måndag 13 augusti 2007

TACK.....

Vill bara ge er alla en jätte kram för alla helt underbara kommentarer ni skrivit hos mig o alla fina mail..Tack...Om ni bara visste vad det värmer jag blir aldeles gråtig när jag läser allt(jag är lite känslig(= .....)
Det värsta av allt är att det här mailet har påverkat mig mer än vad jag ville tyvärr..Det väcker allt dåligt samvete som jag tror alla mammor har, jag vet att man absolut inte ska ha det,men det sitter där o gnager ändå....Det som den här personen skrev var inga vackra ord direkt.
Men tack alla goa snälla ni för alla kloka o snälla ord,nu vet jag att det är så många mer som tänker som jag...
TACK!!!
Helgen har ialla fall varit helt underbar med goa kompisar,barn,grillning,vin,sol o godis i massor =))
(Bla min lilla veranda Marie o hennes mysiga familj med alla goa barnen)
Hela helgen var såå mysig..

21 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att höra dig lite gladare igen...även om jag förstår att tankarna skenar iväg ibland. Men tänk på att det dåliga samvetet föds samtidigt som man får sina barn *fniss*.
Massor med kramar från "fegisen"...jag får väl dras med det aliaset nu *asgarv*

Anonym sa...

Men fy vad trist att få ett sådant mail, fegt att maila dessutom! Tänk på att det är BARA du och din familj som vet hur det egentligen ligger till, ingen annan vet det. Tänk på alla snälla mail du får istället!=)

Klarafina sa...

Vad skönt att du har kunnat koppla av och haft trevligt i helgen. Att gå och gräma sig över andras dumhet går ändå bara ut över en själv. Jag hittade din underbara blog i dag. Jag kommer garanterat att titta inom igen. Kram från Berit i Norge

Ina sa...

Vad härligt att ni haft en så bra helg!! Du ska se att allt eftersom tiden går glömmer du mailet och de hårda orden. Det som är märkligt är att oavsett hur många fina ord man hör så är det endast de hårda man tar fasta på... Varför är man sån!?
Ha det bäst i ditt vackra hem och sluta för Guds skull inte att inreda, vem ska vi då inspireras av!?;o)
Kram Ina

Körsbärsgården sa...

Inte behöver Du tacka! Det är vi som ska tacka som via Din blogg får komma hem till Er och ta del av Ert fina hem!!! Du ger oss så mycket fint att titta på och inspireras utav!
TACK för det, ännu en gång!

Stor kram från Karin i Körsbärsgården.

Skatan sa...

Sov gott.

Kram.

Solsjö - Under en vind sa...

Du behövde allas stöttning nu, inget att tacka för, det är en självklarhet!!! INGEN ska behöva behandlas så!! Kram på dig!!

Betty sa...

Hallå hjärtat.
Har haft modemhaveri o har tyvärr ej varit inne på din sida på några dagar. Måste bara få säga att jag just nu är så JÄVLA FÖRBANNAD !!!!!
o var personen anonym så blir jag ÄNNU MER FÖRBANNAD !!!!!
Det finns alltid så´na idioter i alla sammanhang o det är i själva verket de som mår dåligt o bara måste få välla ur sig en massa skit ibland.
Sträck på dig vännen o inse att den sista idioten inte är född än men att du har fantastiskt många vänner i bloggandet som tydligen också skiter i sina barn , med tanke på hur fint alla har det.
Ring om du vill prata.

Tusen kramar från Betty.

P.S. Hoppas jag inte "rör upp" allt igen , men var bara tvungen att få säga detta D.S.

MiaMaria sa...

Ännu en härlig bild i mitt blickfång. / Maria

Sagalisa sa...

Tack för en stark mamma som njuter av livet....bara fortsätt vara den underbara du är..många kramar av Anna

Moodboardwithflowers sa...

Så tråkigt att folks dåliga självförtroende ska gå ut över folk som mår bra! Vi förstår ju alla att din familj går för allt. Bloggen är ju en liten hobby på sidan om. Är rätt intresserad av personen som skrev brevet.. undrar om han/hon sitter ihopklistrad med sin familj? Man umgås ju inte med dem hela tiden.. Du gör ett underbart jobb och jag beundrar dig för att du hinner med..

