onsdag 22 augusti 2007

Sommarn snart slut...


Sommaren börjar lida mot sitt slut och det börjar kännas som att man ska börja plocka in allt lite smått...Känns lite vemodigt=((
Samtidigt börjar man längta lite efter jul...Det är ju så mysigt med allt pyssel o grejande.
Hoppas alla får en jättebra dag.
Kram

16 kommentarer:

Körsbärsgården sa...

Ja, det känns lite vemodigt att hösten är på ingående...Björkarnas löv börjar gulna, fast jag försöker att inte se det.
Började också förbereda så smått inför hösten här om dagen, men igår blev det ju en sommardag till! Härligt! Vi packade vagnen och gick ner till sjön och badade och njöt. Det gäller att ta vara på dagarna och hålla kvar sommaren så gott det går!

Önskar Dig en skön dag!

WhiteVintageDreams sa...

Åh vilken fin tupp :). Du är så duktig på att hitta annorlunda detaljer. Eller har du gjort den själv?
Jag längtar oxå till julen. Jag har tänt mycket ljus hemma den senaste tiden och vips så påminns jag genast av julens speciella mysstämning.
Hoppas att du också får en härlig dag :).
Kram

LantlivsAnette sa...

Jaa jag känner det samma, snart ska man plocka in allt ...lite vemodigt men precis som du säger, vi har ju julen nu att se fram emot...jag tycker det är så himla mysigt när man får börja pynta,jag har redan börjat planera,,åhh du är inte klok säger mina döttrar..hi..hi..Kram Anette

MiaMaria sa...

Ja, visst känns det lite tråkigt när hösten närmar sig. Men man får se det från den ljusa sidan- Mörkret = Tända ljus..../ Maria

Karin Krut sa...

Ja visst börjar det kännas vemodigt. Jag ska åka till vår stuga och hämta hem alla pelargoner för att njuta det sista sista på balkongen. Nu blir det inte så många besök där längre.
Karin

WhiteVintageDreams sa...

Hej gullis. Måste bara få kalla dig för det ;). Du är så go.
Jag tror att den är från Chic Antique...du vet minnet är ju som **** ;). Hjälp, kanske börjar bli gammal...eller kan jag skylla på att semestern nyss tagit slut *fniss*?
Kram

Solsjö - Under en vind sa...

Visst känns det att hösten är här...idag har barnen börjat skolan och så även en ny termin för mig som tillbringar dagarna bland barn i åldern 6-10 år....Funderar också på att börja bära in, men tänk om det blir så där fina höstdagar när man kan sitta ute å ta en fika då... Julmys är också härligt....tycker att tiden innan är mysigare än själva helgen på nåt vis...förberedelser, pynt, förväntan osv....Hoppas din dag är bra! Kram!

Evelinas hus sa...

Ja men innan julen får vi ju höstpynta. Fina kransar, vackra äpplen och ljuslyktor ute.
Ha en bra dag.
Kram Caroline

smultrongården sa...

Mm visst är det vemodigt - allra helst då sommaren sett ut som den gjort... Men en fin solig höstdag med högklar luft är väl alldeles underbart! Vi har mycket såna framför oss hoppas vi på... Kram Eva

Skatan sa...

Ja, nej, ja...oj, det är svårt att bestämma sig. Det är både skönt och lite vemodigt när sommaren är över. Samtidigt älskar jag hösten...för att inte tala om vintern : ) Jo, jag håller nog med ändå ;-)

Kram.

Interiørhuset sa...

åhhh....så nydelige bilder...og for en vakker detalj det var på den stigen!

Høsten er på vei ja,men i dag er solen her så det er bare å nyte.Jeg må innrømme at jeg gleder meg litt til høsten for jeg er så allergisk mot pollen så det skal bli godt å puste normalt igjen,

Anonym sa...

Skönt att höra att jag är inte ensammen om att redan längta till jul :)

Anonym sa...

Vilka ljuvliga badrumsattiraljer du samlat på dej!! Skall bli sååå spännande att se det färdiga resultatet sen!!
Måste berätta... har köpt två vita gamla järnsängar idag!!!! Åå jag är så glad!! (var bara tvungen att berätta för någon som VERKLIGEN förstår... ;) ) Kram!

n o r d i n g å r d e n sa...

Vackra ting som vanligt och vilken kul höna!!! Nej, nej, sommaren är INTE slut, den har just börjat : ) Mari.

Marie sa...

Såå fina bilder. Idag har det faktiskt varit en riktig sommardag här, annars tycker jag att det börjar kännas väldigt höstigt ute.

Kram Marie

Hulda sa...

Det er alltid vemodig når sommeren er på hell. Blir så trist.. Men, vi kan jo glede oss til kos innendørs, og til jul. (selvom det jo er i tidligste laget..) :o)