onsdag 8 augusti 2007

Danmark...




Nu har vi kommit hem efter en jättemysig dag i Danmark...ska berätta lite snabbt.
Vårt första mål var Honning og flora.Efter flera(kändes så) timmars körning så kom vi äntligen fram Till deras butik...man blev helt stum det var som att kliva ut i ett litet paradis,alldeles lugnt o tyst ,lummigt, fågelkvitter o solsken och ett såå mysigt hus...Vi klev direkt in i deras fina trädgård med små grupper av möbler o järsängar,gamla träd och ett mysigt växthus...Inne i huset var det så fint o alla fina saker ska vi inte prata om,då önska jag att jag var miljonär=)
Efter många rundor där inne så bestämnde jag mig för en gammal transport bur som jag blev kär i...visst var den fin!! Min sambo höll nog inte riktigt med mig=))
Sen åkte vi vidare till strandvejen o slängde oss i havet,det var ju såå varmt o skönt.Jag älskar strand vägen , känns som att man kommit utomlands i bland alla dessa helt underbara hus...
Sen strosa vi runt i Helsingör o kika innan det var dax att åka hem...Som sagt en jättemysig dag.
kram


25 kommentarer:

Anonym sa...

Så kul det låter!! Jag och min man ska faktiskt till Danmark i september, var ligger honing och flora? Har du nå andra bra tips på mysiga stöllen som inte ligger alldeles för långt från Köpenhamn?

LantlivsAnette sa...

Lyckliga ni som har så nära dit..att få se allt vackert och inte minnst bli inspirerad.Du gjorde ett bra köp...jättefin..Kram Anette
P.s Tunnan är färdig..visar den idag...

Sallys hus sa...

Det låter ju helt fantastiskt!
Vilken fågelbur..jag förstår att du blev kär iden! Ha en bra dag!
Katarina

Betty sa...

Ni tycks ha haft det jättemysigt. Håller med dig helt o hållet om känslan när man kliver ur bilen när man kommit fram till Honn.... Du köpte det enda som jag var ledsen över att inte ha köpt ,en transportbur , lyllos dig.
Kram på dig vännen.

My White Cottage sa...

Vilken underbar sida jag hamnade på!!! Vad fint du verkar ha det hemma, väldigt inspirerande! Vi har precis flyttat till Österlen och jag är så superduper sugen på att åka över till Danmark och shoppa loss! Kram från Jenny

Pernilla sa...

Visst är det fiiint hos Honning & Flora!!!! Jag var där i fredags – det verkar som de blir invaderade av alla svenska bloggare just nu! Jag skulle kunna stanna där en hel dag. Och vara miljonär… Köpte bara några småsaker, men har sällan blivit så inspirerad som där! Din bur var väldigt fin också!!!!!

Anonym sa...

Hei! Var innom bloggen til Lantlif, der såg eg at ho har kjøpt en fin etikett av deg, har du butikkside der eg kan finne bilder, etiketter mm.?

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken vacker bur och så trevligt det lät!! Jättefin etikett Anette beställde fr dig, så mycket snyggt du har... Ha en härlig dag i solen! Mari.

smultrongården sa...

Halloj! Ja, jag förstår att du sandpapprar... Men vad använde du färg till bordet? Vi är på väg till Danmark nästa fredag på inredningsmässan - har aldrig varit där - jisses vad kul det ska bli! Ska verkligen besöka Honning då också. Eva

Lina sa...

Jag besökte Honning och Flora förra veckan och det är verkligen som du säger! Man blir stum!! Jag köpte ett par gamla balettskor. jag och mor skall åka dit igen den 1 september, då de har höstmarknad med loppis i parken!

Ina sa...

Vilken uuunderbar bur!! Bry dig inte om mannen din, män förstår sig inte på sånt här hi, hi...
Kram Ina

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken mysig bur du fick med dig hem!! Blev det inget flugskåp??? Det får bli på en annan tripp då! Ha det så bra! Kram Sara

johanna sa...