NICOLINAS BONING sa...

Upp med hakan i vädret och var stolt över din familj, och din hobby!
Vacker bild som vanligt:-)
Kram/Birgitta

LantlivsAnette sa...

Duu..vad roligt att din helg har varit fylld av vänner o god mat...jag förstår precis hur du känner det av det där mailet..jag hade kännt precis likadant...men det är ju för att vi bryr oss om vår familj o sätter dom i första rummet..så är det.
Men jag tycker det är fruktansvärt av någon att skicka nåt sånt..hur kan någon bara..för mig är det ofattbart.Jag har tänkt på det nu i flera dar.Men försök att släppa det och tänk på oss alla andra som också hinner blogga fast vi har barn o jobb o allt...Jag tittar inte alls så mycket på Tv nu sen jag börjat blogga, och jag har blivit mer effektiv på nåt sätt...
Vilken vacker bild du visar,alla fina saker.Din stil..den gillar jag..Ska du på Formex ? jag har kanske frågat det tidigare...men Olsen Och Jensens grejer ska bli så spännande att få se,du hade ju en fin bild därifrån tidigare..
Norrlands kramar från Anette

Anonym sa...

Snälla du, ta inte åt dig av ett mejl - Ta det med en nypa salt och glädjs istället över alla snälla bloggare som finns :)

Lina sa...

Skönt att höra att du är piggare. Tänk att alla vi som kommenterat håller på dig och det är många fler personer än en ända liten som skickat mail!!

Anonym sa...

skönt & höra att du mår lite bättre nu & haft en bra helg trots tråkigheter.
kram Mona

elin1976 sa...

Så godt å høre at det er litt bedre.
Klart man blir påvirket av slikt.
Jeg hadde iallefall blitt lei meg når noen som IKKE kjenner meg kan uttale seg om slike ting.
Bildene fra bloggen er jo bare et lite øyeblikk fanget inn og lagt ut på nettet, mens døgnet har 24 timer.


Misunnelse. Det er det rette ordet. Misunnelse.

Du er god du.
Vi holder med deg.
Klem fra Elin og lille prinsessa på 10 som synes det er kjempekul at mamma blogger:O)

Mikkeline sa...

Jeg skjønner deg så godt. Selv om man selv vet at barna kommer foran alt har man alltid dårlig samvittighet som mamma. Sånn er det bare. Dette er noe fedrene ikke har tror jeg. Men man kan ikke bare være mamma 24 timer i døgnet i kanskje 20 år, man må også passe på å holde på sine interesser slik at man ikke ofrer seg for mye og ikke blir i stand til å leve videre sitt liv når barna flyr ut av redet. Det er heller ikke sunt at alt dreier seg om barna hele tiden, barna har godt av å se at foreldrene gjør egne ting, de lærer jo masse av det. Sannsynligvis har også dine barn arvet din skapertrang, og du gir dem masse inspirasjon til å utvikle sine skaperevner. Masse inspirasjon gir du til oss bloggvenner også, så lov meg at du rister av deg denne ugne følelsen som denne mailen ga, og fortsetter videre på samme viset. Du er blant de første jeg stikker innom på blogglista mi.

atmosphere sa...

Stå på dig, Johanna, och fortsätt att glädja din omgivning som du gör, din familj, och alla dina bloggvänner!
Tusen kramar från Ingrid

Anonym sa...

Det lyser igenom i det du skriver att familjen och barnen ligger på första plats!

Sen är ju dethär en inredningsblogg, eller hur! Det händer säkert jättemycket i ditt liv som du aldrig kommer dryfta här. Även om inredning är roligt, precis som många ägnar sig åt sport, eller frimärkssamling, så säger inte det allt om vilka vi är! Livet är ju större än så! Och det kanske man inte vill ösa ut till allmän beskådan, utan hålla lite mer heligt...

Om en människa inte har nåt annat att göra än att attackera inredningsbloggare (du är inte den enda) så är det bara synd om dem!

Många STORA kramar :)

johanna sa...

En jättekram till er allihop...nu skiter jag i idioten o bloggar på som bara den...för det är ju såå roligt...