länka dig!? Hoppas det är OK. MVH Mitt Egnahem

MormorRuthsAnn sa...

Halloj Johanna! Har nå´t till dig på min sida.
Kram Ann

Zizzi sa...

Vad kul att du tycker om mina tavlor! Har tre till på gång, så kolla gärna in igen.
Kram cissi

Zizzi sa...

Vad kul att du tycker om mina tavlor! Har tre till på gång, så kolla gärna in igen.
Kram cissi

an angel at my table sa...

Jag tycker att det var ett jätte fint reportage från ett otroligt vackert hem!!!!!

Kram mari

vitating sa...

Jag har precis varit o köpt tidningen helt ovetande om att det var ditt hem, har lusläöst den massor!!!!! Jag tipsar om tidningen på min blogg!!
SUPERFINT!!! Jag vill göra likadant med mitt kök!!!

Kram Maria

Du behöver verkligen inte ha ångest!!!

Anonym sa...

Hej Johanna!
Köpte tidningen för att ditt vackra hem var med..
Som dom andra redan skrivit så tycker jag att du har ett jättefint hem och det var kul att få se lite sovrum m.m i tidningen. Du är en stor inspirationskälla och jag väntar med spänning på att få se mer av ditt hem!
Tänkte oxå fråga om du eller någon annan har några "tips" på att förvara en stor men ack så behövlig TV?
Kram Ida

Jennys Vita Villervalla sa...

Grattis till fint reportage!
Du inspirerar verkligen med allt fint i ditt vackra hem!
Kram
Jenny

Vintage sa...

Har längtat länge efter tidningen! Läget på huset är ju verkligen fantastiskt,såå mysigt.Det är jättefint inne i huset. Kram Susanne

Minna Mercke Schmidt sa...

Vännen! Reportaget var superfint!!! Och du, du tror väl inte att det är det sista reportaget??? Inte med det underbart vackra hemmet som du har, ser redan framemot nästa : ))) Och att få träffa dig irl! Bamsekram, Minna :)

Fru Sirlig sa...

Hej Johanna1
Läste precis om ditt hem i tidningen Tove. Vackert hem du har!Blev givetvis nyfiken att se mer.Vilken härlig blogg du har, mycket vackert och inspireande minst sagt.Har själv rätt nyligen upptäckt bloggvärlden. Välkommen in för en titt på min blogg.
Mvh. Helene