Hej..
Gammelgård -gå in på honning..sida där har dom adress o en liten karta.

Anette-spännande,ska titta in hos dig genast

Ugglebo-visst var den fin=)

Betty-Du skulle sänt bud=)Dom hade så många det var svårt att välja..

Vårt hem-vad roligt att du hittat hitska in o kika hos dig

Pernilla-håller med dig,skulle kunnat köpa precis allt,man fick sån inspiration

Julianne-Tyvärr sänder vi bara ut produktlista till butiker..jag är ledsen=(

Guldkant..-Tack=)

smultrongården-Nu blir jag avundsjuk skulle så gärna vilja åka dit i år,missa förra året oxå..men,men får bli nästa=)Det kommer att bli så roligt för er..

Lina-Dom är såå fina sådana balettskor..vi kanska kanska ska stå på marknaden hos dom,skulle vara så roligt..då kanske vi ses där
Uppe på vinden-hon hade inga när vi var där=( men blev lika glad för mitt lilla fågelhus

atmosphere sa...

Härligt att fynda. Med lite fantasi (vilket inte du saknar) kan man ha den där transportburen till mycket.
Ibland är vissa grejer dessutom bara vackra som objekt! Kraaaam Ingrid

johanna sa...

Smultrongården-glömnde säga att det är alcros vanliga vattenbaserade färg som jag använt till bordet..
Ingrid-visst var den fin,springer runt med den här hemma=)

johanna sa...

Glömnde säga att sådana etiketter kan ni beställa ändå,även om ni inte har butik..maila mig bara

Skatan sa...

Det lät verligen mysigt! Du fick med dig en häftig bur hem...det kan du säkert hitta på mycket läckert med! Det skall bli spännande att se var den hamnar : )

Karin Krut sa...

Det lät som en jätteskön dag. Vilken fin transportbur du hittade!
Karin

Marie sa...

Hej Johanna!
Låter som ni hade en jättehärlig dag. Visst var det mysigt på Honning & Flora? Där skulle man kunna göra av med mycket pengar, men framförallt så var det så himla inspirerande att gå varv efter varv där inne och upptäcka nya saker hela tiden. Vilken fin bur du köpte. Jag längtar redan dit igen.
Håller med dig om Strandvejen, jag älskar att åka där och titta på det ena huset vackrare än det andra.

Ha en bra kväll. Kram Marie

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Åh vad jag tycker om din sida....du visar och berättar så mycket fint. Ha det supergott. Kram

Interiørhuset sa...

så herlig! Må være flott å bo slik at dere kan ta slike dager inni mellom. Det var nydelig det buret=)

I mina drömmar-Lotta sa...

Eftersom jag bara bor några mil från bron till vårt grannland borde jag ha besökt Honing och Flora för länge sedan förstår jag... Vill berömma dig för ett vackert hem och en väldigt inspirerande blogg! Kram Lotta

Anonym sa...

Vilken härlig dag! Och en fin souvenir fick Du med Dig hem också!Tyvärr har vi det lite för långt för att kunna ta en dagstur till Danmark, men de senaste dagarna har det inte varit så tokigt att ligga nere vid Siljans strand heller. Tänk att det kom lite sommar, till slut!

Anonym sa...

Åh,vilken härlig dag i Danmark. Tänk att kunna åka bara över dagen. Det blir lite för långt när man bor i Dalarna. Fast jag brukar åka på den stora loppisen i Köpenhamn som e 2 ggr om året. Har alltid en massa "viktiga" grejer med hem. Din transportbur var helt underbar. Ett kanonköp!!!
Hälsningar Susanne :0)

Anonym sa...

Verkligen kul.Håller med lantlivsanette ni har det så bra där ner att bara kunna åka dit för en dag.Men jag få jo ser på dina fina bilder.Mera ,Mera, Mera ;-)
Hälsningar från Västerbottens inland.
Simone