onsdag 15 augusti 2007

Fåglar..


Lite fler små detaljer från trädgården...är galen i små fågelhus,tuppar o hönor.Jag har märkt att jag har mani på vissa saker=)) Ska visa imorgon vad jag mer har mani på..Men vissa saker tycker man är så fint o passar in överallt..Det är ju så roligt!!

25 kommentarer:

Anonym sa...

Helt underbart fågelhus! I love it!

Anonym sa...

Nydelig, stå på Johanna, du har et fantastisk hjem, vakre barn, og en kreativ sjel, ikke la noen ta den fra deg;)
Klem...

Anonym sa...

Vilken fin tupp vart har du fått tag på den? helt i min smak.
kram mona

Anna sa...

Jag har inte haft tillgång till Internet på ett tag på grund av flytt så jag läser ikapp lite. Blir så förbannad när jag hör vad du blivit utsatt för. Förstår inte vad det är med människor som kan bete sig så. För att vara en bra mamma måste man må bra själv, och man kan inte sopa sina egna intressen under mattan. Lika dumt som att sitta i ett plan och sätta syrgasmask på barnen först och sedan dö själv. Nä, usch och fy! Hade jag inte haft mina intressen så skulle mina barn haft en trött, bitter och grinig mamma och det skulle definitivt inte vara bra för dem. Hoppas det går bra för dig att ignorera mailen. De hör hemma på samma hög, där hästskiten ligger!

Kram på dig!

LantlivsAnette sa...

Du har så mycket fint överallt så jag blir gaaalen !
Det är så roligt att kika in här och se vad du har fotat...
Kram Anette
P.s Jag ska inte till Herning (visst hette det så..)finns det en mässa där ?Vi åker bara på Formex i S-holm...men nångång skulle det va kul att åka till danmark..och jaa..tänk om vi bloggare skulle träffas över en middag då..stenkul...

Anonym sa...

Alltid så fina saker!! Ja, jag har 0ckså mani på vissa saker, just nu är det luffarslöjd!

Lina sa...

Oh vilken fin fågel!! JAg har spanat in en stor tupp hemma... Men är lite småsnål....

Nygammalt sa...

Så fint du har ute (också)! Brevlådan var ju en rolig detalj, oftast kan de vara så tråkiga.

Klart man måste få ha nån mani. Har en massa men nu har jag köpstopp för att det ryms faktiskt inget mer- för stunden! ;)

Kram på dig!

Maria sa...

Vad skoj att höra att man inte är ensam om dessa små manier på vissa saker...
Underbara saker..både tuppen och fågelhuset.
Kram Maria

Eva Agnes sa...

Skönt att du har hämtat dig igen Johanna.
Bara upp med hakan. Att ha dåligt samvete är naturligt för oss mammor. Men det är ingenting att ha. Släng bort det.
Kramar
Eva Agnes

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Det gör mig ont att läsa här idag. Vem är det som är så inskränkt och elak? du verkar vara en underbar person som har skapat ett jättefint och mysigt hem åt dina barn. Beundrar dig och din sida varje gång jag är inne hos dig och hälsar på. Ta inte åt dig, och som du säkert sett vid det här laget så är vi många som står på din sida. Stor kram och tack för att du bjuder på så mycket vackra bilder och fina inlägg jämt. Kram

Anonym sa...

Vilket fågelhus! Tuppen var också tjusig! Vilket sinne för vackra detaljer du har!

Norah sa...

Ja, det er noe spesielt over fuglehus. Jeg skulle så gjerne hatt flere trær slik at jeg kunne henge forskjellige hus der. I dag senest, surfet jeg litt på nettbutikker i USA, og der fant jeg de mest utrolige kasser. Rene kunstverk.

Vi har nå en pågående debatt på bloggene i Norge, om oss som legger ut alt vi eier og har på nettet. Så nå er det også galt. Der er vist noen som mener at vi ikke skal jobbe, men bare gå barfot hjemme å stelle for mann og barn. Det de ikke vet, er at vi faktisk klarer å gjøre begge deler - samtidig.

Klem til deg

Solsjö - Under en vind sa...

Underbar holk!! Jag har själv dille på holkar, småhus, växthus, lyktor - hur många sa man ha innan man räknas som samlare?? ...fniss.... Kram!

Sagalisa sa...

Underbart fågelhus...jag älskar att blanda rost o blommor i min trädgård.Självklart tycker jag oxå att vi bloggare ska träffas ngn gång,alla bor ju lite över hela landet!kram Anna

Färjtorp sa...

Väldigt fint tycker jag med!
Ja visst är det så att man får lite mani på vissa saker, så är jag också...

Kram Johanna

MODERN COUNTRY sa...

Hei Johanna,
Jeg er en av dine faste besøkende og jeg må si at ditt innlegg her om dagen gjorde veldig inntrykk på meg. Kan ikke skjønne at noen kan være så tankeløse å sende deg slike ord. Hjertet mitt gjør vondt når jeg hører slikt.. Vil at du skal vite at jeg synes du gjør det helt fantastisk og at jeg ikke tviler et sekund på at du er en god mor og gjør det godt for hvert eneste familiemedlem. Jeg har ingen barn selv men det må jo være helt fantastisk for dem å se at sin egen mamma har en passion, at hun er lykkelig og trives kjempegodt med sitt arbeid? Det bare gir barna en god rollemodell og gir dem selv ambisjoner til å finne sin egen vei. Hos meg har du bare forståelse. Varm klem fra ei jente med sansen for damer med tæl ;)

Anonym sa...

Det vil alltid være noen der ute som vet bedre enn oss hvordan livet skal leves, og hva som er rett og galt.Og de må bare fortelle oss det i store ord, synes det er ganske "fantastisk" at noen er feilfrie og perfekte, må bare gratulere og bøye meg i støvet!
Så kjære deg,neste gang du får ekkel mail; trykk på "delete" med god samvittighet, stå på og pssssst...... har også dilla på fuglehus.......ja så gææærn er jeg! Kos deg med god samvittighet!

Betty sa...

Ja du vännen,vi tycks vara lite halvgalna allihop ,men å andra sidan så är det inte så svårt när föremålen är så vackra. Just nu har vi alla kläder i vår veranda , duschen ute på husväggen o toa end. på kvällarna ,men om vi anv. den så måste vi "hinka " den efter oss. Försöker tänka positivt o se fram emot när det blir färdigt. Hur går det för er ?
Kram på dig.

Marie sa...

Du har lika mycket fint ute som inne. Visst är det lustigt att man kan få sån mani på vissa saker!

Kramar Marie

Sallys hus sa...

Vilket underbart fågelhus..är också svag för sådana.
Kram Katarina

Skatan sa...

Ja, nej eller kanske? Behöver råd : )

Underbar tupp by the way!!

//boksåpsfixerad fröken

Anonym sa...

Jag har mani på kuddar! :-) Vilken fin tupp, den gillar jag verkligen.

johanna sa...

Vad skönt att höra att fler har samlarmani=))
Tack alla goa för era stödjande ord,det är såå skönt att höra när ni tänker som jag...tack

Betty-vi hinkar oxå i en gammal toalett i källaren...mysigt!!Den går inte att spola i ,såman går o håller sig ända in i det sista=)
Men det går framåt i badrummet,nu är golvvärmen lagd ialla fall..så snart blir det nog fart

kram allihop

johanna sa...

Anonym-glömnde säga tuppen är i från housedoctor..Kram